Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Έχω απογοητευτεί ΠΛΗΡΩΣ από Envato και Theme Forests. Νιώθω ότι πληρώνω για ένα πράγμα που ανακυκλώνεται, απλά αλλάζουν το UI-Kit που χρησιμοποιείται.

Υπάρχει κάποια εναλλακτική με μιας παρόμοιας αν όχι καλύτερης αισθητικής HMTL Templates ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, επί πληρωμή, ανεξαρτήτως κόστους.

Για παράδειγμα, θέλω κάποιο Template για ένα Calculator που φτιάχνω, να εμφανίζει με ωραίο τρόπο τις μετατροπές κτλ.

Γενικά, οποιαδήποτε καθοδήγηση προς αυτό το χώρο, μήπως είναι κάτι π δεν έχω ψάξει σωστά, καλοδεχούμενη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountzou είπε

Καλησπέρα !

Έχω απογοητευτεί ΠΛΗΡΩΣ από Envato και Theme Forests. Νιώθω ότι πληρώνω για ένα πράγμα που ανακυκλώνεται, απλά αλλάζουν το UI-Kit που χρησιμοποιείται.

Υπάρχει κάποια εναλλακτική με μιας παρόμοιας αν όχι καλύτερης αισθητικής HMTL Templates ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, επί πληρωμή, ανεξαρτήτως κόστους.

Για παράδειγμα, θέλω κάποιο Template για ένα Calculator που φτιάχνω, να εμφανίζει με ωραίο τρόπο τις μετατροπές κτλ.

Γενικά, οποιαδήποτε καθοδήγηση προς αυτό το χώρο, μήπως είναι κάτι π δεν έχω ψάξει σωστά, καλοδεχούμενη.

Για ρίξε μια ματιά παρακάτω

https://www.templatemonster.com

🙂

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά ακόμη και δωρεάν. Ψάξε στη google τι θες και σίγουρα θα το βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες κάτι πολύ συγκεκριμένο ως προς τις λειτουργίες του, μπορείς να βρεις κάποιο που να σου αρέσει ο "σκελετός" και να το προσαρμόσεις.

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Θα σας πω την εμπειρία μου.

Έχω αγοράσει -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- κάποια premium themes από αυτές τις γνωστές σελίδες 60$ -80$ συν ότι στο Envato Elements ΕΧΩ ακόμα συνδρομή [ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ].

Η δουλειά που έχουν κάνει είναι αστεία, αν και χρόνια δουλεύω στο Back-End, είναι πράγματα που θα μπορούσα κάλλιστα να τα κάνω και εγώ.

Δηλαδή, έχουν πάρει κάποιο UI-Kit και παρουσιάζουν τα components του UI, με λίγο διαφοροποιημένο τον κώδικα ως προς τα logo, τις εικόνες και τα lorem ipsum, τα οποία ίσως είναι πιο specific για το είδος του template.

Έχω δει εξαιρετικές δουλειές στο Behance, κάτι τέτοιο ψάχνω, με ιδιαίτερα animations και πρωτότυπες ιδέες γενικά, όχι τις τετριμμένες.

Προσπάθησα στο Behance να βρώ κάποια που είχαν link για αγορά, δυστυχώς δεν υπάρχουν, έχω στείλει σε κάποιους "developers" αλλά μέχρι στιγμής καμία απάντηση.

Δηλαδή, να ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, να ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και να μη βρισκεις. Χαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mountzou είπε

Η δουλειά που έχουν κάνει είναι αστεία, αν και χρόνια δουλεύω στο Back-End, είναι πράγματα που θα μπορούσα κάλλιστα να τα κάνω και εγώ.

μα αν μπορείς να το κάνεις, τότε γιατί να αγοράσεις theme? Υπάρχουν αρκετοι που δεν ξέρουν να φτιάχνουν sites και πιστεύω κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτούς απευθύνονται όλα αυτά τα sites.

στο Behance αν δεν κάνω λάθος, προβάλλονται portfolios από ανεξάρτητους γραφίστες/web designers.. δηλ custom κώδικας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

μα αν μπορείς να το κάνεις, τότε γιατί να αγοράσεις theme? Υπάρχουν αρκετοι που δεν ξέρουν να φτιάχνουν sites και πιστεύω κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτούς απευθύνονται όλα αυτά τα sites.

στο Behance αν δεν κάνω λάθος, προβάλλονται portfolios από ανεξάρτητους γραφίστες/web designers.. δηλ custom κώδικας.

Αυτο θέλω ακριβώς.

Κάποιον web designer με κάποιο eshop που να μη δίνει το theme του σε 70 πλατφόρμες.

Να αγοράσω κάποιο theme και να μη ξαναχρησιμοπιηθει.

Anyway, θα προσπαθήσω λίγο ακόμα με το Behance μπάς και απαντήσει κανείς.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, onelonelystar είπε

τότε όμως θα είναι κ μεγαλύτερο το κόστος..

Ναι, αυτό ανέφερα, δε με ενδιαφέρει το κόστος σε λογικά πλαίσια. Ας πληρώσω 4 και 5 φορές πανω από το να έχω ένα theme που το εχουν άλλοι 300.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2021 στις 3:25 ΜΜ, mountzou είπε

Αυτο θέλω ακριβώς.

Κάποιον web designer με κάποιο eshop που να μη δίνει το theme του σε 70 πλατφόρμες.

Να αγοράσω κάποιο theme και να μη ξαναχρησιμοπιηθει.

Anyway, θα προσπαθήσω λίγο ακόμα με το Behance μπάς και απαντήσει κανείς.

Αυτό σημαίνει ότι θες κάτι custom μόνο για σένα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσεις πολλά.To πιό πιθανό τις εργατοώρες ενός καλού designer, developer klp. Τα λεφτά είναι πολλά.

Επεξ/σία από k33theod
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 6:07 ΜΜ, mountzou είπε

Ναι, αυτό ανέφερα, δε με ενδιαφέρει το κόστος σε λογικά πλαίσια. Ας πληρώσω 4 και 5 φορές πανω από το να έχω ένα theme που το εχουν άλλοι 300.

Τι 4 με 5 φορές πάνω? Δηλαδή $200 με $300? Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει ένα καλό original custom template που θα το χρησιμοποιείς αποκλειστικά εσύ? Δεν νομίζω ότι μπορείς να αποκτήσεις κάτι αξιοπρεπές με κάτω από $5000 (design + κώδικα).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ktf είπε

Τι 4 με 5 φορές πάνω? Δηλαδή $200 με $300?

Ουτε στην Ινδια πλεον τετοιες τιμες.

κλασσικη περιπτωση τυπου: θελω να φτιαξω κατι σαν το efood αλλα εχω μονο εφτα κατοσταρικα.

Δημοσ.

γιατί ρε παιδιά τόσα λεφτά; τι θα παραδώσει μόνο html κώδικα δεν θα παραδώσει; ούτε  javascript δεν θα γράψει, ο άνθρωπος είναι σχετικός

Υ.Γ απορία είναι, όχι αντιπαράθεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...