stavros kalaitzakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπερα. Θελω να ντυσω το τιμονι του αμαξιου μου με δερμα, και ψαχνω καποιον φθηνο και καλο ταπετσερη εδω στην Αθηνα. Εχετε να προτεινετε τιποτα; Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 20 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Η καλυτερη δουλειά που εχω δει σε λογικα λεφτα. Εξαρτάται τι υλικο θα διαλεξεις http://alexmf.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros kalaitzakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 34 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Η καλυτερη δουλειά που εχω δει σε λογικα λεφτα. Εξαρτάται τι υλικο θα διαλεξεις http://alexmf.gr/ Ενα ντυσιμο με απλο δερμα θελω μονο. Τιποτα αλλο. Θα ριξω και μια ματια και αυριο θα παρω τηλεφωνο. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε Ενα ντυσιμο με απλο δερμα θελω μονο. Τιποτα αλλο. Θα ριξω και μια ματια και αυριο θα παρω τηλεφωνο. Ευχαριστω! Να ξερεις οτι ειναι πιο φθηνα να τους το πας στο χερι, γυρω στο 50αρικο ειναι για απλη δερματινη νομιζω αλλα το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απολυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ο πιο φθηνός με διαφορα.... https://www.xo.gr/profile/profile-906050413/el/ Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση σε σχέση με τους υπόλοιπους μου πήρε το 1/3 των χρημάτων που ζητούσαν οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros kalaitzakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Να ξερεις οτι ειναι πιο φθηνα να τους το πας στο χερι, γυρω στο 50αρικο ειναι για απλη δερματινη νομιζω αλλα το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απολυτα κατι τετοιο ειχα σκοπο να κανω. Ωραια θα το εχω υποψιν λοιπον! 12 λεπτά πριν, bill999r είπε Ο πιο φθηνός με διαφορα.... https://www.xo.gr/profile/profile-906050413/el/ Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση σε σχέση με τους υπόλοιπους μου πήρε το 1/3 των χρημάτων που ζητούσαν οι άλλοι. καλησπερα. Δερμα το εντυσες και εσυ; Ποσο σου πηρε περιπου δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, stavros kalaitzakis είπε κατι τετοιο ειχα σκοπο να κανω. Ωραια θα το εχω υποψιν λοιπον! Ξερεις πως να βγάλεις το τιμόνι απο την κολωνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros kalaitzakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξερεις πως να βγάλεις το τιμόνι απο την κολωνα; Ναι. Δεν ειναι κανα καινουριο αμαξι το δικο μου με ποσα ηλεκτρονικα πανω στο τιμονι. Απλα θα αποσυνδεσω μπαταρια, μετα θα βγαλω τον αεροσακο και μετα το τιμονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Οτι αποφασισεις, βαλε φωτο πριν κ μετα να δουμε δουλειά. Δεν ειμαι αθηνα (να το φωτογραφήσω) αλλιως θα εβαζα φωτο απο ενα που εφτιαξα προσφατα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε Ναι. Δεν ειναι κανα καινουριο αμαξι το δικο μου με ποσα ηλεκτρονικα πανω στο τιμονι. Απλα θα αποσυνδεσω μπαταρια, μετα θα βγαλω τον αεροσακο και μετα το τιμονι Μακάρι να σου είναι τόσο απλό όσο λες.Αλλά θες και εργαλεία,εχεις εξωλκέα; Πρόσεξε τον αερόσακο μην σου σκάσει στα χέρια,ή στα μούτρα.Ρωτα εκεί που θα πας μηπως αναλαμβάνουν αυτοί να το βγάλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε καλησπερα. Δερμα το εντυσες και εσυ; Ποσο σου πηρε περιπου δηλαδη; Εγώ δεν έντυσα τιμόνι. Σε κουπέ έφτιαξα το πίσω κάθισμα που είναι μισό δέρμα μισό ύφασμα και το πάνω μέρος της δερμάτινης ταπετσαρίας της πόρτας του οδηγού. Για όλα μαζί μου πήρε 180 ευρώ. Για το τιμόνι φαντάζομαι γύρω στα 30 ευρώ παίρνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, stavros kalaitzakis είπε Καλησπερα. Θελω να ντυσω το τιμονι του αμαξιου μου με δερμα, και ψαχνω καποιον φθηνο και καλο ταπετσερη εδω στην Αθηνα. Εχετε να προτεινετε τιποτα; Ευχαριστω εκ των προτερων! Σε ποιά περιοχή σε βολεύει ; Παίζει ρόλο η ποιότητα που θα βάλεις. Γνωρίζω Νέο κόσμο και Νίκαια , στό Νέο Κόσμο είχα πάει το προηγούμενο αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εγώ παρήγγειλα ένα custom από εδώ https://geraybu.aliexpress.com/store/5375082?spm=a2g0o.detail.1000007.1.2f52358dT3g6p8 (σύνολο 15,52 €) και περιμένω να έρθει. Θα το ράψω μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, gapostolidis είπε Εγώ παρήγγειλα ένα custom από εδώ https://geraybu.aliexpress.com/store/5375082?spm=a2g0o.detail.1000007.1.2f52358dT3g6p8 (σύνολο 15,52 €) και περιμένω να έρθει. Θα το ράψω μόνος μου. Και οι φθηνοί ταπετσέριδες από κει ψωνίζουν και στο ράβουν εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα