eMike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τι μόδα είναι και αυτή εκεί πέρα , οι μισοί youtubers που βλέπω εκεί μαζεύονται Δεν είναι μοδα ρε συ... Απλά είναι εύκολο στην πρόσβαση και άνετο.. Σα χώρος δεν είναι κατι ιδιαίτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freedom1975 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι και εγώ μέσα. Θα πρότεινα και εγώ κάτι στα βόρεια λόγω εθνικής οδού και διαθέσιμων χώρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 4:27 ΜΜ, tsofras είπε Έχουμε φτάσει στους 13 Μωρέ το θέμα είναι να έχει κάπου χώρο να αράξουμε τα εργαλεία. Αν πάμε να κάτσουμε σε μαγαζί φαντάζομαι λόγω COVID δεν θα μπορούμε να είμαστε όλοι παρέα οπότε δεν πιστεύω ότι βολεύει Ακριβώς δίπλα έχει τεράστιο παρκινγκ να αράξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 12:29 ΠΜ, tsofras είπε Το πιστεύεις ότι 38 χρόνια Αθηναίος ( Π.Φ.) και δεν έχω ανέβει ποτέ? Τον βλέπω λίγο από το μπαλκόνι βέβαια 😂 Να σου πω κσι Εγω τα ίδια. 49 χρόνια ( από τον Πειραιά όμως ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Αν μαζευτειτε σε σημειο που βολευει,ισως να επισκεφθω και εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μάζωξη αρνητών dsg 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Άντε στο περίπου να είμαστε +-20 άτομα Να ανεβάσω poll για μέρος? Έχουμε Σεφ Χωριάτικο Τι άλλο είπαμε? Και αφού βρούμε το μέρος θα βρούμε και την μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, john1987 είπε Μάζωξη αρνητών dsg 😁 Να έρθω με άλλο αμα είναι να μου το ματιάσετε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, tsofras είπε Άντε στο περίπου να είμαστε +-20 άτομα Να ανεβάσω poll για μέρος? Έχουμε Σεφ Χωριάτικο Τι άλλο είπαμε? Και αφού βρούμε το μέρος θα βρούμε και την μέρα Νομιζω Μαρίνα αλιμου ΣΕΦ ΟΑΚΑ Χωριατικο Campus Κατεχακη Απο εμενα ειναι όλα ΟΚ με μια προτίμηση στα 3 τελευταία (δε κατεχω καθόλου απο νότια-συνηθως μαλιστα χάνομαι 😅) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγω ΟΑΚΑ και κατεχακη θα προτιμουσα αλλα οτι πει η πλειοψηφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Διαλιέχτεεεε https://linkto.run/p/LDDGZ6DN Παρακαλώ να μην βάλετε το ΟΑΚΑ (θα δείτε παρακάτω τον λόγο) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Διαλιέχτεεεε https://linkto.run/p/LDDGZ6DN δε το γυρνας σε doodle για να μπορουμε να δωσουμε 2+ απαντησεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Να ξέρετε ότι στο parking του ΟΑΚΑ από την πλευρά της Κύμης, όπου έκαναν και μαθήματα οδήγησης κάποιες σχολές, πλέον έχουν κλείσει την είσοδο με κάτι τσιμεντόλιθους (βασικά μεγαλύτερα είναι). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Να ξέρετε ότι στο parking του ΟΑΚΑ από την πλευρά της Κύμης, όπου έκαναν και μαθήματα οδήγησης κάποιες σχολές, πλέον έχουν κλείσει την είσοδο με κάτι τσιμεντόλιθους (βασικά μεγαλύτερα είναι). Ωπ; Οντως; Γιατι;; Αλλη εισοδο εχει; Ειδαλλως το πιστολιαζουμε σαν εναλλακτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, paylidis είπε δε το γυρνας σε doodle για να μπορουμε να δωσουμε 2+ απαντησεις; το έκανα edit να δέχεται πάνω απο μία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις