Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Φίλε μου δεν συγκρίνεται το Nokia με το OP.

Από όλες τις πλευρές και αν το δεις υπερτερεί το OP.

Σε όλα τα θέματα λες για το Nokia χωρίς κανένα τεκμήριο επειδή το πήρες εσύ και σου αρέσει.

Οπότε αν θες να μας πεις γιατί το Nokia και όχι το OP εδώ είμαστε να ακούσουμε.

Δεν έχω κάτι με το Nokia ,αλλά ούτε και με κανέναν να πει την άποψη του,αλλά πρέπει και λίγο να βοηθάμε τον άλλον για μια πιο σωστή και τεκμηριωμένη επιλογή στα λεφτά που διαθέτει.

εσυ τι τεκμηριο εχεις δηλαδη? μονο την αποψη σου...

1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Σε όλα τα θέματα λες για το Nokia χωρίς κανένα τεκμήριο επειδή το πήρες εσύ και σου αρέσει.

κι εσυ σε ολα τα θεματα γραφεις για το op...Προφανως επειδη το πηρες εσυ και σου αρεσει

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

κι εσυ σε ολα τα θεματα γραφεις για το op...Προφανως επειδη το πηρες εσυ και σου αρεσει

Φίλε μου είναι αστείο να συγκρίνεις το Nokia με το one plus! Σε όλα πολύ καλύτερο το one plus! Δες τη σύγκριση!

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=10117

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου είναι αστείο να συγκρίνεις το Nokia με το one plus! Σε όλα πολύ καλύτερο το one plus! Δες τη σύγκριση!

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=10117

καταρχην στο λινκ που εστειλες δεν υπαρχει καμια συγκριση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, roginsky12 είπε

καταρχην στο λινκ που εστειλες δεν υπαρχει καμια συγκριση

Εντάξει, 2 στα 2 λάθος compare έκανε.1 λάθος σε αυτό το θέμα που συγκρίνει το Nokia 8.3 με το OP6 αντί με το OP8 που μιλάμε στο παρών θέμα και 1 λάθος στο άλλο θέμα μεταξύ Moto 5G Plus και Nokia 8.3 που το σύγκρινε με το Nokia 5.3. 😆

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εντάξει, 2 στα 2 λάθος compare έκανε.1 λάθος σε αυτό το θέμα που συγκρίνει το Nokia 8.3 με το OP6 αντί με το OP8 που μιλάμε στο παρών θέμα και 1 λάθος στο άλλο θέμα μεταξύ Moto 5G Plus και Nokia 8.3 που το σύγκρινε με το Nokia 5.3. 😆

Sorry παιδιά. Πήγα στο gsmarena και αντί να γράψω 8.3 έγραψα 5.3 κατά λάθος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, koutsis είπε

Sorry παιδιά. Πήγα στο gsmarena και αντί να γράψω 8.3 έγραψα 5.3 κατά λάθος...

Σε cpu και οθόνη υπερτερεί το OP8, μάλλον και στο UFS.Το Nokia θα έχει το πολύ UFS 2.1-2.2.

Ομως το OP8 δεν έχει θύρα για micro sd, ραδιόφωνο και θύρα ακουστικών.Ισως και χειρότερες κάμερες, έχει μικρότερο αισθητήρα αλλά λίγο καλύτερο διάφραγμα (f) και OIS.Το Nokia 8.3 έχει και καλύτερο ευρυγώνιο, λιγότερα mp αλλά μεγαλύτερο αισθητήρα.

Πολύ μεγάλο το Nokia, δεν "χωνεύεται".

Στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας και του βίντεο, παίζει μεγάλο ρόλο αρκετά το λειτουργικό του κατασκευαστή και έπειτα ο επεξεργαστής, δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα Pixel.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10161&idPhone2=10142

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2021 στις 3:49 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Σε cpu και οθόνη υπερτερεί το OP8, μάλλον και στο UFS.Το Nokia θα έχει το πολύ UFS 2.1-2.2.

Ομως το OP8 δεν έχει θύρα για micro sd, ραδιόφωνο και θύρα ακουστικών.Ισως και χειρότερες κάμερες, έχει μικρότερο αισθητήρα αλλά λίγο καλύτερο διάφραγμα (f) και OIS.Το Nokia 8.3 έχει και καλύτερο ευρυγώνιο, λιγότερα mp αλλά μεγαλύτερο αισθητήρα.

Πολύ μεγάλο το Nokia, δεν "χωνεύεται".

Στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας και του βίντεο, παίζει μεγάλο ρόλο αρκετά το λειτουργικό του κατασκευαστή και έπειτα ο επεξεργαστής, δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα Pixel.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10161&idPhone2=10142

128gb και με Cloud δεν αρκούν.

Ραδιόφωνο τώρα πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες δεν έχουν.

Audio jack ναι εδώ θα συμφωνήσω με χαλάει και μένα.

Στην κάμερα όχι χειρότερο,λίγο στην νύχτα άλλα όχι κάτι τραγικό.

Στις 4/9/2021 στις 10:56 ΜΜ, roginsky12 είπε

Από την στιγμή που στα 313-334€ σαν πιο ολοκληρωμένο κινητό είναι αυτό.

Δεν έχω OP8 .

Αν είχα θα φαινόταν στην υπογραφή μου.

Στις 4/9/2021 στις 10:56 ΜΜ, roginsky12 είπε

Για να μην κάθομαι και γράφω μπορείς να δεις εδώ τι υπερτερεί στο OP8

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/nokia-8-3-5g-global-8gb-128gb,oneplus-8

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
Στις 4/9/2021 στις 9:27 ΜΜ, roginsky12 είπε

απο τα παντα...καμερα, οθονη, μπαταρια, αποδοση, λογισμικο χωρις bloatware...απλα ειναι πολυ μεγαλο

Η γουστάρεις πολύ το κινητό σου ή δεν έχεις ιδέα... χειρότερο το νοκια σε GPU, CPU και οθόνη (ips vs AMOLED). Επίσης πιο αργή φόρτιση... Έχει πιο πολλά mpixels στις κάμερες που δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει και καλύτερη κάμερα... τεσπά, εδώ μπαίνουμε να βοηθάμε κόσμο, όπως βοήθησαν εμένα και τώρα έχω ενα κινητό που το γουστάρω πολύ.Με παραπληροφόρηση και έλλειψη τεκμηρίωσης στις απαντήσεις δεν βοηθάς κανέναν

Δημοσ.

καλα ελα να τις βαλουμε τις οθονες κατω απο δυνατο ηλιο ν αδουμε πιο εχει καλυτερη.

επισης για μπαταρια εγραψα καλυτερη...βλεπω το εκανες γαργαρα.Δεν σε συμφερει .

Οσο για την καμερα ανεβασε μια βραδυνη και θα ανεβασω κι εγω μια δικη μου...χαιρετισματα

9 λεπτά πριν, Darknoto1989 είπε

Η γουστάρεις πολύ το κινητό σου ή δεν έχεις ιδέα... χειρότερο το νοκια σε GPU, CPU και οθόνη (ips vs AMOLED). Επίσης πιο αργή φόρτιση... Έχει πιο πολλά mpixels στις κάμερες που δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει και καλύτερη κάμερα... τεσπά, εδώ μπαίνουμε να βοηθάμε κόσμο, όπως βοήθησαν εμένα και τώρα έχω ενα κινητό που το γουστάρω πολύ.Με παραπληροφόρηση και έλλειψη τεκμηρίωσης στις απαντήσεις δεν βοηθάς κανέναν

καλα ελα να τις βαλουμε τις οθονες κατω απο δυνατο ηλιο ν αδουμε πιο εχει καλυτερη.

επισης για μπαταρια εγραψα καλυτερη...βλεπω το εκανες γαργαρα.Δεν σε συμφερει .

Οσο για την καμερα ανεβασε μια βραδυνη και θα ανεβασω κι εγω μια δικη μου...χαιρετισματα

Δημοσ.

Τι να κανω γαργαρα ρε φίλε... χέστηκα,ας είναι και καλύτερο το κινητό σου και απο όλες τις ναυαρχίδες του κόσμου... Εγώ αυτό που πήρα το γουστάρω τρελά...Δεν έγραψα ότι έγραψα για να συγκρίνω τα κινητά μας...το έγραψα επειδή μοιράζεις παραπληροφόρηση και 0 τεκμήρια και δεν βοηθάς τον κόσμο... Εδώ έγραψα ότι πήρα ήδη το op8 και γυρνάς και γράφεις την παιδική σου χαζομάρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...