Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχει ιδέα κάποιος για κόστος; 

Για 4 τοίχους από πέτρα που είναι με σοφά τώρα σε επιφάνεια 60 τετραγωνικά για να τους καθαρίσει κάποιος, να φανεί η πέτρα και να κάνει μετά αρμολόηιση τεχνίτης σε χωριό ζητάει 5000 ευρώ 

Πολλά δεν είναι; 

• Like 1
Δημοσ.

Εξωφρενικά πολλά είναι.

Επισης σκέψου το καλά πριν προχωρήσεις σε αυτήν την εργασία μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ωραίο όσο φαντάζεσαι.Αποκάλυψε πρώτα ένα κομμάτι γύρω στο ένα τετραγωνικό για να δεις πως φαίνεται ο τοίχος με την πέτρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, moure είπε

Εξωφρενικά πολλά είναι.

Επισης σκέψου το καλά πριν προχωρήσεις σε αυτήν την εργασία μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ωραίο όσο φαντάζεσαι.Αποκάλυψε πρώτα ένα κομμάτι γύρω στο ένα τετραγωνικό για να δεις πως φαίνεται ο τοίχος με την πέτρα.

Εκανε το ιδιο σε αλλο μικρο  σημειο μαζι με τοποθετησεις πετρας κλπ και το αποτελεσμα ηταν ομορφο .Οι πετρες ειναι του ....1920!

46 λεπτά πριν, greekfragma είπε

σου ξέφυγε ένα μηδενικό Γιάννη...ελπίζω. 😂

Δυστυχως δεν μου ξεφυγε .

Δειγμα πετρας που μετα την αρμολογηση ηταν πολυ καλη η εμφανιση .Τοιχος πλατους 60εκ .Δυστυχως δεν εχω φωτογραφια 

!cid__17b6d47c8caf239b7cc1_.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημέρα

Έχει ιδέα κάποιος για κόστος; 

Για 4 τοίχους από πέτρα που είναι με σοφά τώρα σε επιφάνεια 60 τετραγωνικά για να τους καθαρίσει κάποιος, να φανεί η πέτρα και να κάνει μετά αρμολόηιση τεχνίτης σε χωριό ζητάει 5000 ευρώ 

Πολλά δεν είναι; 

Προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά. Η σωστή αρμολογιση θέλει αρκετό χρόνο αλλά κ γνώση που πλέον ξέρουν λίγοι.

Αν ο τοίχος σου είναι όπως της φωτογραφίας με ακανόνιστη πέτρα κάνει την δουλειά ακόμη πιο δύσκολη. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, bilya είπε

Προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά. Η σωστή αρμολογιση θέλει αρκετό χρόνο αλλά κ γνώση που πλέον ξέρουν λίγοι.

Αν ο τοίχος σου είναι όπως της φωτογραφίας με ακανόνιστη πέτρα κάνει την δουλειά ακόμη πιο δύσκολη. 

Ναι ετσι ειναι ....Εχει και κατι κολωνες μεσα ο χωρος που πρεπει να σοφατιστουν. Ηταν παλιο ισογειο κατωι που μπορει να γινει χωτος διαμονης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι υπερβολικό το ποσό. Πάρε προσφορές και απο αλλού. Επίσης και με ένα πιεστικό με νερό φεύγει ο σοβάς δεν χρειάζεται υδροαμοβολή. Προτείνω λευκό τσιμέντο ώστε αν είναι σε εσωτερικό χώρο γενικά να δίνει φως και να μην είναι μαυρίλα το όλο αποτέλεσμα και πέρασμα με βερνίκι πέτρας. Και τα μισά λεφτά, πολλά μου φαίνονται, ίσως επειδή μένω στις Κυκλάδες και οι μάστορες της πέτρας είναι αρκετοί.

Επεξ/σία από gorilas13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Είναι υπερβολικό το ποσό. Πάρε προσφορές και απο αλλού. Επίσης και με ένα πιεστικό με νερό φεύγει ο σοβάς δεν χρειάζεται υδροαμοβολή. Προτείνω λευκό τσιμέντο ώστε αν είναι σε εσωτερικό χώρο γενικά να δίνει φως και να μην είναι μαυρίλα το όλο αποτέλεσμα και πέρασμα με βερνίκι πέτρας. Και τα μισά λεφτά, πολλά μου φαίνονται, ίσως επειδή μένω στις Κυκλάδες και οι μάστορες της πέτρας είναι αρκετοί.

Πιθανον...Σε Κυμη Ευβοιας δεν υπαρχουν πολλοι ! Ισως μονο ενας .Εχτισε πολλα τετραγωνικα με πετρα και εκανε πολυ καλη δουλεια 

Ενδεικτικες φωτογραφιες.Στην τελευταια φαινεται και μια μικρη αρμολογηση μετα απο καθαρισμο με υδροαμοβολη.

228404488_856202811960914_5103925705997032222_n.jpg

232289145_533789271158271_2330178844156759035_n.jpg

232759565_1433880440324163_5041727410868008025_n.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες , και εμένα μου φαίνεται υπερβολική η τιμή , αλλά προφανώς πάει με την ζήτηση-προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχεις πολύ ωραία αδερφέ. Καλά έκανες και άφησες την πέτρα και έβγαλες τον σοβά. Όσα και να δώσεις αξίζουν. Και εγώ κατι παρόμοιο έχω στα σχέδια, τώρα που σου γράφω αφαιρώ τον σοβά απο έναν τοίχο μόνος μου 🙂

IMG_20210606_151720_compress46.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε

Τα έχεις πολύ ωραία αδερφέ. Καλά έκανες και άφησες την πέτρα και έβγαλες τον σοβά. Όσα και να δώσεις αξίζουν. Και εγώ κατι παρόμοιο έχω στα σχέδια, τώρα που σου γράφω αφαιρώ τον σοβά απο έναν τοίχο μόνος μου 🙂

IMG_20210606_151720_compress46.jpg

Απορω γιατι ειχαν σοφατισει την πετρα !!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Απορω γιατι ειχαν σοφατισει την πετρα !!!!

Εεε οι παλιοί τα έφτιαχναν με μεράκι, οι επόμενοι, γενιά Πασόκ, δεν έδιναν σημασία και έκαναν ότι να ναι. Το δικό μου κτίριο είναι του 1920 στάνταρ χαχα αλλά δεν θέλει ούτε άδειες, ούτε τίποτα, οπότε αξίζει να το φτιάξεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Εεε οι παλιοί τα έφτιαχναν με μεράκι, οι επόμενοι, γενιά Πασόκ, δεν έδιναν σημασία και έκαναν ότι να ναι. Το δικό μου κτίριο είναι του 1920 στάνταρ χαχα αλλά δεν θέλει ούτε άδειες, ούτε τίποτα, οπότε αξίζει να το φτιάξεις.

Του 1920 ειναι και το δικο  μας με επεκταση με οικοδομικη αδεια καπου το 1990

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...