Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Seaside είπε Εφοσον θα υπάρχει BlackSOD και οχι BlueSOD μετα απο τοσες δεκαετίες θα τρέξω πρώτος παιδιά. To HDR θα λειτουργεί η θα παραμείνει το ίδιο χάλι με τα 10άρια ? Δεν έχω ακούσει τίποτα για HDR ούτε για σωστό scaling. Περιμένω κάτι χειρότερο απο Vista και βλέπω την ομάδα ανάπτυξης / προώθησης της MS σε πλήρη αφασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seaside Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, icystack είπε Δεν έχω ακούσει τίποτα για HDR ούτε για σωστό scaling. Περιμένω κάτι χειρότερο απο Vista και βλέπω την ομάδα ανάπτυξης / προώθησης της MS σε πλήρη αφασία. Νταξει τότε θα πετάξω χλωρίνη μονος μου στα monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 hour ago, Seaside said: To HDR θα λειτουργεί η θα παραμείνει το ίδιο χάλι με τα 10άρια ? Windows 11's HDR fixes the performance issues from Windows 10 (windowsreport.com) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 54 λεπτά πριν, kundi είπε έχω έναν υπολογιστή στην μάνα μου ,, w7 32bit 2g ddr2 , 9300 core quad ,ssd, δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα , το καλυτερο λογισμικο μετα τα xp αμα δεν το "σκαλιζεις" ολη την ωρα , τι να παθει ; Οταν τρεχει μετρημενες εφαρμογες , δεν αλλαζουν τα περιφερειακα , οταν δεν επισκεπτεται "περιεργους" διαδικτυακους τοπους ... δεν βγαζει και ζημιες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, kundi είπε έχω έναν υπολογιστή στην μάνα μου ,, w7 32bit 2g ddr2 , 9300 core quad ,ssd, δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα , το καλυτερο λογισμικο μετα τα xp Προσωπικά πήρα ένα λάπτοπ Dell Inspiron συμβατό μόνο με 10άρια μιας και είναι σύγχρονο και του έβαλα 7άρια. 17άρα οθόνη IPS antiglare FHD, κύριος δίσκος που τρέχουν τα 7άρια Samsung Evo 970 Plus M.2 SSD 500GB, δεύτερος δίσκος για αρχεία, Seagate 2TB HDD, RAM Samsung DDR4 32GB, Intel Core i7 8ης γενιάς, Intel UHD 620 Graphics + ανεξάρτητη κάρτα γραφικών AMD Radeon, αναγνώστες καρτών, θύρες USB 3 και c, DVD-ROM με δυνατότητα αναβάθμισης σε BluRay COmbo, και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Και οι ενημερώσεις μέχρι το 23 τουλάχιστον και βλέπουμε μετά Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από Mivas (myphone) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seaside Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Windows 11's HDR fixes the performance issues from Windows 10 (windowsreport.com) Το ιδιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα έφτιαχναν και τα τόσα update στα 10άρια αλλα δεν........αυτο το better experience με ανησυχεί. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από Seaside Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Just now, Seaside said: Το ιδιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα έφτιαχναν και τα τόσα update στα 10άρια αλλα δεν........αυτο το better experience με ανησυχεί. H νεκροψία θα δείξει. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 ε όχι και το timeline. τι σας πειραξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αφού κανείς δεν είπε για MacBook, ας τι κάνω εγώ 🤪. Ώρα για MacBook. Τουλάχιστον το UI, του OSX είναι καλή η άτιμη 🤪🤪 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από georgewww Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλουν το Star Menu groups. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, εφόσον ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται κάθε πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Εκνευριστικό όταν από ένα νέο προϊόν/υπηρεσία αφαιρούνται χρήσιμα χαρακτηριστικά της προηγούμενης έκδοσης. Μερικές φορές γίνονται αλλαγές μόνο για να έχουμε αλλαγές. Και δε μιλάω μόνο για τη Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebiboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Και χωρίς drag n’ drop πλέον στο dock. Γιατί έτσι περίεργα την είδε η Μικρομάλακη. Windows 10 μέχρι να σβήσει ο ήλιος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, bebiboy είπε Και χωρίς drag n’ drop πλέον στο dock. Γιατί έτσι περίεργα την είδε η Μικρομάλακη. Windows 10 μέχρι να σβήσει ο ήλιος… Θα έλεγες οτι πρόκειται για Μικρομαλακηακή αντιμετώπιση δηλαδή? #σορρυνοτσορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manwe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 48 λεπτά πριν, bebiboy είπε Και χωρίς drag n’ drop πλέον στο dock. Γιατί έτσι περίεργα την είδε η Μικρομάλακη. Windows 10 μέχρι να σβήσει ο ήλιος… 14 Οκτωβρίου 2025 σβήνει ο ήλιος του update support. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα