Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Noμιμοτατο φιλε.Νεες μορφες απασχολησης.Καλυπτεται ο βασικος μισθος βαση νομου και τα επιπλεον bonus δινονται υπο την μορφη διατακτικων σιτισης.  Ζεις ελλαδα ετσι?

Πολύ ωραίες καταστάσεις. Δε ζω Ελλάδα αλλά σε χώρα που οι διατακτικές (ticket restaurant) είναι κανόνας σχεδόν για όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα για αυτό ρώτησα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξυπνάω αυτό το θέμα για να δω αν έχουν αλλάξει καθόλου τα πράγματα. Η εταιρία μου θα μου δώσει edenred γύρω στα 100 και δεν κάνω πολλά έξοδα σούπερ γιατι έχω ξεχωριστή παροχή σε φαγητό. Έχει βρει κανείς βενζινάδικα στην Αττική γενικότερα να δουλεύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elemann είπε

Ξυπνάω αυτό το θέμα για να δω αν έχουν αλλάξει καθόλου τα πράγματα. Η εταιρία μου θα μου δώσει edenred γύρω στα 100 και δεν κάνω πολλά έξοδα σούπερ γιατι έχω ξεχωριστή παροχή σε φαγητό. Έχει βρει κανείς βενζινάδικα στην Αττική γενικότερα να δουλεύει;

Η edenred έχει διαφορετικές κάρτες. Αν σου έδωσαν ticket restaurant, δυστυχώς δεν περνάει σε βενζινάδικα. Περνάει σε σουπερμάρκετ καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Για τα βενζινάδικα (και καταστήματα λιανικού εμπορίου) υπάρχει άλλη κάρτα, δεν θυμάμαι το όνομα της. 

Compliment card την λενε το έψαξα 

Επεξ/σία από Rebelos2018

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...