agnostos13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ... είπε αυτός που πιστεύει ότι οι καλύψεις που έχουν ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι υποχρεωτικές. Δεν θες να καταλάβεις τελικά, τζάμπα ο κόπος που έκανα για να σου απαντήσω. Μπάλα στην εξέδρα; Νομίζω με κάλυψες...καλή συνέχεια!
theodi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 εαν πας δικαστικα θα παρεις το ποσο για το οποιο εχεις ασφαλισει το αμαξι σου ασε τι σου λενε τωρα σε ασφαλιστικη δουλευα αρκετα χρονια , παντα οταν ενας πηγαινε δικαστικα δικαιωνοταν αλλα θα σου παρει 4 η 5 χρονια η ολη ιστορια για αυτο σου λενε παρε τωσα και πες ευχαριστω
Conan2046 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αλλιώς όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω ας βρουν ένα ίδιο να το αντικαταστήσουν εφόσον αυτή είναι η τιμή που πουλιούνται πραγματικά (όπως ισχυρίζονται). Προβλέπεται συνήθως στους όρους ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή αντικαστάση με παρόμοιο αυτοκίνητο. Μπορεί να το αντιπροτείνει αν θεωρεί ότι τον συμφέρει. Δεν συνηθίζεται γενικά. 2 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Θα το κανεις μεταβιβαση, στη γυναικα σου π.χ. Θα παρεις τα σωστρα (τα λεφτα), θα το ξαναπαρεις στο ονομα σου και θα το φτιαξεις ή θα το δωσεις ανταλακτικα. Για να καταβληθεί η αποζημίωση θα του ζητήσουν έγγραφο καταστροφής του οχήματος και θα του αφαιρέσουν το ποσό που θα εισπράξει. 1 ώρα πριν, kalmik είπε ΥΓ Το γεγονός ότι η ασφαλιστική (που όλως τυχαίως είναι ίδια και για τους δύο εμπλεκόμενους) είχε δεχθεί ως αξία τα 4.000 ευρώ, θεωρώ ότι την δεσμεύει και λειτουργεί ως ομολογία σε τυχόν δικαστική διεκδίκηση. Πιστεύως ότι ένας καλός δικηγόρος ακόμη και εξωδικαστικά θα βγάλει άκρη έστω με μερικά τηλεφωνήματα (εννοείται ομως ότι και αυτός κάτι θα ζητήσει ως αμοιβή για την διαμεσολάβηση). Δεν την δεσμεύει όχι. Η ασφάλιση είναι πάντα ως την αξία της αξίας του οχήματος. Αν πάνε δικαστικά θα πρέπει να αποδειχθεί η αξία του οχήματος. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα βέβαια όλη η διαδικασία. 14 λεπτά πριν, theodi είπε σε ασφαλιστικη δουλευα αρκετα χρονια , παντα οταν ενας πηγαινε δικαστικα δικαιωνοταν αλλα θα σου παρει 4 η 5 χρονια η ολη ιστορια για αυτο σου λενε παρε τωσα και πες ευχαριστω Καλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό το πάντα, αλλά έστω ότι πάει δικαστικά. 2 επιλογές έχει ή να το έχει φτιάξει να παραθέσει τα τιμολόγια και το δικαστήριο να κρίνει αν η αξία που έκοψε το συνεργείο είναι πραγματική ή να αρχίσει τα κοψίματα συν την μείωση της αξίας του οχήματος ή να μην το φτιάξει και να περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να πάρει τα χρήματα, συν τα δικαστικά έξοδα που δεν ξέρουμε τι θα επιδικάσει το δικαστήριο. Πάντως ένας πραγματογνώμονας δεν είναι άσχημη ιδέα αν θέλει να διαπραγματευτεί την αξία του οχήματος. Αν αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά (που το θεωρώ τελείως λάθος) η νομική προστασία σε κάποιες εταιρείες παρέχεται από τρίτη εταιρεία ξεχωριστή, οπότε μπορεί να στραφεί και κατά της ίδιας της εταιρείας. Ποια ασφαλιστική είναι; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από Conan2046
filip123go Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Επειδή με ρωτήσατε πολλοί, η ασφαλιστική είναι η anytime. Και το άλλο παιδί έχει interamerican. Οπότε ουσιαστικά είναι η ίδια ασφάλεια. Προσφορά για επισκευή δεν έχω πάρει. Ένα τηλέφωνο μου έκαναν μόνο και μου είπαν ότι δεν το έλυσαν καν το αυτοκίνητο και ότι είναι ασύμφορο επισκευής, και τους είπα να με αφήσουν να το σκεφτώ λίγο. Η ασφάλεια δεν είμαι μικτή. Είναι απλή, απλά ότι "κουτάκι" είχαν στην online φόρμα τους, το συμπλήρωσα. Όταν τους ρώτησα μάλιστα αυτά τα 1500 ευρώ από που βγαίνουν (στην αρχή το είχαν κατεβάσει μόνοι τους το ασφάλιστρο στα 1500) μου είπαν ότι υπάρχουν κάποιοι πίνακες (όλα αυτά σε emails) και όταν ζήτησα να δω τους πίνακες, με πήρε μια κυρία τηλέφωνο και μου είπε ότι μπορούμε να το κάνουμε 4000 ευρώ. Επίσης κάτι άλλο που με πείραξε, είναι πως, όταν τους ζήτησα άλλο αυτοκίνητο (γιατί όπως έγραψα πιο πάνω είχα ξεκινήσει για διακοπές) μου είπαν απλά δεν δικαιούμαι, με αποτέλεσμα να έχω βρεθεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο για όλες τις διακοπές. Πίστευα πως θα μου έκαναν έστω κάποια έκπτωση από κάποια συνεργαζομενη εταιρεία, αλλά τίποτα. Να σημειώσω πως είμαι αρκετά χρόνια στην anytime και δεν τους έχω απασχολήσει ποτέ, πέρα από 2 φορές μέσα στο lockdown που αμελήσα το αυτοκίνητο και άδειασε η μπαταρία. (η οποία και αυτή έχει αλλαχθεί μέσα στο τελευταίο εξάμηνο).
GBorb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Τα 2800 για επισκευή ποιος τα είπε; Το συνεργείο; Ο πραγματογνώμονας; Σε δικιά μου ίδια περίπτωση το συνεργείο έλεγε 2200, η ασφαλιστική έλεγε ότι περνούσε το 70% της αξίας και δεν ήθελε να το φτιάξει. Λύθηκε όταν το συνεργείο έριξε την τιμή και η ασφαλιστική δέχτηκε το νέο ποσό αφού την πήρε τηλέφωνο δικηγόρος μου. Όλα θέμα διαπραγμάτευσης είναι. Ξεκινούν πάντα από ψηλά και έχουν περιθώριο να πέσουν
filip123go Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, GBorb είπε Τα 2800 για επισκευή ποιος τα είπε; Το συνεργείο; Ο πραγματογνώμονας; Σε δικιά μου ίδια περίπτωση το συνεργείο έλεγε 2200, η ασφαλιστική έλεγε ότι περνούσε το 70% της αξίας και δεν ήθελε να το φτιάξει. Λύθηκε όταν το συνεργείο έριξε την τιμή και η ασφαλιστική δέχτηκε το νέο ποσό αφού την πήρε τηλέφωνο δικηγόρος μου. Όλα θέμα διαπραγμάτευσης είναι. Ξεκινούν πάντα από ψηλά και έχουν περιθώριο να πέσουν Ο πραγματογνώμονας μου το είπε το ποσό.
alexiko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, filip123go είπε Ο πραγματογνώμονας μου το είπε το ποσό. Ο πραγματογνώμονας δεν αποφασίζει απλά υποβάλλει την έκθεση του στην ασφαλιστική. Αποφασίζει ο διακανονιστής που είναι αυτός που χειρίζεται το φάκελο σου. Με ποιον έχεις μιλήσει;
theodi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Προβλέπεται συνήθως στους όρους ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή αντικαστάση με παρόμοιο αυτοκίνητο. Μπορεί να το αντιπροτείνει αν θεωρεί ότι τον συμφέρει. Δεν συνηθίζεται γενικά. Για να καταβληθεί η αποζημίωση θα του ζητήσουν έγγραφο καταστροφής του οχήματος και θα του αφαιρέσουν το ποσό που θα εισπράξει. Δεν την δεσμεύει όχι. Η ασφάλιση είναι πάντα ως την αξία της αξίας του οχήματος. Αν πάνε δικαστικά θα πρέπει να αποδειχθεί η αξία του οχήματος. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα βέβαια όλη η διαδικασία. Καλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό το πάντα, αλλά έστω ότι πάει δικαστικά. 2 επιλογές έχει ή να το έχει φτιάξει να παραθέσει τα τιμολόγια και το δικαστήριο να κρίνει αν η αξία που έκοψε το συνεργείο είναι πραγματική ή να αρχίσει τα κοψίματα συν την μείωση της αξίας του οχήματος ή να μην το φτιάξει και να περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να πάρει τα χρήματα, συν τα δικαστικά έξοδα που δεν ξέρουμε τι θα επιδικάσει το δικαστήριο. Πάντως ένας πραγματογνώμονας δεν είναι άσχημη ιδέα αν θέλει να διαπραγματευτεί την αξία του οχήματος. Αν αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά (που το θεωρώ τελείως λάθος) η νομική προστασία σε κάποιες εταιρείες παρέχεται από τρίτη εταιρεία ξεχωριστή, οπότε μπορεί να στραφεί και κατά της ίδιας της εταιρείας. Ποια ασφαλιστική είναι; ισχυει και παντα το δικαστηριο κοιταει το συμβολαιο σου οταν η ασφαλιστικη στο ασφαλιζει 6 μηνες για Χ ποσο παιρνει ολα τα ρισκα που μπορει να παθει το ασφαλιζομενο οχημα στο διαστημα αυτο εαν το παει δικαστικα θα παρει οτι λεει το συμβολαιο του
panostza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μη δίνεται κάποιοι συμβουλές στον άνθρωπο χωρίς να ξέρετε καταφανώς τίποτα. Η ασφαλιζόμενη αξία, όπως και οι περισσότερες ασφαλιζόμενες αξίες στα συμβόλαια που κάνουμε συνήθως και δεν έρχεται ΠΡΙΝ την ασφάλιση εκτιμητής της ασφαλιστικής, είναι κατά δήλωση του ασφαλιζόμενου. Οι εταιρείες έχουν κάποιες λίστες με τιμές, προφανώς το δικό του όχημα (μάρκα/μοντέλο/έτος) είχε τιμή από €1500 έως €4000 στους καταλόγους της ασφαλιστικής. Όταν έκανε την ασφάλεια του έβγαλε με €1500 ίσως γιατί έχουν προκαθορισμένη αυτή για να βγαίνουν σε συγκρίσεις φθηνότετοι ή γιατί ο TS έβαλε αυτό στη φόρμα. Η κυρία που τον πήρε μετά το mail του είπε μπορεί να το πάει μέχρι €4000 γιατί προφανώς αυτή ήταν η max τιμή που αποδέχεται η ασφαλιστική για αυτό τον τύπο/μάρκα/έτος οχήματος. Οπότε δεν "αποδέχτηκε" ούτε "εκτίμησε" η ασφαλιστική καμία τιμή, αυτή δηλώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του ασφαλιζομένου. Όποιος έχει αμφιβολίες ας διαβάσει τους γενικούς και ειδικούς όρους του συμβολαίου του. Και πάντως όπως και να έχει, εδώ μιλάμε για αστική ευθύνη του άλλου που έκανε τη ζημιά, ενώ οι αξίες που δηλώνονται αφορούν πυρκαγιά, κλοπή κτλ. Το ότι τυγχάνει να είναι ίδια ασφαλιστική είναι άσχετο. Τα €2800 λίγα ή πολλά που του προσφέρουν είναι αφού πήγε και έκανε εκτίμηση ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής. Λίγα ή πολλά τόσο το εκτίμησε. Οπότε κανένα παζάρι με την ασφαλιστική δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Δεν μπορεί ο υπάλληλος να δώσει καμία τιμή πέραν αυτής που έδωσε ο πραγματογνώμονας. Άντε να τον πείσει να ξαναστείλει πραγματογνώμονα, αλλά αυτό έχει νόημα μόνο αν παρέχει στοιχεία στην ασφαλιστική του, όπως να στείλει δικό του πραγματογνώμονα με άλλη αξία κτλ. Το να πάρει να κάνει "φασαρία" με ή άνευ δικηγόρου μικρή σημασία θα έχει. Και φυσικά θα έχει ένα κόστος για να κερδίσει τι; €200 ή €300 τα οποία θα δώσει σε δικηγόρο για εξώδικο και πραγματογνώμονα;; Δε συζητώ καν να πάει δικαστήριο που διάβασα, το λιγότερο εκτός της συγκεκριμένης πραγματικότητας. Και btw στους όρους της νομικής κάλυψης νομίζω λέει σε όλες (τουλάχιστον στις περισσότερες) ότι δεν καλύπτει νομικά έξοδα κατά της ίδιας της ασφαλιστικής, οπότε από την τσέπη του θα τα βάλει με αμφίβολο αποτέλεσμα. Και για όσους λένε ότι θα πάρει ότι λέει το συμβόλαιο ασχέτως εκτίμησης. Βασικός κανόνας των ασφαλειών τον οποίο και θα τηρήσει οποιοδήποτε δικαστήριο. Κανείς δεν γίνεται πλουσιότερος από την ασφάλεια, η ασφάλεια καλύπτει ζημιά, δε δίνει κέρδος. Αν εγώ έχω ένα χρέπι με "αντικειμενική αξία" €1000 και πείσω μια ασφαλιστική να μου το ασφαλίσει €10.000 δεν πρόκειται αν μου το κλέψουν ποτέ να πάρω €10.000 ακόμα κι αν πάω σε δικαστήριο εκτός κι αν αποδείξω ότι όντως το χρέπι μου έκανε τη στιγμή της ζημιάς αντικειμενικά €10.000. Και ακόμη και αν ασφαλίσω σήμερα το αυτοκίνητό μου για €10.000 και έρθει πραγματογνώμονας και πει οκ κάνει €10.000 και μετά από κάποιους μήνες το κλέψουν, δεν αποζημιώνομαι απαραίτητα με €10.000 αλλά με την αξία που είχε (αν άλλαξε) τη στιγμή της ζημιάς/κλοπής. Αυτά τα λίγα για να μην δίνουμε άκυρες συμβουλές στον άνθρωπο που έχει το πρόβλημά του. Επί της ουσίας της ερώτησης του TS, αν νομίζεις ότι σε αδικεί η εκτίμηση, πάρε εκτιμητή (πιστοποιημένο, νομίζω υπάρχουν λίστες;;; μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό) και αντιπρότεινε την στην ασφαλιστική. Αν και πάλι δεν τα βρείτε η μόνη λύση είναι το δικαστήριο, αλλά σε αυτά τα νούμερα θεωρώ δεν αξίζει καν το να βρεις εκτιμητή. Το μόνο που αξίζει να δεις, είναι αν μπορείς να πάρεις μόνο τα €2300 όπως είπαν κάποιοι και με κάποιο τρόπο να πουλήσεις/αξιοποιήσεις το κουφάρι (για ανταλλακτικά) ώστε να βγάλεις πάνω από τα €500 που σου δίνουν μέσα από το σάιτ δημοπρασιών της ασφαλιστικής. Αυτό όμως θέλει χρόνο, άκρες ενδεχομένως και κάπου να έχεις το αυτοκίνητο στο ενδιάμεσο. Καλή τύχη. 4 1
diamantop Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πες στον ασφαλιστή σου να σε ενημερώσει σωστά και αν δεν μπορεί αλλαξέ τον. Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες με νόμο να αποζημιώνουν το 100% των ζημιών ανεξαρτήτως παλαιότητας. Απλά εκμεταλλεύονται την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου και την άγνοιά του. Τον περασμένο χρόνο μου προκάλεσαν ζημιά σε Yaris του 2004 αξίας 3400 ευρώ και αποζημιωθηκα με όλο το ποσό γιατί έχω ασφαλιστή με Αρχ...α. Δεν σου συνιστώ ούτε σε παρακινώ να κάνεις το ίδιο με μένα αλλά παραθέτω τις κινήσεις που ο ασφαλιστής μου υπέδειξε. Αρνήθηκα το ποσό που μου πρόσφεραν και ζήτησα ολική αποζημίωση, μαζί ξεκίνησε το συνεργείο να φτιάχνει το αυτοκίνητο συλλέγοντας όλα τα τιμολόγια. Ταυτόχρονα ο ασφαλιστής μου τους έστειλε έγγραφο, ζητώντας έγγραφη απάντηση βάσει του νόμου "τάδε", που στέλνει την ασφαλιστική, αν αρνηθεί, σε ανώτερο δικαστήριο επιβάλλοντάς της πρόστιμο από 70.000 ευρώ και πάνω, τους λόγους που δεν δέχεται να με αποζημιώσει και έχοντας διορία 40 ημέρες (αν θυμάμαι καλά) για να το κάνει. Επειδή δεν υπάρχουν λόγοι να αρνηθεί και ούτε θέλει να πληρώσει 70.000€ πρόστιμο αντί των 3.500€ που είναι η αποζημίωση και επειδή μόνο ένας στους ένα εκατομμύριο θα κινηθεί με αυτό τον τρόπο, η καλή μας ασφαλιστική υποκίπτει στον κωλοπαιδισμό μας. Την σαρακοστή ημέρα λοιπόν, μας τηλεφώνησαν και μας είπαν, παρακαλούμε φέρτε μας τα τιμολόγια για να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να άνοιξα τα μάτια και στους καλοθελητές που απαντούν με σιγουριά σαν να κατέχουν την γνώση όλη συμβουλεύοντας λάθος προκαλώντας ζημιές. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από diamantop 10 2
Greektrooper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, diamantop είπε Πες στον ασφαλιστή σου να σε ενημερώσει σωστά και αν δεν μπορεί αλλαξέ τον. Εδώ υπάρχει ένα θέμα μιας και από ότι κατάλαβα ο φίλος έκανε την ασφάλιση μέσω internet. (Άσχετο, αλλά κάπου νομίζω υπάρχει και thread για την ασφάλιση μέσω net ή μέσω ασφαλιστή.)
molot12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, diamantop είπε Πες στον ασφαλιστή σου να σε ενημερώσει σωστά και αν δεν μπορεί αλλαξέ τον. Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες με νόμο να αποζημιώνουν το 100% των ζημιών ανεξαρτήτως παλαιότητας. Απλά εκμεταλλεύονται την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου και την άγνοιά του. Τον περασμένο χρόνο μου προκάλεσαν ζημιά σε Yaris του 2004 αξίας 3400 ευρώ και αποζημιωθηκα με όλο το ποσό γιατί έχω ασφαλιστή με Αρχ...α. Δεν σου συνιστώ ούτε σε παρακινώ να κάνεις το ίδιο με μένα αλλά παραθέτω τις κινήσεις που ο ασφαλιστής μου υπέδειξε. Αρνήθηκα το ποσό που μου πρόσφεραν και ζήτησα ολική αποζημίωση, μαζί ξεκίνησε το συνεργείο να φτιάχνει το αυτοκίνητο συλλέγοντας όλα τα τιμολόγια. Ταυτόχρονα ο ασφαλιστής μου τους έστειλε έγγραφο, ζητώντας έγγραφη απάντηση βάσει του νόμου "τάδε", που στέλνει την ασφαλιστική, αν αρνηθεί, σε ανώτερο δικαστήριο επιβάλλοντάς της πρόστιμο από 70.000 ευρώ και πάνω, τους λόγους που δεν δέχεται να με αποζημιώσει και έχοντας διορία 40 ημέρες (αν θυμάμαι καλά) για να το κάνει. Επειδή δεν υπάρχουν λόγοι να αρνηθεί και ούτε θέλει να πληρώσει 70.000€ πρόστιμο αντί των 3.500€ που είναι η αποζημίωση και επειδή μόνο ένας στους ένα εκατομμύριο θα κινηθεί με αυτό τον τρόπο, η καλή μας ασφαλιστική υποκίπτει στον κωλοπαιδισμό μας. Την σαρακοστή ημέρα λοιπόν, μας τηλεφώνησαν και μας είπαν, παρακαλούμε φέρτε μας τα τιμολόγια για να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να άνοιξα τα μάτια και στους καλοθελητές που απαντούν με σιγουριά σαν να κατέχουν την γνώση όλη συμβουλεύοντας λάθος προκαλώντας ζημιές. Έκανες που έκανες το καλό ανοίγοντας τα μάτια σε πολλους εδώ μέσα αν μπορεις πες μας και τον νόμο που υποχρεώνει την ασφαλιστική σε εγγραφή απάντηση μη καταβολής αποζημίωσης επισκευής στο 100% των ζημιών του αυτοκινήτου και παραπομπη σε προστιμο οικονομικό. Τέλος από προσωπικη εμπειρία να δηλώσω πως το ποσο που σου δίνουν για το yaris είναι καλό θα έλεγα παρτο και συννενοησου με την μάντρα καταστροφής να παρεις κάτι παραπανω (ανεπίσημα από τα ανταλλακτικά) . Δυστυχώς όσο πιο μικρό είναι το αμάξι σε ενα δυνατό χτυπημα η ζημιά είναι μεγάλη και μερικές φορές ασύμφορη αλλά και επικινδυνο αν επισκευαστει. Πριν χρόνια ο κουνιάδος μου ( εν στάσει προσωρινη με αλαρμ το αμάξι διπλα σε περιπτερο) χτυπήθηκε από ένα νεαρό καγκουρα που έκανε πλαγιολισθησεις με BMW και παρολο που υπήρχε και τραυματισμός και νοσηλεία μικρου παιδιου μετά από τουλάχιστον 3-4 χρόνια αν θυμάμαι πήρε κάτι παραπανω απο αυτα που του έδινε η ασφαλιστική για ολική καταστροφή. Δεν άξιζε τελικά τον κόπο, τον χρόνο και το χρήμα. Ένα σημαντικό μέρος θα τα παρουν οι δικηγόροι με τα γνωστα κολπακια τους...κερδιζει πρωτοδικα ο Α όλως τυχαία ξεχνα να κάνει κάτι σωστά έτσι δίνει πατημα στην αντιδικο Β να παει σε εφετείο , νέα έξοδα παραστασης και για τους και δυο 😊 και το show θα συνεχίζεται στις πλατες σου...και θα κλείσει με συμβιβασμό. Το δε αμάξι (αν σκεφτείς την ποιοτητα επισκευών που παρεχουν τα συνεργεια στην Ελλάδα) το μετάνιωσε οικτρά που το επισκευασε (του έχει βγάλει αναρίθμητες ηλεκτρονικες βλάβες, είχε αλλαξει όλο το ταμπλο) και δεν πηρε τα λεφτά που του έδιναν για καταστροφή. Κινήθηκε δικαστικά επηρεασμένος ψυχολογικά από τον άναιτιο τραυματισμό ευτυχώς ελαφρά του παιδιου του. Μακροπρόθεσμα όμως βγήκε χαμένος, ασε είναι να μην σου τυχει! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από molot12
agnostos13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Αλήθεια...οι ασφαλιστικές πως τεκμηριώνουν νομικά οτι αποζημιώνουν με βάση αξίες που βρίσκονται σε κρυφές λίστες (και τις βαφτίζουν εμπορικές) που κανείς (και κυρίως οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι) δεν γνωρίζει μέχρι να γίνει η στραβή; Καθώς όπως φαίνεται οι μέσες τιμές αγγελιών του auto-τρίτη, car.gr κλπ που ίσχυαν παλιά έχουν πάει περίπατο... Επίσης οι εμπορικές αξίες ανεβαίνουν κι όλας ή μόνο πέφτουν με βάση αυτές τις λίστες; ΥΓ. Αν και θεωρούσα οτι anytime/interamerican είναι αξιόπιστοι μάλλον θέλουν κυνήγι για να κάνεις δουλειά, ts...για μένα κυνήγα τους και δεν θα χάσεις!
andreas1gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, diamantop είπε Ταυτόχρονα ο ασφαλιστής μου τους έστειλε έγγραφο, ζητώντας έγγραφη απάντηση βάσει του νόμου "τάδε". Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να άνοιξα τα μάτια και στους καλοθελητές που απαντούν με σιγουριά σαν να κατέχουν την γνώση όλη συμβουλεύοντας λάθος προκαλώντας ζημιές. Εννοείτε… ήσουν κατατοπιστικότατος… Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από andreas1gr
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, menso είπε Το αμαξι φτιαχνεται.. Παρε καμια προσφορα απο κανενα λαμαρινα Άσχετα αν συμφέρει η όχι οικονομικά θέλει και μάστορα με @@ όπως αυτός εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα