venuets Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 το λαπτοπ στου τιτλου στο Crazy Sunday του E-Shop παραθετω λινκ καταστηματος και λινκ απο skroutz "FHD INTEL CORE I5-10300H 8GB 512GB NVIDIA GEFORCE GTX1650TI NO OS " E-Shop 679 https://www.e-shop.gr/laptop-hp-15-dk1058nw-156-fhd-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-nvidia-geforce-gtx1650ti-no-os-p-PER.901836 Skroutz 718 https://www.skroutz.gr/s/30012213/HP-Pavilion-Gaming-15-dk1058nw-i5-10300H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS-Shadow-Black-Acid-Green.html 1
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ολόκληρα 39€ φθηνότερα; Προσφορά δυνατή. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Black Friday τιμή ήθελες ; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Dark_Nightfall
tomar26 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Επειδή είχα προβληματιστεί πρόσφατα και κατέληξα κι εγώ να αγοράσω από eshop μόλις έφερε αυτό που έψαχνα σε αντίστοιχη τιμή με του skroutz. Μην ξεχνάμε ότι οι χαμηλές τιμές στο skroutz είναι από μαγαζιά που λένε 4-10 μέρες, άγνωστο πότε θα το φέρουν στην πραγματικότητα, είναι και Αύγουστος. Το ένα μαγαζί που λέει ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο έχει αρκετές αρνητικές (αν και έχω αγοράσει από αυτό χωρίς πρόβλημα, όχι laptop), το μοναδικό που θα εμπιστευόμουν δείχνει δείγματα αναξιοπιστίας τελευταία (τους είχα γράψει να ρωτήσω διαθεσιμότητα για το laptop που με ενδιέφερε και με έγραψαν κανονικά, επίσης έχουν αρνητικές μόνο πρόσφατες). Στο eshop στις περισσότερες περιπτώσεις σήμερα το παραγγέλνεις, αύριο το παραλαμβάνεις. 4
Ola150 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, tomar26 είπε Επειδή είχα προβληματιστεί πρόσφατα και κατέληξα κι εγώ να αγοράσω από eshop μόλις έφερε αυτό που έψαχνα σε αντίστοιχη τιμή με του skroutz. Μην ξεχνάμε ότι οι χαμηλές τιμές στο skroutz είναι από μαγαζιά που λένε 4-10 μέρες, άγνωστο πότε θα το φέρουν στην πραγματικότητα, είναι και Αύγουστος. Το ένα μαγαζί που λέει ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο έχει αρκετές αρνητικές (αν και έχω αγοράσει από αυτό χωρίς πρόβλημα, όχι laptop), το μοναδικό που θα εμπιστευόμουν δείχνει δείγματα αναξιοπιστίας τελευταία (τους είχα γράψει να ρωτήσω διαθεσιμότητα για το laptop που με ενδιέφερε και με έγραψαν κανονικά, επίσης έχουν αρνητικές μόνο πρόσφατες). Στο eshop στις περισσότερες περιπτώσεις σήμερα το παραγγέλνεις, αύριο το παραλαμβάνεις. Ισχύει. Μόνο με τον Gammix SSD είχαμε θέμα διαθεσιμότητας αλλά εν τέλει μας κάλυψαν όλους.
sv2kgl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tomar26 είπε Επειδή είχα προβληματιστεί πρόσφατα και κατέληξα κι εγώ να αγοράσω από eshop μόλις έφερε αυτό που έψαχνα σε αντίστοιχη τιμή με του skroutz. Μην ξεχνάμε ότι οι χαμηλές τιμές στο skroutz είναι από μαγαζιά που λένε 4-10 μέρες, άγνωστο πότε θα το φέρουν στην πραγματικότητα, είναι και Αύγουστος. Το ένα μαγαζί που λέει ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο έχει αρκετές αρνητικές (αν και έχω αγοράσει από αυτό χωρίς πρόβλημα, όχι laptop), το μοναδικό που θα εμπιστευόμουν δείχνει δείγματα αναξιοπιστίας τελευταία (τους είχα γράψει να ρωτήσω διαθεσιμότητα για το laptop που με ενδιέφερε και με έγραψαν κανονικά, επίσης έχουν αρνητικές μόνο πρόσφατες). Στο eshop στις περισσότερες περιπτώσεις σήμερα το παραγγέλνεις, αύριο το παραλαμβάνεις. Το eshop τα τελευταία χρόνια κάνει ακριβώς το ίδιο, μη πω ότι είναι και χειρότερο. Αν δεν αναφέρεται ως άμεσα διαθέσιμο (και αυτό σχετικό είναι μιας και την έχω πατήσει αρκετές φορές και με άμεσα διαθέσιμα) τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το παραλαμβάνεις ποτέ στην ημερομηνία που αναφέρουν. Μεταθέτουν μόνοι τους τις ημερομηνίες χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνουν τους πελάτες τους. Το προτιμώ μόνο λόγω των eshop points (δωρεάν μεταφορικά και σε περίπτωση εγγύησης απλώς επιστρέφεις τα προϊόντα στο eshop point χωρίς να μπλέκεις με RMA και λοιπές διαδικασίες) καθώς και για όταν βγάζει πραγματικές προσφορές. Για τις κριτικές απλώς θ' αναφέρω πως όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι αρνητικές και το κράξιμο (σε facebook που θυμάμαι), τις εξαφάνισαν. Για το topic, η προσφορά αξίζει; Ψάχνω καιρό laptop για φίλη. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από sv2kgl 2
venuets Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, sv2kgl είπε Το eshop τα τελευταία χρόνια κάνει ακριβώς το ίδιο, μη πω ότι είναι και χειρότερο. Αν δεν αναφέρεται ως άμεσα διαθέσιμο (και αυτό σχετικό είναι μιας και την έχω πατήσει αρκετές φορές και με άμεσα διαθέσιμα) τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το παραλαμβάνεις ποτέ στην ημερομηνία που αναφέρουν. Μεταθέτουν μόνοι τους τις ημερομηνίες χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνουν τους πελάτες τους. Το προτιμώ μόνο λόγω των eshop points (δωρεάν μεταφορικά και σε περίπτωση εγγύησης απλώς επιστρέφεις τα προϊόντα στο eshop point χωρίς να μπλέκεις με RMA και λοιπές διαδικασίες) καθώς και για όταν βγάζει πραγματικές προσφορές. Για τις κριτικές απλώς θ' αναφέρω πως άρχισαν να πληθαίνουν οι αρνητικές και το κράξιμο (σε facebook που θυμάμαι), τις εξαφάνισαν. Για το topic, η προσφορά αξίζει; Ψάχνω καιρό laptop για φίλη. Ειναι μια καλη επιλογη αλλα παιζει και αυτο https://www.officespot.gr/shop/ypologistes-perifereiaka/laptop/hp-laptop-pavilion-gaming-156-144hz-ryzen-5-4600η-8gb-512gb-geforce-gtx-1650-ti-fhd-no-os-shadow-black-eu-15-ec1086nw/ γενικα ομως το θεμα για τα λαπτοπ ειναι εδω !
aristidis540 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Aυτο έβλεπα τώρα ....και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος στον 10300. https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-10300H-vs-AMD-Ryzen-5-4600H/3646vs3708 https://www.skroutz.gr/s/29245993/HP-Pavilion-15-ec1086nw-Ryzen-5-4600Η-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS-US-Keyboard-Shadow-black.html#reviews Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από aristidis540
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Aυτο έβλεπα τώρα ....και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος στον 10300. https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-10300H-vs-AMD-Ryzen-5-4600H/3646vs3708 https://www.skroutz.gr/s/29245993/HP-Pavilion-15-ec1086nw-Ryzen-5-4600Η-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS-US-Keyboard-Shadow-black.html#reviews 14 λεπτά πριν, tsoubas είπε Ειναι μια καλη επιλογη αλλα παιζει και αυτο https://www.officespot.gr/shop/ypologistes-perifereiaka/laptop/hp-laptop-pavilion-gaming-156-144hz-ryzen-5-4600η-8gb-512gb-geforce-gtx-1650-ti-fhd-no-os-shadow-black-eu-15-ec1086nw/ γενικα ομως το θεμα για τα λαπτοπ ειναι εδω ! Officespot μόνο αυτό λέω
venuets Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Officespot μόνο αυτό λέω τι εννοεις;
tomar26 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, sv2kgl είπε Το eshop τα τελευταία χρόνια κάνει ακριβώς το ίδιο, μη πω ότι είναι και χειρότερο. Αν δεν αναφέρεται ως άμεσα διαθέσιμο (και αυτό σχετικό είναι μιας και την έχω πατήσει αρκετές φορές και με άμεσα διαθέσιμα) τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το παραλαμβάνεις ποτέ στην ημερομηνία που αναφέρουν. Μεταθέτουν μόνοι τους τις ημερομηνίες χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνουν τους πελάτες τους. Το προτιμώ μόνο λόγω των eshop points (δωρεάν μεταφορικά και σε περίπτωση εγγύησης απλώς επιστρέφεις τα προϊόντα στο eshop point χωρίς να μπλέκεις με RMA και λοιπές διαδικασίες) καθώς και για όταν βγάζει πραγματικές προσφορές. Για τις κριτικές απλώς θ' αναφέρω πως όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι αρνητικές και το κράξιμο (σε facebook που θυμάμαι), τις εξαφάνισαν. Για την ιστορία να αναφέρω πως δεν έχεις άδικο, για αυτό έγραψα "στις περισσότερες περιπτώσεις", σίγουρα όχι πάντα. Τα eshop points είναι ο βασικός λόγος που το προτιμώ κι εγώ. Αλλά εμμένω στην άποψή μου πως από τα τυχαία μαγαζιά του skroutz είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα οι διαθεσιμότητές του.
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ναι οκ το eshop δεν έχει τέλεια διαθεσιμότητα αλλά σκεφτείτε ότι υπάρχουν και καθυστερήσεις μέχρι να σταλεί το κάθε προϊόν σε ένα eshop point εκτός Αθήνας Θεσσαλονίκης όταν το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Συνήθως τα 4-8 ή ότι λέει τέλος πάντως για διαθεσιμότητα πρέπει να τα παραγγείλουν. Το ότι θα αργήσει μια δυο τρεις μέρες το καλύπτει ή πολύ καλή εγγύηση που έχει όσες φορές την χρειάστηκα ήταν αρκετά γρήγορη και αντικατέστησαν το χαλασμένο προϊόν σε σχέση με κάτι σκρουτζομαγαζα που θα κάνουν στην καλύτερη πολύ καιρό για αντικατάσταση. Αν δεν σας αρέσει κάτι μην αγοράζεται τέλος.
venuets Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, tomar26 είπε Για την ιστορία να αναφέρω πως δεν έχεις άδικο, για αυτό έγραψα "στις περισσότερες περιπτώσεις", σίγουρα όχι πάντα. Τα eshop points είναι ο βασικός λόγος που το προτιμώ κι εγώ. Αλλά εμμένω στην άποψή μου πως από τα τυχαία μαγαζιά του skroutz είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα οι διαθεσιμότητές του. 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Ναι οκ το eshop δεν έχει τέλεια διαθεσιμότητα αλλά σκεφτείτε ότι υπάρχουν και καθυστερήσεις μέχρι να σταλεί το κάθε προϊόν σε ένα eshop point εκτός Αθήνας Θεσσαλονίκης όταν το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Συνήθως τα 4-8 ή ότι λέει τέλος πάντως για διαθεσιμότητα πρέπει να τα παραγγείλουν. Το ότι θα αργήσει μια δυο τρεις μέρες το καλύπτει ή πολύ καλή εγγύηση που έχει όσες φορές την χρειάστηκα ήταν αρκετά γρήγορη και αντικατέστησαν το χαλασμένο προϊόν σε σχέση με κάτι σκρουτζομαγαζα που θα κάνουν στην καλύτερη πολύ καιρό για αντικατάσταση. Αν δεν σας αρέσει κάτι μην αγοράζεται τέλος. Θελω να επισημανο οτι σπαμαρετε το θεμα !!!! 1 1
oraiustepe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Φαντάζομαι τα hp ακόμα με την κακή ψύξη είναι και τις 4000 βίδες για να το ανοίξεις όλο....Κουράγιο σε αυτόν που θα θέλει να αλλάξει πάστα σε 2 χρονια και με τους 75-80 βαθμούς στην cpu αν είναι ακόμα όπως παλιά. Εγώ απλά προειδοποιώ σύμφωνα με παλιά εμπειρία σε hp envy που θεωρείται και από τις κορυφαίες σειρές της (85 βαθμούς βαρούσε ο i7 σε full load με αλλαγή πάστας). Απορώ πως ήταν νούμερο ένα σε πωλήσεις παλιά η hp. Lenovo και πάλι Lenovo, αντε και acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις