KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Poio einai to kalytero "stisimo" parametrwn gia to emule 0.42(tin teleutaia an den kanw lathos ekdosh)? Exw DSL 512/256 alla tin moirazomai wireless me allous 3
Aias Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Εγω χρησιμοποιω το emule morph.Για οτι χρειαζεται δες εδω: http://www.adslgr.com/forum/forum-50.html στο sticky: Howto: Παίξτε με το MorphXT emule mod.
ababapanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 xerei na mou pei kapios filos, giati ehw LOW ID, kai an mporw me kapia rithmisi na to antimetopisw? (ehw ADSL me 384/128 me modem siemns pou sindeete meso ethernet kai ohi USB)
doc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Vale sta settings port 21.Mporei na se boh8eisei.Ego me 21 port exo monimos high id... Enjoy...
ababapanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Evala proxy port 21, ala exakolouthei na ehw hamilo ID, kamia ali idea?
damdim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP. Αν χρησιμοποιείς και το firewall του router σου ή software firewall πρέπει να τις ανοίξεις και εκεί. Για οδηγίες σχετικά με port forwarding βρες στην παρακάτω σελίδα το router σου: http://portforward.com/routers.htm
karib Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP Πως γινεται το forward?
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP Πως γινεται το forward? Τι modem-router έχεις. Εγώ με Zyxel 650 πήρα High ID κάνοντας NAT το port 4661 (συνήθως χρησιμοποιώ τον server Razorback2:4661) στο local ip του PC που τρέχει emule. Port Forwarding (τουλάχιστον το δικό μου) φαίνεται να κάνει ενεργοποιώντας το Firewall και ρυθμίζοντας τους κανόνες WAN-to-LAN traffic.
karib Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Τι modem-router έχεις. Μια ταπεινη isdn ακομη...
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Evala proxy port 21, ala exakolouthei na ehw hamilo ID, kamia ali idea? Παρεξήγηση Karib - Το ποιο πάνω post μου απαντούσε στον ababapanos
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Βάλε ξανά για port την 4662 TCP και 4672 UDP και κάνε τις forward στην εσωτερική σου IP. Αν χρησιμοποιείς και το firewall του router σου ή software firewall πρέπει να τις ανοίξεις και εκεί. Για οδηγίες σχετικά με port forwarding βρες στην παρακάτω σελίδα το router σου:http://portforward.com/routers.htm Πολύ ωραία η σελίδα, μ' αναλυτικές οδηγίες. Μολοταύτα, κι ενώ κατάφερα να ανοίξω την TCP, δε δουλεύει η UDP. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχω Χαμηλό ID ή αρκεί που άνοιξε η TCP?
karib Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Παρεξήγηση Karib - κανενα προβλημα Πολύ ωραία η σελίδα, μ' αναλυτικές οδηγίες. Μολοταύτα, κι ενώ κατάφερα να ανοίξω την TCP, δε δουλεύει η UDP. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχω Χαμηλό ID ή αρκεί που άνοιξε η TCP? ιδιο προβλημα εχω
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Όχι, έχω υψηλό ID , δεν επηρεάζει η UDP. Πολύ καλό ποστ Kaizer, μας άνοιξε τα μάτια Με το Kademlia τι παίζει; Είναι για να συνδέεσε με κάποιον συγκεκριμένα και να κάνεις έτσι ανταλλαγή αρχείων;
ntsili Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Vale sta settings port 21.Mporei na se boh8eisei.Ego me 21 port exo monimos high id...Enjoy... Loipon eixa kai egw to provlima me tin TCP pou den anoige, me apotelesma na exw LowId me ta gnwsta epakoloutha. Oute router eixa syndedemeno (ISDN exw allwste), enw sto firewall twn windows eixa kanei oti itan dynato gia na eleutherwsw tin Port:4662. Telika i lysi einai auti pou anaferei parapanw o doc. Balte gia port tin port21 kai ola tha pane tzami.
karib Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 εχω kerio personal firewall, αλλα δεν βρηκα που μπορω να ανοιξω πορτες. Ουτε το help δεν λεει. Ξερει κανεις να βοηθησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.