lestoner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Γεια σας. Σε ένα vaio που αρχίζει να αργεί γενικα, θα ήταν καλό να μπει ένας ssd και μια κάρτα γραφικών για αναβάθμιση? Η μόνο ένας ssd θα κάνει την διαφορά? Η και το αντίστροφο..? Επίσης ποια προϊόντα προτείνετε? Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Πες μας ποιο μοντέλο είναι να δούμε τη μπορεί να αναβαθμιστεί. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 *Αν δεν γνωρίζετε λεπτομερή χαρακτηριστικά μπορείτε να το ελέγξετε τρέχοντας το HWinfo επιλέγοντας το Summary-only και ανεβάζοντας ένα Screenshot εδώ. 1
lestoner Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 γεια σας. τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης:
mphxths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στις 21/8/2021 στις 7:47 ΜΜ, lestoner είπε θα ήταν καλό να μπει ένας ssd και μια κάρτα γραφικών για αναβάθμιση? 20 λεπτά πριν, lestoner είπε γεια σας. τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης: Θες να αναβαθμισεις δισκο και καρτα γραφικων και παρεθεσες σκρινσοτ με ποιον επεξεργαστη και ποση μνημη φοραει. Μετα εγω ειμαι ο κακος που τρολαρω κοσμο εδω μεσα. Ο @Τέρης Α. κατι σου εγραψε , δεν ψηθηκες. Ελα στην θεση μας και πες μας , εμεις γιατι να ψηθουμε οταν εσυ δεν συνεργαζεσαι ? Θα σου πω ενα μυστικο , αλλα μην το πεις σε κανεναν , οι δυο μας θα το ξερουμε. Αν μας πεις το μοντελο (και part number) του μηχανηματος , θα βγαλουμε ακρη. Σσσσσσ ομως , μην μας ακουσει κανεις αλλος.... 🤦♂️ 1
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, lestoner είπε γεια σας. τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης: Μέχρι στιγμής έχουμε το ίδιο μηχάνημα. Εμένα έχει και GT320M.
GATE123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, lestoner είπε γεια σας. τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης: Δεν βοηθάει αυτό. Δες εδώ τη πρέπει να κάνεις για να βοηθήσεις και εμάς https://www.sony.gr/electronics/support/articles/00248773
AcceleRacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μέχρι στιγμής έχουμε το ίδιο μηχάνημα. Εμένα έχει και GT320M. Και με μενα αλλα εχει amd 5000 series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα