kostandinZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Πριν σχολιάσετε, ξέρω ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την κάρτα για βενζίνη. Αλλά έχω ακούσει ότι π.χ καταστήματα όπως το Hondos στο κέντρο της Αθήνας σου επιτρέπουν να αγοράσεις καλλυντικά, αρώματα κ.τ.λ με την ticket restaurant γιατί έχει καφετέρια στον πάνω όροφο, όποτε μπορεί να σου χρεώσει αυτά που παίρνεις ως φαγητό. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μήπως ξέρετε κανένα βενζινάδικο στην Αθήνα, που να συνεργάζετε με κάποιο σούπερ μάρκετ ή κάτι τέτοιο, στο οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα ticket restaurant?
livornian7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 shell που να εχει και αβ σουπερ/μινι μαρκετ 1
kostandinZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δεν ξερω καποιο shell που να εχει αβ, οποτε μηπως ξερεις καποιο συγκεκριμενο να μου πεις?
_Biohazard_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Πολλές shell έχουν πια μέσα να φτιάχνουν και καφέ. Μήπως σε κανά τέτοιο; Βέβαια δεν έχω προσέξει αν είναι ξεχωριστό ταμείο, αν είναι όντως έτσι...δύσκολο.
SabotazNic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, kostandinZ είπε Δεν ξερω καποιο shell που να εχει αβ, οποτε μηπως ξερεις καποιο συγκεκριμενο να μου πεις? Τα περισσοτερα shell στην εθνικη, αν οχι οσα εχει, εχουν και αβ shop & go (ή οπως λεγεται)
livornian7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, kostandinZ είπε Δεν ξερω καποιο shell που να εχει αβ, οποτε μηπως ξερεις καποιο συγκεκριμενο να μου πεις? shell αβ shop & go αιγάλεω 122 41 παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να το επιβεβαιωσεις..πριν δυο χρονια ειχα πληρωσει παντως
agnostos13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Υπάρχουν κάποια Avin σε Mymarket. Δοκίμασε εκεί...
sonikk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 To ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον φιλο παραπανω.Η εταιρεια που δουλευω μας δινει ενα μερος του μισθου μετρητα και το υπολοιπο με δωροεπιταγες απο σουπερ μαρκετ αβ βασιλοπουλο με αποτελεσμα οταν θελω να βαλω βενζινη στο αυτοκινητο να μην τις δεχονται στη shell οπου συστεγαζεται και παραρτημα του αβ βασιλοπουλος. Οι δωροεπιταγες αυτες που ειναι κανονικα λεφτα μετρανε μονο για αγορες απο κανονικα σουπερ μαρκετ αβ βασιλοπουλο οπου ψωνιζεις οτι θες απο εκει μεσα και πληρωνεις κανονικα στο ταμειο με αυτες. Εμενα ομως δεν με βολευει αυτο γιατι θελω βενζινη για να πηγαινω στη δουλεια μου. Αν καποιος επιθυμει καποια ανταλλαγη και κανει ψωνια απο σουπερ μαρκετ αβ βασιλοπουλο αν θελει ας μου στειλει pm για ανταλλαγη ισοποσης αξιας. ευχαριστω.
Ola150 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Στις 21/8/2021 στις 8:24 ΜΜ, kostandinZ είπε Πριν σχολιάσετε, ξέρω ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την κάρτα για βενζίνη. Αλλά έχω ακούσει ότι π.χ καταστήματα όπως το Hondos στο κέντρο της Αθήνας σου επιτρέπουν να αγοράσεις καλλυντικά, αρώματα κ.τ.λ με την ticket restaurant γιατί έχει καφετέρια στον πάνω όροφο, όποτε μπορεί να σου χρεώσει αυτά που παίρνεις ως φαγητό. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μήπως ξέρετε κανένα βενζινάδικο στην Αθήνα, που να συνεργάζετε με κάποιο σούπερ μάρκετ ή κάτι τέτοιο, στο οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα ticket restaurant? Αν είναι της edenred θεωρητικά μπορείς. Εμάς που μας δίνουν κάρτα για βενζίνη, μέχρι στιγμής περνάει παντού.
alfaeffe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, sonikk είπε Αν καποιος επιθυμει καποια ανταλλαγη και κανει ψωνια απο σουπερ μαρκετ αβ βασιλοπουλο αν θελει ας μου στειλει pm για ανταλλαγη ισοποσης αξιας. Πιστεύω πως δυσκολα θα βρεθει καποιος προθυμος να ανταλλαξει ισοποσα ευρω για κουπονια ΑΒ. Αν θες να ξεφορτωθεις τις περισσευουμενες δωροεπιταγες θα πρεπει να τις δωσεις σε λιγο χαμηλοτερη αντιστοιχια μετρητων. 1
Speculoos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, sonikk είπε Η εταιρεια που δουλευω μας δινει ενα μερος του μισθου μετρητα και το υπολοιπο με δωροεπιταγες απο σουπερ μαρκετ αβ βασιλοπουλο Πολύ νόμιμο ακούγεται όλο αυτό. 2
sonikk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Speculoos είπε Πολύ νόμιμο ακούγεται όλο αυτό. Noμιμοτατο φιλε.Νεες μορφες απασχολησης.Καλυπτεται ο βασικος μισθος βαση νομου και τα επιπλεον bonus δινονται υπο την μορφη διατακτικων σιτισης. Ζεις ελλαδα ετσι?
george1807 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, dimo69 είπε Την edenred την έχετε δοκιμάσει στα Lidl? Ναι, μια χαρά περνάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα