Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλημέρα Έχει ιδέα κάποιος για κόστος; Για 4 τοίχους από πέτρα που είναι με σοφά τώρα σε επιφάνεια 60 τετραγωνικά για να τους καθαρίσει κάποιος, να φανεί η πέτρα και να κάνει μετά αρμολόηιση τεχνίτης σε χωριό ζητάει 5000 ευρώ Πολλά δεν είναι; 1
moure Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εξωφρενικά πολλά είναι. Επισης σκέψου το καλά πριν προχωρήσεις σε αυτήν την εργασία μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ωραίο όσο φαντάζεσαι.Αποκάλυψε πρώτα ένα κομμάτι γύρω στο ένα τετραγωνικό για να δεις πως φαίνεται ο τοίχος με την πέτρα. 1
greekfragma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 σου ξέφυγε ένα μηδενικό Γιάννη...ελπίζω. 😂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, moure είπε Εξωφρενικά πολλά είναι. Επισης σκέψου το καλά πριν προχωρήσεις σε αυτήν την εργασία μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ωραίο όσο φαντάζεσαι.Αποκάλυψε πρώτα ένα κομμάτι γύρω στο ένα τετραγωνικό για να δεις πως φαίνεται ο τοίχος με την πέτρα. Εκανε το ιδιο σε αλλο μικρο σημειο μαζι με τοποθετησεις πετρας κλπ και το αποτελεσμα ηταν ομορφο .Οι πετρες ειναι του ....1920! 46 λεπτά πριν, greekfragma είπε σου ξέφυγε ένα μηδενικό Γιάννη...ελπίζω. 😂 Δυστυχως δεν μου ξεφυγε . Δειγμα πετρας που μετα την αρμολογηση ηταν πολυ καλη η εμφανιση .Τοιχος πλατους 60εκ .Δυστυχως δεν εχω φωτογραφια Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Νομιζω λογικη τιμη ειναι, πλεον ζητάνε πολλα ολοι 1
bilya Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημέρα Έχει ιδέα κάποιος για κόστος; Για 4 τοίχους από πέτρα που είναι με σοφά τώρα σε επιφάνεια 60 τετραγωνικά για να τους καθαρίσει κάποιος, να φανεί η πέτρα και να κάνει μετά αρμολόηιση τεχνίτης σε χωριό ζητάει 5000 ευρώ Πολλά δεν είναι; Προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά. Η σωστή αρμολογιση θέλει αρκετό χρόνο αλλά κ γνώση που πλέον ξέρουν λίγοι. Αν ο τοίχος σου είναι όπως της φωτογραφίας με ακανόνιστη πέτρα κάνει την δουλειά ακόμη πιο δύσκολη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, bilya είπε Προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά. Η σωστή αρμολογιση θέλει αρκετό χρόνο αλλά κ γνώση που πλέον ξέρουν λίγοι. Αν ο τοίχος σου είναι όπως της φωτογραφίας με ακανόνιστη πέτρα κάνει την δουλειά ακόμη πιο δύσκολη. Ναι ετσι ειναι ....Εχει και κατι κολωνες μεσα ο χωρος που πρεπει να σοφατιστουν. Ηταν παλιο ισογειο κατωι που μπορει να γινει χωτος διαμονης.
gorilas13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι υπερβολικό το ποσό. Πάρε προσφορές και απο αλλού. Επίσης και με ένα πιεστικό με νερό φεύγει ο σοβάς δεν χρειάζεται υδροαμοβολή. Προτείνω λευκό τσιμέντο ώστε αν είναι σε εσωτερικό χώρο γενικά να δίνει φως και να μην είναι μαυρίλα το όλο αποτέλεσμα και πέρασμα με βερνίκι πέτρας. Και τα μισά λεφτά, πολλά μου φαίνονται, ίσως επειδή μένω στις Κυκλάδες και οι μάστορες της πέτρας είναι αρκετοί. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από gorilas13 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gorilas13 είπε Είναι υπερβολικό το ποσό. Πάρε προσφορές και απο αλλού. Επίσης και με ένα πιεστικό με νερό φεύγει ο σοβάς δεν χρειάζεται υδροαμοβολή. Προτείνω λευκό τσιμέντο ώστε αν είναι σε εσωτερικό χώρο γενικά να δίνει φως και να μην είναι μαυρίλα το όλο αποτέλεσμα και πέρασμα με βερνίκι πέτρας. Και τα μισά λεφτά, πολλά μου φαίνονται, ίσως επειδή μένω στις Κυκλάδες και οι μάστορες της πέτρας είναι αρκετοί. Πιθανον...Σε Κυμη Ευβοιας δεν υπαρχουν πολλοι ! Ισως μονο ενας .Εχτισε πολλα τετραγωνικα με πετρα και εκανε πολυ καλη δουλεια Ενδεικτικες φωτογραφιες.Στην τελευταια φαινεται και μια μικρη αρμολογηση μετα απο καθαρισμο με υδροαμοβολη. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano 1
Jos3ph Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες , και εμένα μου φαίνεται υπερβολική η τιμή , αλλά προφανώς πάει με την ζήτηση-προσφορά. 1
gorilas13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Τα έχεις πολύ ωραία αδερφέ. Καλά έκανες και άφησες την πέτρα και έβγαλες τον σοβά. Όσα και να δώσεις αξίζουν. Και εγώ κατι παρόμοιο έχω στα σχέδια, τώρα που σου γράφω αφαιρώ τον σοβά απο έναν τοίχο μόνος μου 🙂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε Τα έχεις πολύ ωραία αδερφέ. Καλά έκανες και άφησες την πέτρα και έβγαλες τον σοβά. Όσα και να δώσεις αξίζουν. Και εγώ κατι παρόμοιο έχω στα σχέδια, τώρα που σου γράφω αφαιρώ τον σοβά απο έναν τοίχο μόνος μου 🙂 Απορω γιατι ειχαν σοφατισει την πετρα !!!!
gorilas13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Απορω γιατι ειχαν σοφατισει την πετρα !!!! Εεε οι παλιοί τα έφτιαχναν με μεράκι, οι επόμενοι, γενιά Πασόκ, δεν έδιναν σημασία και έκαναν ότι να ναι. Το δικό μου κτίριο είναι του 1920 στάνταρ χαχα αλλά δεν θέλει ούτε άδειες, ούτε τίποτα, οπότε αξίζει να το φτιάξεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Εεε οι παλιοί τα έφτιαχναν με μεράκι, οι επόμενοι, γενιά Πασόκ, δεν έδιναν σημασία και έκαναν ότι να ναι. Το δικό μου κτίριο είναι του 1920 στάνταρ χαχα αλλά δεν θέλει ούτε άδειες, ούτε τίποτα, οπότε αξίζει να το φτιάξεις. Του 1920 ειναι και το δικο μας με επεκταση με οικοδομικη αδεια καπου το 1990
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα