GreekGod Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας ! Εδώ και μήνες έχω με πάροχο την Vodafone ένα άκρος λειτουργικό - σταθερό fritzbox 7530 ! Βρίσκομαι στην έκδοση firmware 07.21 και σκέφτομαι μιας και έχει βγει update 07.28 να προχωρήσω σε αναβάθμιση ! Όμως έχω ενδοιασμό μήπως πάω για καλύτερα και βρεθώ προ εκπλήξεων ( πχ να μην δουλεύει το voip) Υπάρχει κάποιος που έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση και να του λειτουργούν όλα άψογα ? (vdsl & voip) Υπάρχει κάποιος που να διαθέτη σε αρχείο την έκδοση 07.21 , ώστε να μπορώ να γυρίσω εάν κάτι δεν πάει καλά ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Κανενα προβλημα voip, vpn, deck ολα δουλευουν κανονικα και στα 2. Τι στο καλο Fritz ειναι λες να κανουν τοσο μεγαλη πατατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, GreekGod είπε Καλησπέρα σας ! Εδώ και μήνες έχω με πάροχο την Vodafone ένα άκρος λειτουργικό - σταθερό fritzbox 7530 ! Βρίσκομαι στην έκδοση firmware 07.21 και σκέφτομαι μιας και έχει βγει update 07.28 να προχωρήσω σε αναβάθμιση ! Όμως έχω ενδοιασμό μήπως πάω για καλύτερα και βρεθώ προ εκπλήξεων ( πχ να μην δουλεύει το voip) Υπάρχει κάποιος που έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση και να του λειτουργούν όλα άψογα ? (vdsl & voip) Υπάρχει κάποιος που να διαθέτη σε αρχείο την έκδοση 07.21 , ώστε να μπορώ να γυρίσω εάν κάτι δεν πάει καλά ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην αναβαθμίσεις. Στο παρακάτω link θα βρεις το recovery για την 7.21 https://we.tl/t-VycCOjW2xu κι εδώ οδηγίες για το downgrade https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7590/160_Restoring-the-FRITZ-OS-of-your-FRITZ-Box/ Πριν προβείς στην αναβάθμιση πάρε ένα backup από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Ολα οκ, δεν θα χασεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekGod Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Παιδιά Ευχαριστώ για όλα !! Έγινε το update κανονικά και λειτουργούν όλα όπως πριν ! Να είσαστε καλά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα