Προς το περιεχόμενο

Θα αναβαθμιστείς στα Windows 11; Δες όλα όσα θα χάσεις από τα Windows 10

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, georgewww είπε

Αφού κανείς δεν είπε για MacBook, ας τι κάνω εγώ 🤪.

Ώρα για MacBook. Τουλάχιστον στο UI, του OSX είναι καλή η άτιμη ;)🤪;)🤪

Τα Mac έχουν συγκεκριμένο κοινό, δεν πρόκειται να πάρουν χρήστες από τα Windows, αν βγούνε μάπα τα 11 (έτσι πάει το πράγμα) πολύ απλά θα μείνουν στα 10, δεν θα πάρουν Mac ή θα βάλουν Linux

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά από 2 μήνες δοκιμών με τα 11 το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το νέο start menu. Όλα τα άλλα είναι καλύτερα, ομορφότερα και μάλλον ταχύτερα. Περιμένω την τελική version για να αποφασίσω αν θα τα βάλω και στο "Επίσημο" PC μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ζητήσω κάτι που μάλλον δεν γίνεται? Έχω μια οθόνη και έναν προβολέα που όμως υποστηρίζουν διαφορετικές native αναλύσεις. 1080p η οθόνη και 1024x768 ο προβολέας. Θα ήθελα σε λειτουργία αναπαραγωγής οθονών (clone) και όχι επέκτασης να δείχνουν και οι 2 στην native ανάλυση τους. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει με χρήση ειδικού προγράμματος οδήγησης, ή αυτόνομου προγράμματος, ή αν δεν είναι δυνατόν να γίνει καθόλου, αλλά θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο καθώς οι περισσότεροι προβολείς παρουσιάσεων είναι χαμηλής ανάλυσης με συνέπεια όταν κάνουν upscaling στα 1080p δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα. Από την άλλη αν κατεβάσεις την ανάλυση της οθόνης στα 1024 τότε όλα είναι τεράστια και δεν μπορείς να δουλέψεις. 

Θα μου πείτε γιατί δεν λειτουργείς σε επέκταση. Ναι μεν αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις συνεχώς παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη. Είναι εντελώς άβολο.

Επεξ/σία από gramacar

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, john_dr είπε

Αυτό με την taskbar δεν το καταλαβαίνω. Εντάξει και εγώ κάτω την έχω, αλλά ποιος ο λόγος να αφαιρεθεί η δυνατότητα κάποιος να την βάζει πάνω ή στα πλάγια;

Ουτε εγώ, την έχω επάνω (τη μπάρα 😛) από το 2003... 

Το βλεπω το σκηνικό τα 10 να είναι τα νέα 7 και τα 11 τα 8.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

10 LTSC μέχρι το 2025. Μετά βλέπουμε

2029 τελειώνει η υποστήριξη των Windows 10 Enterprise LTSC (1809)

https://docs.microsoft.com/en-us/lifecycle/products/windows-10-ltsc-2019

Έχει πολλάαα χρόνια ακόμα μέχρι να σταματήσουν την υποστήριξη και της τελευταίας αυτής έκδοσης των 10

Επεξ/σία από Hacker?pcs

κάποιες βλακείες ελπίζω απλά να είναι του στυλ "οκ , απλά δε το φτιάξαμε ακόμα"
γιατί π.χ. αυτό στην taskbar με τα εικονίδια κρυφά - όχι κρυφά , είναι απλά βλακεία να έχει χαθεί (δεν μιλάω για τα ποιο "πολύπλοκα" που αναφέρονται στο θέμα) 
ή το να έχεις start menu και το 40% να είναι το άχρηστο recommended ... ε βάλε και διαφήμιση αν είναι εκεί .... ό.τι ναναι 
σε λίγο αν είναι να μην επιτρέπουμε και το 24H στο ρολόι γιατί ο "προγραμματιστής" του αρέσει να βλέπει τα am/pm 

2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

2029 τελειώνει η υποστήριξη των Windows 10 Enterprise LTSC (1809)

https://docs.microsoft.com/en-us/lifecycle/products/windows-10-ltsc-2019

Έχει πολλάαα χρόνια ακόμα μέχρι να σταματήσουν την υποστήριξη και της τελευταίας αυτής έκδοσης των 10

Σωστος λαθος μου. Βλεπω να καθομαι χρονια με αυτα. Υπερευχαριστημενος με απολυτως κανενα προβλημα. Ισως βεβαια καποια στιγμη παω στην καινουργια ltsc που θα βγει σε λιγο καιρο.

Σε κάθε νέα Windows όλο τα ίδια διαβάζω. "Τα νέα τα κατέστρεψαν" "Αφαίρεσαν όλα τα χρήσιμα" "Σπαστικες οι νέες λειτουργίες" "Windows XP/7/10 για πάντα - το καλύτερο λειτουργικο - δεν θα κάνω αναβάθμιση ποτέ" κτλ κτλ. 🤣

Αλλά:

1. Συνηθίζεις τις νέες αλλαγές.

2. Εστιάζουν και προσφέρουν (καλώς ή κακώς) νέας γενιάς δυνατότητες. Τα Windows XP είναι πλέον για τα σκουπίδια και τα 7 που πολλοί χρησιμοποιούν ακόμα είναι επίσης παρωχημένα, είναι γεγονός..

3. Με τον καιρό κάθε έκδοση γίνεται πιο stable και λειτουργική από ότι στην έναρξη της. 

Ένα κακό υπάρχει μόνο που συμβαίνει γενικότερα στην αγορά. Η περιττή «παρενόχληση» της ιδιωτικότητας είναι πλεόν σε γελοία επίπεδα και η προσπάθεια να σε συνδέσουν αναγκαστικά σε online λογαριασμούς, να σου προωθήσουν all-in-one πακέτα smart υπηρεσιών κτλ. εντείνεται συνεχώς.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...