tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Στειλτε σε κανα αντμιν να το βαλει αρχικη.Εδω μπαινουν κλικμπειτ και αλλα,αυτο θα μας πειραξει ναι με εμάς θα ασχοληθούν οι admins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 παιζει Trending το παρον νημα παντως στην αρχικη 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω θα έρθω με αυτό : το κουπερακι το θέλει η σύζυγος. Θα χαζέψω τα δικα σας. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από mp123 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Όπως είχα πει ίσως σας προλάβω όριο στο τέλος κατευθείαν απο τη δουλεια. Θα δείτε μαύρo vito αν είναι! Ιδανικά θα έφερνα και μηχανή/τριποδια κλπ να βγαλουμε καμια φωτο αλλά δεν νομίζω οτι θα υπάρχει ο χρόνος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, and_64 είπε Όπως είχα πει ίσως σας προλάβω όριο στο τέλος κατευθείαν απο τη δουλεια. Θα δείτε μαύρo vito αν είναι! Ιδανικά θα έφερνα και μηχανή/τριποδια κλπ να βγαλουμε καμια φωτο αλλά δεν νομίζω οτι θα υπάρχει ο χρόνος... μωρέ ελάτε και χωρίς μηχανή Αλλιώς θα με δείτε selfie με τον Γιώργο τον NTC Labs και σούζα τον mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, and_64 είπε Όπως είχα πει ίσως σας προλάβω όριο στο τέλος κατευθείαν απο τη δουλεια. Θα δείτε μαύρo vito αν είναι! Ιδανικά θα έφερνα και μηχανή/τριποδια κλπ να βγαλουμε καμια φωτο αλλά δεν νομίζω οτι θα υπάρχει ο χρόνος... ελα οπως εισαι εχουμε κινητα κ φιλτρα ινστα! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Ωραίοι! Κι εγώ οκ για αύριο εκτός συγκλονιστικου απροόπτου. 5 ώρες πριν, paylidis είπε Σημείο συνάντησης: https://goo.gl/maps/p3hrKGf9Rty8Xidy5 19.00 (εναρξη αφίξεων 18.30, εγω τουλαχιστον θα ειμαι εκει 😅) Το εχουμε και στο Pinned για να μη το ψαχνετε στο παρον νημα που μπορει να χαθει Επειδή δεν έχω πάει ποτέ. Ερχόμενος απο περιφερειακή κατεβαίνω την κατεχακη, αριστερά για κολυμβητήριο Γουδη, και πάω πιο κάτω και γυρνάω στην άνοδο που είναι η είσοδος να υποθέσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, eMike είπε Ωραίοι! Κι εγώ οκ για αύριο εκτός συγκλονιστικου απροόπτου. Επειδή δεν έχω πάει ποτέ. Ερχόμενος απο περιφερειακή κατεβαίνω την κατεχακη, αριστερά για κολυμβητήριο Γουδη, και πάω πιο κάτω και γυρνάω στην άνοδο που είναι η είσοδος να υποθέσω; Σωστος, για νομιμη και άνετη αναστροφη βολευει το φαναρι των ματ. Παρανομίες δε προωθω αλλα γινονται εξισου ευκολα ακομα κ επι της κατεχακη 😎 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, and_64 είπε Όπως είχα πει ίσως σας προλάβω όριο στο τέλος κατευθείαν απο τη δουλεια. Θα δείτε μαύρo vito αν είναι! Ιδανικά θα έφερνα και μηχανή/τριποδια κλπ να βγαλουμε καμια φωτο αλλά δεν νομίζω οτι θα υπάρχει ο χρόνος... μηχανη θα φερω εγω. τριποδο δεν εχω θα το κανουμε εγω ο τσοφρας και ο παυλιδης ( τα κεφαλια μας) θα με αναγκασετε να το παω σε lampiko για ξεπετα (και δεν κανω ξεπετες!). Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Αν βολέψει με το φόρτο εργασίας, θα έρθω στο ποδαράτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Φτου! Δεν θα το καταφέρω (πολυεθνική…) αλλά η σκέψη μου είναι μαζί σας!!! Αλήθεια θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους, με ή χωρίς τα αυτοκίνητα! θα στείλω μια φωτογραφία του Q3 και ελπίζω να υπάρξει επόμενη συνάντηση 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οπότε είμαστε Εγώ Παυλίδης Ntc Mp3 Dante eMike Σκουιμπ Και παίζει και ο ματζουνης Αυτοί οι 7? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτοί οι 7? παιζομαι και εγω ακομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Οπότε είμαστε Εγώ Παυλίδης Ntc Mp3 Dante eMike Σκουιμπ Και παίζει και ο ματζουνης Αυτοί οι 7? Νομίζω κ ο Σπύρος είναι μέσα..! Μόλις τώρα, paylidis είπε Νομίζω κ ο Σπύρος είναι μέσα..! Με πρόλαβε από πάνω! ^ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Άντε ελάτε όσοι θέτε να δείτε το Leon γιατί την επόμενη δεν υπόσχομαι τίποτα 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις