paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ritualistic είπε εγω θα ερθω και με το ανανεωμενο ζαντικο αλλα πειτε μερα/ωρα να δουμε προγραμματα! θελω να πιστευω απευθειας 18αρα..... Για πάμε να κανονισουμε μερα/ωρα, εναλλακτικές ημέρες ευπρόσδεκτες σαφώς https://doodle.com/poll/c4aypin9iy9nk3y4?utm_source=poll&utm_medium=link Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis
Thanos1921 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Πριν τις 9 είναι δύσκολο για εμένα καθημερινή.
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 @tsofras ριξε στο πρωτο ποστ αν μπορεις το doodle 1
tsofras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι μόλις έβαλα και την τοποθεσία βασικά παίδες θα καθαρίσω όλες τις προηγούμενες σελίδες Για να μην χάσουμε την μπάλα , αφήνω αυτό για κουβέντα Polls και αποφάσεις θα ανεβαίνουν σε αυτό Ωραίο το doodle ρε George Αν και με τις ώρες ημέρες που έβαλες βλέπω να πηγαίνετε μόνοι σας 10 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε Πριν τις 9 είναι δύσκολο για εμένα καθημερινή. Κάτσε θα το ρυθμίσουμε , μας πήρε 2 εβδομάδες να βρούμε μέρος 1
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν και με τις ώρες ημέρες που έβαλες βλέπω να πηγαίνετε μόνοι σας 12 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε Τυχαιο για να κανουμε μια αρχη ρε συ! Ουτως ή αλλιως το 18.30 ειναι 19.00 ως γνωστόν (κατι η κινηση κατι το ακαδημαικό τεταρτο μαζευεται), πιο πολυ σαν window το εβαλα 13 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε Πριν τις 9 είναι δύσκολο για εμένα καθημερινή. Ελα θα τη βρουμε την άκρη. Βαλτε και την επομενη εβδομαδα στο παιχνιδι για διευκόλυνση Απλα πατε calendar προσθετετε ονομα και ημερες-ωρες 1
ritualistic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, paylidis είπε θελω να πιστευω απευθειας 18αρα..... Για πάμε να κανονισουμε μερα/ωρα, εναλλακτικές ημέρες ευπρόσδεκτες σαφώς https://doodle.com/poll/c4aypin9iy9nk3y4?utm_source=poll&utm_medium=link ηλεκτροστατικη εχω κανει αφου τα ειπαμε στο περι αυτοκινησης! δεν ηθελα την 18αρα για να μην χτυπαει παραπανω ηδη μου φαινεται σκληρη η αναρτηση σε διαφορα σημεια... δεν βαζω στο doodle εγω για να μην σας δεσμευσω, καθημερινες 19:30-21:00 βολευει αλλα αναλογα της δουλειας θα εξαρτηθει κ αν θα μπορω να ερθω! 1
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ritualistic είπε ηλεκτροστατικη εχω κανει αφου τα ειπαμε στο περι αυτοκινησης! δεν ηθελα την 18αρα για να μην χτυπαει παραπανω ηδη μου φαινεται σκληρη η αναρτηση σε διαφορα σημεια... δεν βαζω στο doodle εγω για να μην σας δεσμευσω, καθημερινες 19:30-21:00 βολευει αλλα αναλογα της δουλειας θα εξαρτηθει κ αν θα μπορω να ερθω! ειπα μηπως αλλαξες γνώμη;! 😅
and_64 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Επαιξα με το doodle και γω... Τρίτη που βλέπω οι περισσότεροι μπορούν εγώ δύσκολα θα παίξω ή θα σας προλάβω στο τέλος κατευθείαν απο τη δουλειά με vito 😛
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Θέλετε να φτιάξω και ενα εφεδρικο για την εβδομάδα που ακολουθει την προτεινόμενη; Δε βλέπω λαοοοο 17 ώρες πριν, ritualistic είπε δεν βαζω στο doodle εγω για να μην σας δεσμευσω, καθημερινες 19:30-21:00 βολευει αλλα αναλογα της δουλειας θα εξαρτηθει κ αν θα μπορω να ερθω! Βαλε ρε συ αν ειναι κ βλεπουμε... Υπενθυμιζω, μπορουμε να το κάνουμε 19.00, το 18.30 το εβαλα ενδεικτικά σαν ωρα εναρξης αφιξεων Σαφως όποτε λασκαρει ο καθένας ερχεται "εστω για ενα γεια" που λεμε 2
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Θέλετε να φτιάξω και ενα εφεδρικο για την εβδομάδα που ακολουθει την προτεινόμενη; Δε βλέπω λαοοοο Βαλε ρε συ αν ειναι κ βλεπουμε... Υπενθυμιζω, μπορουμε να το κάνουμε 19.00, το 18.30 το εβαλα ενδεικτικά σαν ωρα εναρξης αφιξεων Σαφως όποτε λασκαρει ο καθένας ερχεται "εστω για ενα γεια" που λεμε Φτιάξε μαν , θα βάλω και Παρασκευή ας χάσω μία προπόνηση από το tai chi , γιατί είδα βολεύει περισσότερο απο Τρίτη Αν και βλέπω στο πρώτο poll είχαμε περισσότερο κόσμο , στο δεύτερο λιγότερο , στο τρίτο ακόμη λιγότερο και αν είναι να καταλήξουμε 5 άτομα τσάμπα παιδευόμαστε (με τα polls κτλ.) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras
Dantε Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν το ψειριζετε και δε κανονιζετε ,στο τελος θα ειναι ο tsofras και οι 4 ζαντες του Βαλτε μερα και οποιος μπορεσει παιδια.Και οσο παει,θα μαζευεται κοσμος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Dantε
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Φτιάξε μαν , θα βάλω και Παρασκευή ας χάσω μία προπόνηση από το tai chi , γιατί είδα βολεύει περισσότερο απο Τρίτη Αν και βλέπω στο πρώτο poll είχαμε περισσότερο κόσμο , στο δεύτερο λιγότερο , στο τρίτο ακόμη λιγότερο και αν είναι να καταλήξουμε 5 άτομα τσάμπα παιδευόμαστε (με τα polls κτλ.) Αυτο ακριβως, μη το ψειριζουμε πολυ, αλλα ας δωσουμε εναλλακτικες ανοιξαν σχολεια ειναι μεταβατικη περιοδος.. Ελα Θωμα τα περασα εδω - αλλαξα κ το λινκ στο καρφιτσωμενο https://doodle.com/poll/adwbwepr8kctgadp Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 1
NTC Labs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα προσφερω μαθηματα κινησης μικροϊνας και καταρριψης του μυθου περι δυο κουβαδων (αν καταφερω να ερθω) αλλα το δικο μου θα ειναι απλυτο Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από NTC Labs 2
tsofras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε θα προσφερω μαθηματα κινησης μικροϊνας (αν καταφερω να ερθω) αλλα το δικο μου θα ειναι απλυτο Θα έρθω με μαγιό να το πλύνω 🤣
NTC Labs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα έρθω με μαγιό να το πλύνω 🤣 Εσενα τι να σε κανουμε με μαγιο...κορασιδα χρειαζομαστε Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από NTC Labs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις