velvetia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Προσωπο για το robot; Θα διαλεγατε καποιου πολιτικου; Εγω εχω καποιους υποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, michael92 είπε άμα έβλεπες το video το είπε ότι δεν υπαρχει... recruitment day ήταν το event για να μαζέψουν άτομα και να το φτιάξουν !!! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από BadIronTree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ωραία, θα πάρω ένα τέτοιο ρομπότ για να βγάζει βόλτα το ρομπότ-σκύλο της boston dynamics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Black Demis είπε σκέψου οτι μια μέρα 99,9% δουλειάς θα κανουν τα robot (ακομη και programming κλπ) Το μια μέρα μου άρεσε.Ψαξε για GitHub copilot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, michael92 είπε Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι robot και κάποιος ανέβασε video για να αποδείξει το αντίθετο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει Αφηστε τον ψευτη που αντι να πληρωσει να βρει κανα μηχανικο θελει να τους προσκαλεσει με χορευτες-memes και δηθεν bot τη βδομαδα που η εταιρεια του τεθηκε υπο καθεστως ομοσπονδιακης ερευνας. Πριν λιγους μηνες ανοιξε και το "hyper loop tunnel" που θα εφτιαχνε στο las vegas, προτεινω οποιος εχει ελπιδες για το bot να ριξει μια ματια για να καταλαβει περι ποιου προκειται. Καντε κανα θεμα για τους πραγματικους επιστημονες, φρεσκο πριν απο 4 μερες 4 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 αυτος δεν ηταν που πρειδοποιουσε για τους κινδυνους της AI και των Robot ahhh yeah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Συν 5 κιλά άμα του βάλουν να σηκώνει ακόμη θα το στείλουμε οικοδομή να ανεβάζει 25κιλα τσιμέντα και άμμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 αλήθεια τι έγινε με το Sophia της Hanson Robotics ? περασαν χρόνια , βαρύγδουπες ανακοινώσεις , προβολή marketing και στο τέλος πουλούσαν μια μικρή κούκλα που μιλούσε για αναμνηστικό , ενα σπιτικό ρομποτάκι της ASUS το Zenbo ειχε πλάκα αλλά τελικά δεν το φέρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ethereum είπε αλήθεια τι έγινε με το Sophia της Hanson Robotics ? περασαν χρόνια , βαρύγδουπες ανακοινώσεις , προβολή marketing και στο τέλος πουλούσαν μια μικρή κούκλα που μιλούσε για αναμνηστικό , ενα σπιτικό ρομποτάκι της ASUS το Zenbo ειχε πλάκα αλλά τελικά δεν το φέρανε Το Sophia απο την πρωτη μερα ηταν scam/marketing: https://www.theverge.com/2018/1/18/16904742/sophia-the-robot-ai-real-fake-yann-lecun-criticism 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midimod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, vs_skg είπε Λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει Αφηστε τον ψευτη που αντι να πληρωσει να βρει κανα μηχανικο θελει να τους προσκαλεσει με χορευτες-memes και δηθεν bot τη βδομαδα που η εταιρεια του τεθηκε υπο καθεστως ομοσπονδιακης ερευνας. Πριν λιγους μηνες ανοιξε και το "hyper loop tunnel" που θα εφτιαχνε στο las vegas, προτεινω οποιος εχει ελπιδες για το bot να ριξει μια ματια για να καταλαβει περι ποιου προκειται. Καντε κανα θεμα για τους πραγματικους επιστημονες, φρεσκο πριν απο 4 μερες Ανέβασα βίντεο με το συγκεκριμένο θέμα, στο tiktok. Νομίζουν ότι είναι CGI. Ο κόσμος ακόμα κοιμάται. Δεν βλέπουν ότι η ρομποτική έχει κάνει τεράστια βήματα και μας περιμένουν τεράστιες αλλαγές μελλοντικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, adi32 είπε Μακάρι. Έτσι θα λυθούν πάρα πολλά προβλήματα και ο άνθρωπος θα μπορεί να ασχολείται με άλλα πράγματα Όχι ακριβός αλλά ναι θα ληφθούν πάρα πολλά προβλήματα 2 ώρες πριν, skiabox είπε Το μια μέρα μου άρεσε.Ψαξε για GitHub copilot. Μία μέρα θα είναι και πάλι αντε να το πούμε σύντομα, το καλό με όλο αυτό θα είναι ότι δεν θα υπάρχει ανάγκη του ανθροπου γενικά έτσι με τον καιρό θα μειωθεί πληθυσμός του πλανήτη τέρμα χαμηλά και αυτοί που θα μείνουν θα κάνουν της ζωές τους όπως γουστάρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Θα ονομάζεται Ελ Μασκαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, velvetia είπε Προσωπο για το robot; Θα διαλεγατε καποιου πολιτικου; Εγω εχω καποιους υποψη μου. Όχι φυσικά πολιτικού. Αν μου ζήταγε ο Elon τι να βάλει που φυσικά θα το ζητήσει αργά ή γρήγορα θα του πω να βάλει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα