dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agiannesg59 είπε Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι μιλάμε για ενα χτυπημα μονο απο πισω και προσπαθω να καταλαβω το μέγεθος τη ζημιας Υπάρχει φωτό στην δεύτερη σελίδα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από dpolal
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Αντε αλλη μια φορα.Υπαρχει και αντιστοιχη εκτιμηση απο το συνεργειο για το τι ζηταει για να επισκευασει το αμαξι ΠΑΝΤΑ.Συνηθως συμβιβάζονται σε ενα ποσο και ετσι επισκευαζεται το αμαξι.Άλλοτε δεν τα βρισκουν και μπορεις να ψαχνεις να βρεις ενα αλλο συνεργειο που αναλάμβανει νο το φτιαξει με αυτα τα λεφτά με τις αναλογες επιπτώσεις στην ποιοτητα δουλειας.Τωρα αν το αμαξι εχει γινει παλιοσιδερα πρωφανως και βγαζει ενα ποσο η ασφαλεια και παει ολικη.Στη συγκεκριμενη περιπτωση του λεει δηλαδη παρε 2300 και βρες συνεργειο να το φτιαξεις η 2800 και το παιρνω εγω.Σιγουρα όμως καπου υπαρχει γραμμένη μια εκτιμηση που κοστολογεί το συνεργειο την επισκευη για να ειναι ενταξει και απεναντι στον πελατη και για να γνωριζει και το μέγεθος τησ ζημιας.Δεν γινονται αυτα τα πραγματα με τα λογια.Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι μιλάμε για ενα χτυπημα μονο απο πισω και προσπαθω να καταλαβω το μέγεθος τη ζημιας Για τελευταία φορά, το τι νομίζεις πως ισχύει είναι παντελώς αδιάφορο. Η έκθεση του πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής έχει μόνο την εκτίμηση του ιδίου για το ύψος της ζημιάς, η άποψη του συνεργείου που έχει επιλέξει ο παθών δεν έχει θέση εκεί μέσα. Ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής πληρώνεται από την ασφαλιστική και όχι από σένα, η δουλειά του είναι να εκτιμά τις ζημιές για δικό της λογαριασμό, όχι δικό σου. Την έκθεση αυτή πιθανότατα δεν θα τη δεις ποτέ σου, ακόμα και στα δικαστήρια να πάτε, η ασφαλιστική το μόνο που σου ανακοινώνει είναι το ύψος της αποζημίωσης που σου προσφέρει και τίποτα άλλο. 8 ώρες πριν, agiannesg59 είπε Οκ προφανως.Αλλα υπαρχει καπου γραμμενο το κόστος επισκευης Φυσικά και υπάρχει κάπου γραμμένο, στην πραγματογνωμοσύνη, την οποία - όπως έγραψα και παραπάνω - εσύ δεν πρόκειται να δεις ποτέ. "Ερώτηση: H ασφάλεια εκείνου που με τράκαρε μου λέει ότι θα με πληρώσει, αφού πρώτα έρθει ο πραγματογνώμονάς τους να εκτιμήσει τις ζημιές μου. Έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει εμφανιστεί. Τί πρέπει να κάνω; Δεν υπάρχει τρόπος να πληρωθώ χωρίς να περιμένω τον πραγματογνώμονα; Απάντηση: Πρώτα-πρώτα να καταλάβουμε για τι μιλάμε. Το άτομο που η ασφαλιστική εταιρία σας αναφέρει σαν πραγματογνώμονα, δεν είναι πραγματογνώμονας με τη δικονομική έννοια του όρου. Είναι απλώς ένας τεχνικός σύμβουλός της, που πληρώνεται από αυτή για να εκτιμά τις ζημιές για δικό της λογαριασμό και όχι για δικό σας. O υπάλληλος αυτός (ή έστω ελεύθερος επαγγελματίας, που συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρία), έχει λάβει την εντολή να εκτιμήσει τη ζημιά του αυτοκινήτου σας και να ανακοινώσει την εκτίμησή του στην ασφαλιστική εταιρία, χωρίς εσείς να τη γνωρίζετε, ώστε η ασφαλιστική εταιρία να σας παζαρέψει όσο καλύτερα νομίζει ότι μπορεί, επικαλούμενη πάντοτε ότι πολύ θα ήθελε να σας δώσει ό,τι ζητάτε, αλλά δεν μπορεί, αφού υπάρχει η αντίθετη εκτίμηση του πραγματογνώμονα-ειδικού, (που εσείς, επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζετε)." ΜΑΡΚΑΤΟΣ - ΛΑΜΝΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ETAIPIA ΑΘΗΝΩΝ Υπεύθυνοι άρθρου: Δημήτρης Μαρκάτος, Γεωργία Ανανιάδου https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1992&month=7&issue=105&cat=Νομικός Σύμβουλος&number=2915
agiannesg59 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 31. Η «προσφορά» του συνεργείου ως αποδεικτικό μέσο 28/05/2017 ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τράκαραν χωρίς να φταίω. Ο υπαίτιος αρνήθηκε να κάνει θετική δήλωση στην εταιρεία του και θα κάνω αγωγή.’Ομως η ζημιά είναι μεγάλη και δεν έχω χρήματα να φτιάξω το αυτοκίνητό μου.Μπορώ να ασκήσω την αγωγή μου με βάση την προσφορά που θα μου δώσει το συνεργείο; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βεβαίως μπορείτε.Η προσφορά του συνεργείου αποτελεί σύμφωνα με την νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων παραδεκτό αποδεικτικό μέσο, εφόσον πληροί ορισμένες προϋποθέσεις,δηλαδή να αναγράφονται σε αυτήν ημερομηνία,τα στοιχεία του ιδιοκτήτη,ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου (καλό είναι να αναγράφεται και το μοντέλο),το είδος των εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν και το κόστος καθεμίας εργασίας,καθώς και το κόστος και το είδος των αναγκαίων ανταλλακτικών. Επίσης στην προσφορά πρέπει να υπάρχει σφραγίδα του συνεργείου και υπογραφή του ιδιοκτήτη του. Η προσφορά πρέπει να είναι εμφανίσιμη και όχι γραμμένη σε «μπακαλόχαρτο»! Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες αποφάσεις, βάσει των οποίων θεωρείται η προσφορά του συνεργείου παραδεκτό αποδεικτικό μέσο: 10300/87 ΕφΑθ,3192/91 ΕφΑθ,4851/92 ΕφΑθ,10409/94 ΕφΑθ. Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα της προσφοράς σε σχέση με τα τιμολόγια: 1.Είναι σημαντικά πιο εύκολο (σε σχέση με τα τιμολόγια πάντα) να αμφισβητηθεί βάσιμα από τους αντιδίκους σας,ιδίως διότι είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι προσφορές δεν κοστίζουν τίποτε στα συνεργεία και είναι πολύ εύκολο να τις «φουσκώσουν» . Ιδίως αν δεν έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη από την αντίδικό σας ασφαλιστική εταιρεία,είναι πιθανό το δικαστήριο να θεωρήσει φουσκωμένη την προσφορά και να σας «ψαλιδίσει» τα κονδύλια για τις εργασίες,ίσως και για τα ανταλλακτικά.Το ίδιο ισχύει και αν έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη, αλλά διαφέρει σημαντικά από την προσφορά που θα προσκομίσετε στο δικαστήριο. Ο πιο σίγουρος τρόπος λοιπόν για να πάρετε τα λεφτά σας είναι να προσκομίσετε προσφορά που αντιστοιχεί στις πραγματικές ζημίες σας και όχι φουσκωμένη,και να έχετε ειδοποιήσει την ασφαλιστική εταιρεία του υπαιτίου για να κάνει πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό σας. 2.Δεν είναι βάσιμο το αίτημα που πιθανώς θα προβάλει ο δικηγόρος σας με την αγωγή,για επιδίκαση του αναλογούντος ΦΠΑ,διότι εφόσον δεν έχουν εκδοθεί τιμολόγια δεν μπορεί να επιδικασθεί ΦΠΑ. 3.Τα κονδύλια μειώσεως της αγοραίας αξίας του αυτοκινήτου σας και μίσθωσης ταξί,που είναι πολύ πιθανόν να γίνουν δεκτά αν προσκομίσετε τιμολόγια, μπορεί να απορριφθούν ως αβάσιμα αν έχετε μόνο προσφορά, διότι δεν είναι δυνατόν να γίνει διάγνωση των ελαττωμάτων που τυχόν θα παραμείνουν στο αυτοκίνητό σας μετά από την επισκευή,εφόσον βέβαια η επισκευή δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα της δίκης. Επίσης δεν μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση για μίσθωση ταξί,εφόσον το αυτοκίνητο κυκλοφορεί και δεν έχει παραμείνει στο συνεργείο για επισκευή. Από όσα αναφέρθηκαν είναι προφανές ότι σας συμφέρει να εξασφαλίσετε χρήματα για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας,και να αρκεσθείτε στην εμβαλωματική λύση της προσφοράς μόνον αν είναι πραγματικά αδύνατη η εξεύρεση του αναγκαίου ποσού για την επισκευή. Νίκος-Τρυπιάς Αλεξάνδρου Δικηγόρος Στην περίπτωση που δεν ισχύει ο Φιλικός Διακανονισμός, υπάρχει διαφωνία ή η ζημιά σας υπερβαίνει το ποσό των 6.500 ευρώ, πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες: Α. Αν η υπαίτια εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση της αποζημίωσης: Το όχημά σας πρέπει να μεταφερθεί στο συνεργείο που θα γίνει η επισκευή του. Πρέπει να καλέσετε πραγματογνώμονα της υπαίτιας εταιρείας ώστε να συμφωνηθεί η αποκατάσταση της ζημιάς με το συνεργείο και να επιβεβαιωθεί από την υπαίτια εταιρεία το τελικό ποσό αποζημίωσης και η ημερομηνία πληρωμής. Β. Αν υπάρχει αρνητική δήλωση από τον άλλον ως προς την ευθύνη ή η ασφαλιστική εταιρεία δεν σας αποζημιώνει κανονικά. Πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με το κόστος επισκευής, να ληφθούν φωτογραφίες του τόπου ατυχήματος, καταθέσεις μαρτύρων, να συγκεντρωθούν αποδείξεις ΤΑΞΙ, ή απόδειξη ενοικιάσεως αυτοκινήτου, αποδεικτικά στοιχεία για την εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας πριν το ατύχημα ώστε να απαιτήσετε τη μείωση της εμπορικής του αξίας, καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειασθούν για να δικαιωθείτε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ή μη. Καταλαβαίνεις λοιπον τι λεει το πρασινο.Το συνεργειο βγαζει μια εκτιμηση επισκευής την περνει ο πραγματογνώμονας και βγαζει την τελικη αποφαση.Συνήθως πριν καν φυγει απο το συνεργειο εχουν παζαρέψει και συμφωνήσει την ζημια μεταξυ τους Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από agiannesg59
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε 31. Η «προσφορά» του συνεργείου ως αποδεικτικό μέσο 28/05/2017 ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τράκαραν χωρίς να φταίω. Ο υπαίτιος αρνήθηκε να κάνει θετική δήλωση στην εταιρεία του και θα κάνω αγωγή.’Ομως η ζημιά είναι μεγάλη και δεν έχω χρήματα να φτιάξω το αυτοκίνητό μου.Μπορώ να ασκήσω την αγωγή μου με βάση την προσφορά που θα μου δώσει το συνεργείο; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βεβαίως μπορείτε.Η προσφορά του συνεργείου αποτελεί σύμφωνα με την νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων παραδεκτό αποδεικτικό μέσο, εφόσον πληροί ορισμένες προϋποθέσεις,δηλαδή να αναγράφονται σε αυτήν ημερομηνία,τα στοιχεία του ιδιοκτήτη,ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου (καλό είναι να αναγράφεται και το μοντέλο),το είδος των εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν και το κόστος καθεμίας εργασίας,καθώς και το κόστος και το είδος των αναγκαίων ανταλλακτικών. Επίσης στην προσφορά πρέπει να υπάρχει σφραγίδα του συνεργείου και υπογραφή του ιδιοκτήτη του. Η προσφορά πρέπει να είναι εμφανίσιμη και όχι γραμμένη σε «μπακαλόχαρτο»! Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες αποφάσεις, βάσει των οποίων θεωρείται η προσφορά του συνεργείου παραδεκτό αποδεικτικό μέσο: 10300/87 ΕφΑθ,3192/91 ΕφΑθ,4851/92 ΕφΑθ,10409/94 ΕφΑθ. Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα της προσφοράς σε σχέση με τα τιμολόγια: 1.Είναι σημαντικά πιο εύκολο (σε σχέση με τα τιμολόγια πάντα) να αμφισβητηθεί βάσιμα από τους αντιδίκους σας,ιδίως διότι είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι προσφορές δεν κοστίζουν τίποτε στα συνεργεία και είναι πολύ εύκολο να τις «φουσκώσουν» . Ιδίως αν δεν έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη από την αντίδικό σας ασφαλιστική εταιρεία,είναι πιθανό το δικαστήριο να θεωρήσει φουσκωμένη την προσφορά και να σας «ψαλιδίσει» τα κονδύλια για τις εργασίες,ίσως και για τα ανταλλακτικά.Το ίδιο ισχύει και αν έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη, αλλά διαφέρει σημαντικά από την προσφορά που θα προσκομίσετε στο δικαστήριο. Ο πιο σίγουρος τρόπος λοιπόν για να πάρετε τα λεφτά σας είναι να προσκομίσετε προσφορά που αντιστοιχεί στις πραγματικές ζημίες σας και όχι φουσκωμένη,και να έχετε ειδοποιήσει την ασφαλιστική εταιρεία του υπαιτίου για να κάνει πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό σας. 2.Δεν είναι βάσιμο το αίτημα που πιθανώς θα προβάλει ο δικηγόρος σας με την αγωγή,για επιδίκαση του αναλογούντος ΦΠΑ,διότι εφόσον δεν έχουν εκδοθεί τιμολόγια δεν μπορεί να επιδικασθεί ΦΠΑ. 3.Τα κονδύλια μειώσεως της αγοραίας αξίας του αυτοκινήτου σας και μίσθωσης ταξί,που είναι πολύ πιθανόν να γίνουν δεκτά αν προσκομίσετε τιμολόγια, μπορεί να απορριφθούν ως αβάσιμα αν έχετε μόνο προσφορά, διότι δεν είναι δυνατόν να γίνει διάγνωση των ελαττωμάτων που τυχόν θα παραμείνουν στο αυτοκίνητό σας μετά από την επισκευή,εφόσον βέβαια η επισκευή δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα της δίκης. Επίσης δεν μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση για μίσθωση ταξί,εφόσον το αυτοκίνητο κυκλοφορεί και δεν έχει παραμείνει στο συνεργείο για επισκευή. Από όσα αναφέρθηκαν είναι προφανές ότι σας συμφέρει να εξασφαλίσετε χρήματα για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας,και να αρκεσθείτε στην εμβαλωματική λύση της προσφοράς μόνον αν είναι πραγματικά αδύνατη η εξεύρεση του αναγκαίου ποσού για την επισκευή. Νίκος-Τρυπιάς Αλεξάνδρου Δικηγόρος Δεν βλέπω τι σχέση έχει το παραπάνω με όσα είχες γράψει στα προηγούμενα post, δλδ το "Υπαρχει και αντιστοιχη εκτιμηση απο το συνεργειο για το τι ζηταει για να επισκευασει το αμαξι ΠΑΝΤΑ". Το συνεργείο εκτίμηση του κόστους της ζημιάς θα κάνει μόνο για λογαριασμό του παθόντα, και μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος. 43 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε Στην περίπτωση που δεν ισχύει ο Φιλικός Διακανονισμός, υπάρχει διαφωνία ή η ζημιά σας υπερβαίνει το ποσό των 6.500 ευρώ, πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες: Α. Αν η υπαίτια εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση της αποζημίωσης: Το όχημά σας πρέπει να μεταφερθεί στο συνεργείο που θα γίνει η επισκευή του. Πρέπει να καλέσετε πραγματογνώμονα της υπαίτιας εταιρείας ώστε να συμφωνηθεί η αποκατάσταση της ζημιάς με το συνεργείο και να επιβεβαιωθεί από την υπαίτια εταιρεία το τελικό ποσό αποζημίωσης και η ημερομηνία πληρωμής. Β. Αν υπάρχει αρνητική δήλωση από τον άλλον ως προς την ευθύνη ή η ασφαλιστική εταιρεία δεν σας αποζημιώνει κανονικά. Πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με το κόστος επισκευής, να ληφθούν φωτογραφίες του τόπου ατυχήματος, καταθέσεις μαρτύρων, να συγκεντρωθούν αποδείξεις ΤΑΞΙ, ή απόδειξη ενοικιάσεως αυτοκινήτου, αποδεικτικά στοιχεία για την εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας πριν το ατύχημα ώστε να απαιτήσετε τη μείωση της εμπορικής του αξίας, καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειασθούν για να δικαιωθείτε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ή μη. Καταλαβαίνεις λοιπον τι λεει το πρασινο.Το συνεργειο βγαζει μια εκτιμηση επισκευής την περνει ο πραγματογνώμονας και βγαζει την τελικη αποφαση.Συνήθως πριν καν φυγει απο το συνεργειο εχουν παζαρέψει και συμφωνήσει την ζημια μεταξυ τους Όχι, το πράσινο δεν λέει αυτό που φαντάζεσαι, η "συμφωνία αποκατάστασης της ζημιάς με το συνεργείο" αφορά το ύψος και όχι το κόστος της ζημιάς. Ο ρόλος του συνεργείου είναι πχ να ξηλώσει τον προφυλακτήρα ώστε να διαπιστωθεί αν έχει και εσωτερική ζημιά, αν εκτός από τον ίδιο τον προφυλακτήρα χρειάζεται και επισκευή η λαμαρίνα, μόλις συμφωνήσουν τι ακριβώς χρειάζεται επισκευή και τι όχι ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής φτιάχνει την έκθεση και την δίνει στην ασφαλιστική. Το "παζάρεμα" που περιγράφεις είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου.
agiannesg59 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όχι, το πράσινο δεν λέει αυτό που φαντάζεσαι, η "συμφωνία αποκατάστασης της ζημιάς με το συνεργείο" αφορά το ύψος και όχι το κόστος της ζημιάς. Αφορα και το υψος και το κόστος της δουλειας μιας και στο τέλος ειναι το ιδιο Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από agiannesg59
filip123go Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Update: με πήρε σήμερα η ασφαλιστική. Αφού πέρασε από συμβούλιο το θέμα μου, μου πρόσφεραν τελικό ποσό 3300€ (και να κρατήσουν αυτοί το αυτοκίνητο) . Νομίζω είναι καλό deal , οπότε θα το δεχθώ. Να σημειώσω απλά πως ούτε τους απείλησα με δικηγόρους, ούτε φώναξα καθόλου στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση, πάντως εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους. 11 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Update: με πήρε σήμερα η ασφαλιστική. Αφού πέρασε από συμβούλιο το θέμα μου, μου πρόσφεραν τελικό ποσό 3300€ (και να κρατήσουν αυτοί το αυτοκίνητο) . Νομίζω είναι καλό deal , οπότε θα το δεχθώ. Να σημειώσω απλά πως ούτε τους απείλησα με δικηγόρους, ούτε φώναξα καθόλου στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση, πάντως εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους. Αν σε ευχαριστεί προχώρα το.Είναι αυτό που έγραψα απο την αρχή.Παζάρι,ξεκινάν απο χαμηλά και αν τσιμπήσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, filip123go είπε Update: με πήρε σήμερα η ασφαλιστική. Αφού πέρασε από συμβούλιο το θέμα μου, μου πρόσφεραν τελικό ποσό 3300€ (και να κρατήσουν αυτοί το αυτοκίνητο) . Νομίζω είναι καλό deal , οπότε θα το δεχθώ. Να σημειώσω απλά πως ούτε τους απείλησα με δικηγόρους, ούτε φώναξα καθόλου στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση, πάντως εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους. Χαίρομαι που βρήκες λύση. Ελπίζω να βρεις και μεταφορικό μέσο να κάνεις την δουλειά σου.
alexiko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, filip123go είπε Update: με πήρε σήμερα η ασφαλιστική. Αφού πέρασε από συμβούλιο το θέμα μου, μου πρόσφεραν τελικό ποσό 3300€ (και να κρατήσουν αυτοί το αυτοκίνητο) . Νομίζω είναι καλό deal , οπότε θα το δεχθώ. Να σημειώσω απλά πως ούτε τους απείλησα με δικηγόρους, ούτε φώναξα καθόλου στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση, πάντως εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους. Μπράβο φίλε, χάρηκα που ξεμπέρδεψες. Τα χρήματα είναι συμπαθητικά.
filip123go Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, ikorolis είπε Χαίρομαι που βρήκες λύση. Ελπίζω να βρεις και μεταφορικό μέσο να κάνεις την δουλειά σου. Θα δεις σε λίγο καιρό θέμα εδώ μέσα, "αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 6000€” 😋😋😋 4
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, filip123go είπε Update: με πήρε σήμερα η ασφαλιστική. Αφού πέρασε από συμβούλιο το θέμα μου, μου πρόσφεραν τελικό ποσό 3300€ (και να κρατήσουν αυτοί το αυτοκίνητο) . Νομίζω είναι καλό deal , οπότε θα το δεχθώ. Να σημειώσω απλά πως ούτε τους απείλησα με δικηγόρους, ούτε φώναξα καθόλου στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση, πάντως εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση τους. Είχες γράψει πως κατά την προσωπική σου άποψη το αυτοκίνητο αξίζει 3.200 - 3.500, οπότε τόσα ακριβώς θα πάρεις, τέλεια. 1 1
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Απο τη χασουρα κερδος δεν εχει, τουλαχιστον πηρες 5 κατοσταρικα παραπανω και πλησίασες λίγο την πραγματικη αξια του οχηματος σου οποτε χαιρομαι για εσένα..! Ιδιως που το προσπαθησες καθως οι 8/10 δε θα εμπαιναν στη διαδικασία καν! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από paylidis 2 1
Nabuko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, filip123go είπε Θα δεις σε λίγο καιρό θέμα εδώ μέσα, "αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 6000€” 😋😋😋 Δηλαδή αν η ασφαλιστική ή ο φαναρτζής το φτιάξουν το yaris και το βάλουν για πούλημα δε θα το ξανάπαιρνες? 😁
filip123go Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δηλαδή αν η ασφαλιστική ή ο φαναρτζής το φτιάξουν το yaris και το βάλουν για πούλημα δε θα το ξανάπαιρνες? 😁 Αν ήταν το δικό μου το έβαζαν σε λογική τιμή, φυσικά και τα το ν έπαιρνα. Αλλά πιο το νόημα να το κάνουν αυτό; Αν ήταν έτσι, ας μου το έφτιαχναν κατευθείαν. Μου είπαν οι ζημιές έβγαιναν πάνω από 3700€ .
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, filip123go είπε Αν ήταν το δικό μου το έβαζαν σε λογική τιμή, φυσικά και τα το ν έπαιρνα. Αλλά πιο το νόημα να το κάνουν αυτό; Αν ήταν έτσι, ας μου το έφτιαχναν κατευθείαν. Μου είπαν οι ζημιές έβγαιναν πάνω από 3700€ . εννοια σου και μια χαρα θα το φτιάξουν και θα το δεις 3-3.5... απλα θα εξαρτηθει ποιος θα το πάρει εαν θα ειναι μαντρα ανακυκλωσης ή καποιο φανοποιειο (κοινώς κόστος μονο τα υλικά)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα