Προς το περιεχόμενο

VW

Dimakos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  , πρόβλημα σε mechatronic σε VW scirocco dsg 1.4 γνωρίζει κανείς(κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα)  για κόστος ή αν επισκευάζεται 

*Το αμάξι δεν κουνιέται καθόλου 

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimakos7 είπε

Γεια σας  , πρόβλημα σε mechatronic σε VW scirocco dsg 1.4 γνωρίζει κανείς(κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα)  για κόστος ή αν επισκευάζεται 

Επισκευάζεται φίλε μου περίπου στα 750€ ανακατασκευής

Είχα Leon FR 1.8 του 13 είχα μείνει 3 φορές και εγώ οπότε σε νιώθω

Έχουν βγάλει ένα ειδικό ποτηράκι που μπορείς να βάλεις για να μην ξανασπασει το mechatronic

Δημοσ.

Επιδημια επεσε! Και φιλος με 4 ετων Tiguan προβλημα στον εγκεφαλο του DSG πριν απο μερικες μερες. 2000 ευρω ζημια.

Δημοσ.

Λιγοι επισκευάζουν. Οι περισσότεροι θα σου πουν αντικατασταση mechatronic με κανα 1200-1500€.. έχεις το dq200 το 7αρι που ειναι προβληματικό

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ειναι απαγορευτικη η αλλαγη με dq250:;

σχετικό είναι αυτό γύρω στα 1500-2000 βρίσκεις οπότε βάλε και την εγκατάσταση, αν δώσεις ανταλλαγή το DQ200 θα πέσει και άλλο.

Προσωπικά από το να δώσεις 750€ και να ξανασπασει θα το προτιμούσα.

Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί τότε με το δικό μου, βασικά δεν είχα ψάξει καθόλου και νόμιζα ότι είχε μόνο 2 αυτό που φόραγα εγώ και του GTI και νόμιζα ότι το κόστος ήταν στον θεό

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

σχετικό είναι αυτό γύρω στα 1500-2000 βρίσκεις οπότε βάλε και την εγκατάσταση, αν δώσεις ανταλλαγή το DQ200 θα πέσει και άλλο.

Προσωπικά από το να δώσεις 750€ και να ξανασπασει θα το προτιμούσα.

Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί τότε με το δικό μου, βασικά δεν είχα ψάξει καθόλου και νόμιζα ότι είχε μόνο 2 αυτό που φόραγα εγώ και του GTI και νόμιζα ότι το κόστος ήταν στον θεό

Δεν ξερω ποτε εβγαλε ζημια το δικο σου αλλα πριν 5-6 χρονια οι τιμες πρεπει να ηταν οντως στο θεο. Αμυδρα θυμαμαι κατι 7-9Κ να συζητανε;

Γιαυτο ρωτησα, να δω αν εχουν πεσει καθολου. Πιστευω αξιζει σαν κινηση, αλλα θα γινει 6ταχυτο, σωστα;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, atrigane είπε

Δεν ξερω ποτε εβγαλε ζημια το δικο σου αλλα πριν 5-6 χρονια οι τιμες πρεπει να ηταν οντως στο θεο. Αμυδρα θυμαμαι κατι 7-9Κ να συζητανε;

Γιαυτο ρωτησα, να δω αν εχουν πεσει καθολου. Πιστευω αξιζει σαν κινηση, αλλα θα γινει 6ταχυτο, σωστα;

Ναι βρίσκεις στο car.gr πάντως με τα λεφτά που είπα σιγά την 7η

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimakos7 είπε

http://www.vw-sasman.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εχει διαλυθεί το δίσκο πλατό και θέλει ένα ανταλλακτικό μέσα στο mechatronic

Επεξ/σία από Dimakos7
Δημοσ.
Στις 20/8/2021 στις 6:28 ΜΜ, tsofras είπε

Επισκευάζεται φίλε μου περίπου στα 750€ ανακατασκευής

Είχα Leon FR 1.8 του 13 είχα μείνει 3 φορές και εγώ οπότε σε νιώθω

Έχουν βγάλει ένα ειδικό ποτηράκι που μπορείς να βάλεις για να μην ξανασπασει το mechatronic

Δισκοπλατο 650ε πολλά δεν είναι ;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...