Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα troc με ελαστικά falken 205/60/r16. Επί του παρόντος είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα αλλάξω ελαστικά και θα βάλω χειμερινά. Έτσι κάνω και στο δεύτερο αυτοκινητάκι. Οκτώβριο βάζω χειμερινά Απρίλιο καλοκαιρινά. Έχω παρατηρήσει μια μικρή παράταση ζωής στα ελαστικά της τάξης 15.000km αφού ο άνθρωπος τα φυλάει σε σκιερή αποθήκη
Αν βγάλουν 45.000 km τα Falken μου αργότερα θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ψάχνω τώρα λοιπόν ένα ελαστικό χειμερινό να πιάνει καλά στον πάγο. Θα βγαίνω όμως και Εγνατία για κανένα ταξιδάκι . Η μέγιστη μου ταχύτητα είναι 130 -140 km αφού φοβάμαι να τρέξω παραπάνω.

Είμαι ανάμεσα στα Sava Eskimo και σε nokian WD4? Τι θα μου προτείνατε; Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο ελαστικό;

ευχαριστω.

Δημοσ.

Sava Eskimo όσων αφορά σε σχέση ποιότητάς τιμής.

Πάντως αν βγαίνεις κ Εγνατία καλύτερα δεν είναι να βάλεις ένα all weather.

Εγώ τουλάχιστον για Έβρο που μένω κ πάω κ ταξίδια μέσα στο χειμώνα θα προτιμήσω all weather

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill999r είπε

Sava Eskimo όσων αφορά σε σχέση ποιότητάς τιμής.

Πάντως αν βγαίνεις κ Εγνατία καλύτερα δεν είναι να βάλεις ένα all weather.

Εγώ τουλάχιστον για Έβρο που μένω κ πάω κ ταξίδια μέσα στο χειμώνα θα προτιμήσω all weather

Απλώς εδώ στο Ασβεστοχώρι είχε μια μικρή ανηφόρα ήταν μαύρος πάγος και το up σταμάτησε πλήρως κατέβηκα τσουλήθρα ευτυχώς δεν ερχόταν άλλος και τώρα ψάχνω κάτι καλό σε ελαστικό για πάγο. Δεν ξέρω για all weather. Επειδή είναι καινούργιο αμάξι σκεφτόμουν για χειμερινό χειμερινό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα έχω και αλυσίδες με γάντια πίσω για έκτακτη ανάγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Στον πάγο όντως μόνο τα χειμερινά αποδίδουν.

Αν στην περιοχή σου πιάνει πάγο τότε τα χειμερινά είναι μονόδρομος.

Πάντως για τα εσκιμο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bill999r είπε

Στον πάγο όντως μόνο τα χειμερινά αποδίδουν.

Αν στην περιοχή σου πιάνει πάγο τότε τα χειμερινά είναι μονόδρομος.

Πάντως για τα εσκιμο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Ναι πιάνει αρκετό. Θα μάθω αύριο και τιμές. Ο αντιπρόσωπος είναι καλός άνθρωπος. Ότι του ζητήσω το φέρνει. Καμία σχέση με έναν άλλον που του έλεγα nokian παρήγγειλε μου έφερνε τα vredestein και μου έλεγε να είναι πιο καλά και πιο ακριβά. Ότι να ναι κοινώς.

Δημοσ.

Γενικά είναι από τα πιο οικονομικά. 

Κ εγώ ακούω διάφορες γνώμες εδώ που είμαι. Αλλά η πιο Safe επιλογή είναι να αλλάζεις χειμερινά θερινά ανα 6 μηνο κ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Έχω ένα troc με ελαστικά falken 205/60/r16. Επί του παρόντος είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα αλλάξω ελαστικά και θα βάλω χειμερινά. Έτσι κάνω και στο δεύτερο αυτοκινητάκι. Οκτώβριο βάζω χειμερινά Απρίλιο καλοκαιρινά. Έχω παρατηρήσει μια μικρή παράταση ζωής στα ελαστικά της τάξης 15.000km αφού ο άνθρωπος τα φυλάει σε σκιερή αποθήκη
Αν βγάλουν 45.000 km τα Falken μου αργότερα θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ψάχνω τώρα λοιπόν ένα ελαστικό χειμερινό να πιάνει καλά στον πάγο. Θα βγαίνω όμως και Εγνατία για κανένα ταξιδάκι . Η μέγιστη μου ταχύτητα είναι 130 -140 km αφού φοβάμαι να τρέξω παραπάνω.

Είμαι ανάμεσα στα Sava Eskimo και σε nokian WD4? Τι θα μου προτείνατε; Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο ελαστικό;

ευχαριστω.

2η χρονιά με gislaved eufrost 6 πέρσι, πάω για 3η και νομίζω με έχουν καταπλήξει ευχάριστα. Τα προηγούμενα που φορούσα falken eurowinter, καλά μεν στην αρχή αλλά χάσανε γρήγορα την απόδοση νομίζω. Παίζει βέβαια ρόλο και οι θερμοκρασίες. Διαβάζω γράφεις ότι τα αλλάζεις οκτώβριο. Εχει οκτώβριο που δεν πέφτει η θερμοκρασία κάτω απο 20 το μεσημέρι οπότε η καταπόνηση και η φθορά στο χειμερινό λάστιχο είναι πολύ μεγάλη. Πέρσυ αν θυμάμαι τα έβαλα μέσα Νοεμβρίου σχεδόν λόγω θερμοκρασίας.

Δημοσ.

Τα Eskimo s3+ τα φοράω από το 2016 για 3-4 μήνες κάθε χειμώνα, πρέπει να εχουν 15000χλμ και θα τα βάλω και φέτος γιατί είναι σε άριστη κατάσταση. Στο χιόνι και πάγο είναι εντυπωσιακά, ανέβηκα χιονοδρομικά με - 10 και έχω ξεχάσει τι θα πει αλυσίδες. Επίσης στον χειμώνα το αμάξι σπινιαρει λιγότερο σε σχέση με τα θερινά. Το μόνο μειων ειναι η ελαφρό αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τα Dunlop θερινά αν και είναι 195 διάσταση και τα θερινά 205. Επίσης στην βροχή πατάνε λίγο χειρότερα από τα θερινά. Αν τα θέλεις για λίγα χλμ κάθε χειμώνα δοκίμασε τα, πάντα φυσικά με 2ες ζάντες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...