Darknoto1989 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας παιδιά....Εδω και καιρό ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου κινητού μιας και το τιμημένο Mate 10 lite (δουλεύει ακόμα πολύ καλά) πρέπει να αλλαχτεί... Έχω budget κοντά στα 300 ευρω... Ενδιαφέρομαι για ταχύτητα και smoothness και να είναι future proof όσον αφορά την ταχύτητα επειδή κρατάω πολύ καιρό τα κινητά μου. Οι φωτογραφική ας είναι απλά καλή, δεν τρελενομαι. Καλη οθόνη γιατί χρησιμοποιώ πολύ YouTube και netflix... Κοιτάω poco x3 pro, realme 8 pro... Με την realme έχω χαλαστει επειδή έχει 3 χρόνια σερί που χρησιμοποιεί τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή, από το 6 pro ακόμα, τι άποψη έχετε για αυτό;;
Jos3ph Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) πέτυχες το poco x3 pro το οποίο είναι φοβερό σε απόδοση. Μετά ξεφεύγουν οι τιμές. Με υπέρβαση , Realme GT , για πολλά χρόνια iphone. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από Jos3ph
GATE123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, Darknoto1989 είπε Καλησπέρα σας παιδιά....Εδω και καιρό ενδιαφέρομαι για αγορά καινούργιου κινητού μιας και το τιμημένο Mate 10 lite (δουλεύει ακόμα πολύ καλά) πρέπει να αλλαχτεί... Έχω budget κοντά στα 300 ευρω... Ενδιαφέρομαι για ταχύτητα και smoothness και να είναι future proof όσον αφορά την ταχύτητα επειδή κρατάω πολύ καιρό τα κινητά μου. Οι φωτογραφική ας είναι απλά καλή, δεν τρελενομαι. Καλη οθόνη γιατί χρησιμοποιώ πολύ YouTube και netflix... Κοιτάω poco x3 pro, realme 8 pro... Με την realme έχω χαλαστει επειδή έχει 3 χρόνια σερί που χρησιμοποιεί τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή, από το 6 pro ακόμα, τι άποψη έχετε για αυτό;; Νομίζω αξίζει κάτι παραπάνω για αυτό και δεν θα χάσεις https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=2690&ref=bestprice.gr
Lefterisdra Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μόνο αιφον ..κορυφή σε όλα κάμερες ταχύτητα
Darknoto1989 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 334 για το one plus 8 ε ;; Φοβερός επεξεργαστης, οθοναρα και καθαρό λογισμικό...νομιζω πετύχαμε διάνα αδερφέ μου...ξέρουμε αν κάνεις δόσεις το κατάστημα έστω έντοκες;;
GATE123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Darknoto1989 είπε ...ξέρουμε αν κάνεις δόσεις το κατάστημα έστω έντοκες;; Δεν νομίζω. Αφού έχεις 300€ κάνε λίγο υπομονή και μάζεψε τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από GATE123
Darknoto1989 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια.. Σήμερα παρήγγειλα το one plus 8 στα 313 + μεταφορικά κτλπ... Για κάποιο λόγο δεν κοίταξα καν προς τα εκεί όσο έψαχνα, σκεπτόμενος ότι είναι περσινή "lite" ναυαρχίδα, νόμιζα ότι θα κοστίζει παραπάνω. Έχω μια επιφύλαξη για την curved οθόνη, πρώτη επαφή με τέτοια και δεν ξέρω αν θα με βολέψει... Ευχαριστώ gate123 που με έστρεψες κατά εκεί
alan boy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Να το χαρείς φίλε μου. Είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο. Αυτο που θέλω σε κάποιες μέρες να μας πεις εντυπώσεις από τη μπαταρία του. Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε όσο το ειχα γιαυτό θα ήθελα και τη γνώμη σου Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από alan boy
Fotia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Απο αναβαθμισεις λογισμικου και σερβις τι ισχυει ;
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fotia είπε Απο αναβαθμισεις λογισμικου και σερβις τι ισχυει ; 3 χρόνια ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. Σκέψου έχω το OP6 και έχω android 11 με κάθε περίπου 2 μήνες security update. Δυστυχώς σέρβις μόνο καταστήματος και ότι άλλο πάθει αν το πάρεις εκτός επίσημης ιστοσελίδας. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από GATE123
Darknoto1989 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/8/2021 στις 12:17 ΠΜ, alan boy είπε Να το χαρείς φίλε μου. Είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο. Αυτο που θέλω σε κάποιες μέρες να μας πεις εντυπώσεις από τη μπαταρία του. Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε όσο το ειχα γιαυτό θα ήθελα και τη γνώμη σου Παιδιά έχω το κινητό από την τρίτη... έχω ενθουσιαστεί γιατί είναι μεγάλη η αναβάθμιση απο το mate 10 lite που είχα... εμένα προσωπικά μου βγάζει μια μέρα περίπου αλλά όπως και να έχει ρε συ, φορτίζει τόσο γρήγορα που δεν με νοιάζει... 1
alan boy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, roginsky12 είπε Νοκια 8.3 ...μετα το χαος Απο άποψη μπαταρίας το λες αυτό φίλε;
roginsky12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, alan boy είπε Απο άποψη μπαταρίας το λες αυτό φίλε; απο τα παντα...καμερα, οθονη, μπαταρια, αποδοση, λογισμικο χωρις bloatware...απλα ειναι πολυ μεγαλο
GATE123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, roginsky12 είπε Νοκια 8.3 ...μετα το χαος Φίλε μου δεν συγκρίνεται το Nokia με το OP. Από όλες τις πλευρές και αν το δεις υπερτερεί το OP. Σε όλα τα θέματα λες για το Nokia χωρίς κανένα τεκμήριο επειδή το πήρες εσύ και σου αρέσει. Οπότε αν θες να μας πεις γιατί το Nokia και όχι το OP εδώ είμαστε να ακούσουμε. Δεν έχω κάτι με το Nokia ,αλλά ούτε και με κανέναν να πει την άποψη του,αλλά πρέπει και λίγο να βοηθάμε τον άλλον για μια πιο σωστή και τεκμηριωμένη επιλογή στα λεφτά που διαθέτει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα