Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  διαβασα μια χαρα φιλε μου και ξερω τι προτεινει η ασφαλιστικη.Εχω ξαναρωτησει το ιδιο απο την τεταρτη σελιδα και δεν ελαβα απαντηση απο τον νηματοθετη.Ενα τρακαρισμενο πρωτα παει σε ενα συνεργειο και βγαινει μια εκτίμηση επισκεης.Το ερωτημα ειναι υπαρχει και τι κόστος ειναι.Μπορει ενα αλλο συνεργειο να το επισκευαζει με αυτα τα λεφτα  η με κατι επιπλεον.

Η σωστη ερωτηση ειναι ....

Η ζημια βγαινει απο το συνεργειο 5000  ευρω πχ και η ασφαλιστική δινει 2800.Τι κανω

Ολα τα υπόλοιπα ειναι φιλολογικές μπαρουφες

Επεξ/σία από agiannesg59
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Το μέγιστο όριο κάλυψης για τα επιβατικά οχήματα, φορτηγά και αγροτικά φορτηγά είναι €45.000.

Ο,τι να ναι... 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Το  διαβασα μια χαρα φιλε μου και ξερω τι προτεινει η ασφαλιστικη.Εχω ξαναρωτησει το ιδιο απο την τεταρτη σελιδα και δεν ελαβα απαντηση απο τον νηματοθετη.Ενα τρακαρισμενο πρωτα παει σε ενα συνεργειο και βγαινει μια εκτίμηση επισκεης.Το ερωτημα ειναι υπαρχει και τι κόστος ειναι.Μπορει ενα αλλο συνεργειο να το επισκευαζει με αυτα τα λεφτα  η με κατι επιπλεον.

Η ζημια βγαινει απο το συνεργειο 5000  ευρω πχ και η ασφαλιστική δινει 2800.Τι κανω

Τι νόημα έχει η ερώτηση σου; Πιστεύεις ότι μπορεί πχ να φτιαχτεί με 1500 ευρώ; 

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα η ερωτηση που αφορα το θεμα και εχουν οι μπαρουφες που γραφονται.

Εγω ρωταω να μαθω τι κόστος εβγαλε το συνεργειο απλα και κατανοητα και φυσικα δεν ρωταω εσενα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε

Εγω ρωταω να μαθω τι κόστος εβγαλε το συνεργειο απλα και κατανοητα και φυσικα δεν ρωταω εσενα.

Λογικά περισσότερο από 2800

Δημοσ.

Καλο .......

Το θεμα ειναι ποσο ακριβως και οχι να παιζουμε τον παπα.

Μπορει να εβγαλε 3200 .Τι κάνεις τοτε.

39 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Καλο .......

Το θεμα ειναι ποσο ακριβως και οχι να παιζουμε τον παπα.

Μπορει να εβγαλε 3200 .Τι κάνεις τοτε.

Περισσότερο ασχολείστε εσείς με το αμάξι του ts παρά ο ίδιος. Ας μπει να κάνει ένα update και να κλειδώσει το θέμα

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, agiannesg59 είπε

Μάλλον κάτι σου ξέφυγε τότε στο διάβασμα

γιατί νηματοθέτης είπε ξεκάθαρα η τιμή βγήκε από πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας όταν κρίθηκε μη επισκευάσιμο αλλιώς θα του έλεγαν πήγαινε το σε συνεργείο ώστε να μάθουμε πόσο κοστίζει ενώ τώρα του λένε ότι δεν επισκευάζεται το πετάς εμείς σου δίνουμε αυτά τα χρήματα αν σου αρέσει αν δεν σου αρέσει μείνε χωρίς αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Update: Μίλησα μόλις με έναν κύριο από την ασφαλιστική, του εξήγησα τι έχει γίνει σχετικά με το συμβόλαιο, και είπε ότι θα το περάσει από συμβουλίο ώστε να δουν αν μπορούν να μου δώσουν μεγαλύτερη αποζημίωση. 

Θα ποσταρω το τελικό αποτέλεσμα ώστε να μάθουν όλοι την έκβαση της υπόθεσης.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ikorolis είπε

γιατί νηματοθέτης είπε ξεκάθαρα η τιμή βγήκε από πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής εταιρείας

Αυτο ειναι η μια μερια της ασφαλιστικης.Απο την αλλη μερια ειναι ο πελάτης με την πραγματογνωμοσύνη του συνεργειου που ειναι το ποσο που απαιτείτε για να φτιαχτει.Εγω ζηταω να δω τι διφορα υπαρχει.Απλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agiannesg59 είπε

Αυτο ειναι η μια μερια της ασφαλιστικης.Απο την αλλη μερια ειναι ο πελάτης με την πραγματογνωμοσύνη του συνεργειου που ειναι το ποσο που απαιτείτε για να φτιαχτει.Εγω ζηταω να δω τι διφορα υπαρχει.Απλα.

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, οι ασφαλιστικές δεν ζητάνε "πραγματογνωμοσύνη" από το συνεργείο, εκτίμηση ζητάνε από τον δικό τους εκτιμητή, και με βάση αυτήν αποφάσισαν να βγάλουν ολική το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το συνεργείο στο οποίο πήγε ο ts το αυτοκίνητο του κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ έκανε εκτίμηση της ζημιάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, οι ασφαλιστικές δεν ζητάνε "πραγματογνωμοσύνη" από το συνεργείο, εκτίμηση ζητάνε από τον δικό τους εκτιμητή, και με βάση αυτήν αποφάσισαν να βγάλουν ολική το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Αντε αλλη μια φορα.Υπαρχει και αντιστοιχη εκτιμηση απο το συνεργειο για το τι ζηταει για να επισκευασει το αμαξι ΠΑΝΤΑ.Συνηθως συμβιβάζονται σε ενα ποσο και ετσι επισκευαζεται το αμαξι.Άλλοτε δεν τα βρισκουν και μπορεις να ψαχνεις να βρεις ενα αλλο συνεργειο που αναλάμβανει νο το φτιαξει με αυτα τα λεφτά με τις αναλογες επιπτώσεις στην ποιοτητα δουλειας.Τωρα αν το αμαξι εχει γινει παλιοσιδερα πρωφανως και βγαζει ενα ποσο η ασφαλεια και παει ολικη.Στη συγκεκριμενη περιπτωση του λεει δηλαδη παρε 2300 και βρες συνεργειο να το φτιαξεις η 2800 και το παιρνω εγω.Σιγουρα όμως καπου υπαρχει γραμμένη  μια εκτιμηση που κοστολογεί το συνεργειο την επισκευη για να ειναι ενταξει και απεναντι στον πελατη και για να γνωριζει και το μέγεθος τησ ζημιας.Δεν γινονται αυτα τα πραγματα με τα λογια.Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι μιλάμε για ενα χτυπημα μονο απο πισω και προσπαθω να καταλαβω το μέγεθος τη ζημιας

Επεξ/σία από agiannesg59
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Αντε αλλη μια φορα.Υπαρχει και αντιστοιχη εκτιμηση απο το συνεργειο για το τι ζηταει για να επισκευασει το αμαξι ΠΑΝΤΑ.Συνηθως συμβιβάζονται σε ενα ποσο και ετσι επισκευαζεται το αμαξι.Άλλοτε δεν τα βρισκουν και μπορεις να ψαχνεις να βρεις ενα αλλο συνεργειο που αναλάμβανει νο το φτιαξει με αυτα τα λεφτά με τις αναλογες επιπτώσεις στην ποιοτητα δουλειας.Τωρα αν το αμαξι εχει γινει παλιοσιδερα πρωφανως και βγαζει ενα ποσο η ασφαλεια και παει ολικη.Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι μιλάμε για ενα χτυπημα μονο απο πισω και προσπαθω να καταλαβω το μέγεθος τη ζημιας

Πάντα με την λογική

για να το έχει βγάλει ολική ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής εταιρείας πιθανολογώ ότι πήρε "σασί" άρα δεν επισκευάζεται ή το κόστος επισκευής του υπερβαίνει την αξία του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Πάντα με την λογική

για να το έχει βγάλει ολική ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής εταιρείας πιθανολογώ ότι πήρε "σασί" άρα δεν επισκευάζεται ή το κόστος επισκευής του υπερβαίνει την αξία του.

Οκ προφανως.Αλλα υπαρχει καπου γραμμενο το κόστος επισκευης

Επεξ/σία από agiannesg59

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...