greekparot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο 125cc σκούτερ και ήμουν ανάμεσα σε honda pcx και Piaggio medley. Τελικά κατέληξα να μπω στην διαδικασία για το honda και τελικά ξενέρωσα γιατί είδα τελευταία στιγμή στα χαρακτηριστικά ότι πίσω έχει ταμπούρο. Μα είναι δυνατόν; Δηλαδή πόσο θα τους κόστιζε εάν είχε δισκόφρενο. Στο δια ταύτα εκτός από medley έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο; Επίσης εάν είναι κάποιος κάτοχος Piaggio να μου πει σχετικά με τα σέρβις τους, εάν γενικότερα βγάζουν ζημιές κλπ Ευχαριστώ πολύ.
pigos23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Medley Επιδοσεις,χωροι,gadget λειτουργιες, abs μπρος πισω , ποιοτητα κατασκευης Τι αλλο θες Μονο αρνητικο τσιμπημενη τιμη Καλο θα ταν να χεις κ κανα γκαραζ γιατι ειναι μπανικα...Αλλιως εστω πολυ ακριβο συναγερμο
petran91 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, greekparot είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο 125cc σκούτερ και ήμουν ανάμεσα σε honda pcx και Piaggio medley. Τελικά κατέληξα να μπω στην διαδικασία για το honda και τελικά ξενέρωσα γιατί είδα τελευταία στιγμή στα χαρακτηριστικά ότι πίσω έχει ταμπούρο. Μα είναι δυνατόν; Δηλαδή πόσο θα τους κόστιζε εάν είχε δισκόφρενο. Στο δια ταύτα εκτός από medley έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο; Επίσης εάν είναι κάποιος κάτοχος Piaggio να μου πει σχετικά με τα σέρβις τους, εάν γενικότερα βγάζουν ζημιές κλπ Ευχαριστώ πολύ. Στην ίδια φάση είμαι αλλά το PCX μου φαίνεται πολύ άσχημο. Για μένα το δίλημμα ήταν medley vs Yamaha Nmax. Αλλά λόγω των χώρων προσωπικά επιλέγω medley.
greekparot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Καλά τα Yamaha νομίζω είναι υπέρ κοστολογημενα. Ξέρουμε αν βγάζουν βλάβες τα Piaggio;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα