Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 52 minutes ago, Fotis Deutschland said: Ok. Δεν καταλάβαμε όμως γιατί τόσο μεγάλη κάψα? Μέτοχος της Apple είσαι? Ειναι πολύ πιο σημαντικό να καταλάβεις τι σημαίνει «διαφημίσεις μέσα στα μενού μιας συσκευής», απο το αν ειμαι μέτοχος!
AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως κάποιοι μπερδεύετε όταν πχ ο κατασκευαστής προτείνει την εγκατάσταση κάποιας δικής του εφαρμογής μέσω του Play Store με τις άσχετες διαφημίσεις που πετάγονται σε pop up όπως σε πολλές εφαρμογές; Είχα 1 S4 mini παρατημένο με android Kit-Kat 4.4 και δεν είχα δεί ποτέ διαφήμιση.Είναι δυνατόν να υπάρχουν διαφημίσεις σε σημερινά κινητά της Samsung; Πόσο μάλλον στα κινητά της Apple. Δεν έχω ακούσει ούτε να έχω διαβάσει ποτέ για διαφημίσεις σε Samsung η Apple. Σχετικά με τα Xiaomi, έχω διαβάσει αρκετές φορές για διαφημίσεις και πλέον γράφουν πως εξαφανίζονται με κάποια ρύθμιση, ίσως έφαγε κράξιμο η Xiaomi. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα