Προς το περιεχόμενο

Stisimo emule

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP. Αν χρησιμοποιείς και το firewall του router σου ή software firewall πρέπει να τις ανοίξεις και εκεί. Για οδηγίες σχετικά με port forwarding βρες στην παρακάτω σελίδα το router σου:

http://portforward.com/routers.htm

Δημοσ.

Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP

Πως γινεται το forward?

Τι modem-router έχεις. Εγώ με Zyxel 650 πήρα High ID κάνοντας NAT το port 4661 (συνήθως χρησιμοποιώ τον server Razorback2:4661) στο local ip του PC που τρέχει emule.

Port Forwarding (τουλάχιστον το δικό μου) φαίνεται να κάνει ενεργοποιώντας το Firewall και ρυθμίζοντας τους κανόνες WAN-to-LAN traffic.

Δημοσ.
Evala proxy port 21, ala exakolouthei na ehw hamilo ID, kamia ali idea?

Παρεξήγηση Karib - Το ποιο πάνω post μου απαντούσε στον ababapanos

Δημοσ.
Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP. Αν χρησιμοποιείς και το firewall του router σου ή software firewall πρέπει να τις ανοίξεις και εκεί. Για οδηγίες σχετικά με port forwarding βρες στην παρακάτω σελίδα το router σου:

http://portforward.com/routers.htm

Πολύ ωραία η σελίδα, μ' αναλυτικές οδηγίες. Μολοταύτα, κι ενώ κατάφερα να ανοίξω την TCP, δε δουλεύει η UDP. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχω Χαμηλό ID ή αρκεί που άνοιξε η TCP?

Δημοσ.

Παρεξήγηση Karib -

κανενα προβλημα

Πολύ ωραία η σελίδα, μ' αναλυτικές οδηγίες. Μολοταύτα, κι ενώ κατάφερα να ανοίξω την TCP, δε δουλεύει η UDP. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχω Χαμηλό ID ή αρκεί που άνοιξε η TCP?

ιδιο προβλημα εχω

Δημοσ.

Όχι, έχω υψηλό ID :D :D , δεν επηρεάζει η UDP.

Πολύ καλό ποστ Kaizer, μας άνοιξε τα μάτια :) :)

Με το Kademlia τι παίζει; Είναι για να συνδέεσε με κάποιον συγκεκριμένα και να κάνεις έτσι ανταλλαγή αρχείων;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Vale sta settings port 21.Mporei na se boh8eisei.Ego me 21 port exo monimos high id...

Enjoy... :)

Loipon eixa kai egw to provlima me tin TCP pou den anoige, me

apotelesma na exw LowId me ta gnwsta epakoloutha.

Oute router eixa syndedemeno (ISDN exw allwste), enw sto firewall

twn windows eixa kanei oti itan dynato gia na eleutherwsw

tin Port:4662.

Telika i lysi einai auti pou anaferei parapanw o doc. Balte gia port tin

port21 kai ola tha pane tzami.

Δημοσ.

εχω kerio personal firewall, αλλα δεν βρηκα που μπορω να ανοιξω πορτες. Ουτε το help δεν λεει.

Ξερει κανεις να βοηθησει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...