ntsikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, adi32 είπε Αντε επιτελους να τα στελνουμε στη δουλεια και εμεις να καθομαστε Και θα καθόμαστε με επίδομα φτώχειας σπίτι μας εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARRASS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν αυτά τα ρομπότ γίνουν διαθέσιμα θα βοηθήσουν ανθρώπους που είναι μόνοι τους καθώς και σε αυτούς που είτε δεν μπορούν να λειτουργούν μόνοι τους είτε χρειάζονται βοήθεια για απλές πράξεις όπως να πάνε στην τουαλέτα. Για κάποιους ανθρώπους η αλλαγή στην ποιότητα ζωής τους θα είναι εκπληκτική. Σκεφτείτε πχ πόση αλλαγή έφεραν τα κινητά σε αυτούς που έχουν προβλήματα ακοης. Εγώ ας πούμε θα αγόραζα ένα την πρώτη μέρα και θα το έβαζα να βοηθάει την μητέρα μου, αν δεν το ζεις δεν μπορείς να το καταλάβεις, εγώ δεν μπορώ να πάω δέκα μέρες διακοπές, η μητέρα μου βασίζεται σε εμένα, όπως καταλαβαίνετε επίσης δεν μπορώ να αλλάξω πόλη, πρέπει να είμαι σε σχετικά μικρή απόσταση. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από ARRASS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dm_mlnk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, ARRASS είπε Όταν αυτά τα ρομπότ γίνουν διαθέσιμα θα βοηθήσουν ανθρώπους που είναι μόνοι τους καθώς και σε αυτούς που είτε δεν μπορούν να λειτουργούν μόνοι τους είτε χρειάζονται βοήθεια για απλές πράξεις όπως να πάνε στην τουαλέτα. Για κάποιους ανθρώπους η αλλαγή στην ποιότητα ζωής τους θα είναι εκπληκτική. Σκεφτείτε πχ πόση αλλαγή έφεραν τα κινητά σε αυτούς που έχουν προβλήματα ακοης. Εγώ ας πούμε θα αγόραζα ένα την πρώτη μέρα και θα το έβαζα να βοηθάει την μητέρα μου, αν δεν το ζεις δεν μπορείς να το καταλάβεις, εγώ δεν μπορώ να πάω δέκα μέρες διακοπές, η μητέρα μου βασίζεται σε εμένα, όπως καταλαβαίνετε επίσης δεν μπορώ να αλλάξω πόλη, πρέπει να είμαι σε σχετικά μικρή απόσταση. Αυτα τα προβληματα καλειται η πολιτεια να τα επιλυσει οπως γινεται σε καθε προηγμενο κράτος….. (μομφη ως προς τις κοινωνικες συνθηκες και το επιτελικο κρατος που ζούμε). Ειναι κριμα οι νεοι και δημιουργικης ηλικιας ανθρωποι να πρεπει να αφιερωνουν σημαντικο μερος της ζωης τους στο να συμπληρωνουν το παζλ της κρατικης μεριμνας. θα σε στεναχωρησω αλλα ο Ελον Μασκ δεν ειχε κατα νου να βοηθισει σε αυτο το επιπεδο την ανρθρωποτητα αλλα μαλλον το καπιταλιστικο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARRASS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dm_mlnk είπε Αυτα τα προβληματα καλειται η πολιτεια να τα επιλυσει οπως γινεται σε καθε προηγμενο κράτος….. (μομφη ως προς τις κοινωνικες συνθηκες και το επιτελικο κρατος που ζούμε). Ειναι κριμα οι νεοι και δημιουργικης ηλικιας ανθρωποι να πρεπει να αφιερωνουν σημαντικο μερος της ζωης τους στο να συμπληρωνουν το παζλ της κρατικης μεριμνας. θα σε στεναχωρησω αλλα ο Ελον Μασκ δεν ειχε κατα νου να βοηθισει σε αυτο το επιπεδο την ανρθρωποτητα αλλα μαλλον το καπιταλιστικο συστημα. Μπωρει να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα, ένα τέτοιο ρομπότ θα πουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εχουμε ξεφυγει χωρις επιστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, adi32 είπε Αντε επιτελους να τα στελνουμε στη δουλεια και εμεις να καθομαστε πολυ εξυπνο αυτο, αν μπορει να κανει τη δουλεια σου θα το αγορασει ο εργοδοτης σου κ θα σε σουταρει... Ο Μασκ ειναι οπαδος του καθολικου κατωτατου επιδοματος εξαλλου, μελλοντικα, μιας κ οι περισσοτερες εργασιες θα μπορουν να εκτελεστουν απο ρομποτ Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Dhmosios_Ypalilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εγώ περιμένω την custom έκδοση... Εχω κάτι όμορφα σχεδιάκια που έχω βρει απο γιαπωνέζικα manga sites... Ε, ρε θα το κάψουμε με τους φίλους... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Θα πρέπει να το παίρνεις από το χέρι τα πρώτα δέκα χρόνια γιατί θα κοπανάει σε κολώνες, μετά όμως θα είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε πολυ εξυπνο αυτο, αν μπορει να κανει τη δουλεια σου θα το αγορασει ο εργοδοτης σου κ θα σε σουταρει... Ο Μασκ ειναι οπαδος του καθολικου κατωτατου επιδοματος εξαλλου, μελλοντικα, μιας κ οι περισσοτερες εργασιες θα μπορουν να εκτελεστουν απο ρομποτ Όταν στο πολύ μακρινό μέλλον όλες οι εργασίες γίνονται από ρομπότ θα μηδενιστεί η αξία των αγαθών, στην ουσία δεν θα υπάρχει ανάγκη να δουλεύει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από panoskatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeaDChargE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Έκλαψα λίγο αλλά έκατσα Έκλαψα λίγο αλλά έκατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Eγώ θα τον παραδεχόμουν τον Musk αν είχε τα κότσια να παρουσιάσει το robot δίπλα του, με αυτήν την εμφάνιση - κι όχι σαν spiderman... . . . Ρε μπαγάσες... θέλω να δω, αν βγάλει το ρομπότ της η Τesla και σε 3 μήνες έρθει η Xiaomi με το κορίτσι που ανέβασα... ποιός θα πάρει το Tesla κι αν θα λέει για ποιοτική κατασκευή και τεχνολογική ανωτερότητα... Οι παππούδες θα πάρουν δύο Xiaomi, για την περίπτωση που χαλάσει το ένα... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από Eloy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Τι σχέση έχει η Τεχνητή Νοημοσύνη με το ρομπότ ; μόνο αν συνδιαστούν θα γίνουν επικίνδυνα όπως λέει ο Μασκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 "...ενώ διαθέτει εξελιγμένα χέρια στο ανθρώπινο επίπεδο" Σταμάτησα να συνεχίσω να δώσω σοβαρή βάση στο άρθρο διαβάζοντας αυτό. Με τίποτα περισσότερο ουσιαστικό έχουμε να ασχοληθούμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionymous Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Φανταστείτε τη στιγμή κατά την οποία ο μεγαλόσωμος σκύλος σας τραβολογάει το ανθρωπόμορφο AI ρομπότ σας που το στείλατε να τον βγάλει βόλτα!...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα