Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως και αλλοι τοσοι βριζουν το ui της χιαομι.

Εστω κι ετσι ομως προτιμησε τουλάχιστον κατι απο τα νεα χιαομι της σειρας 10,δεν αξιζει να πας σε κατι παλιο τυπου σειρα 8,9.Τα νεα μοντέλα ειναι σαφως καλυτερα.Αντε να σου βαλω στην εξισωση και το νεο note 8 του 2021 στα 150 ευρω με 4/64.Φροντισε παντως να παρεις εκδοση με 4ραμ και πανω αλλα οχι παλιο μοντέλο.

Δημοσ.

Συζητάτε για vs xiaomi και oneplus και ui και τα σχετικά ενώ το κινητό θα δοθεί σε γυναίκα 55 χρόνων που παίζει και να μην καταλάβει/νοιάζει αν έχει μικρό κολλήματακια. Εδώ ένα απλό note 7 τρέχει μια χαρά το σάπιο ui της xiaomi με ελάχιστα κολλήματακια και είναι ευχαριστημένος και εγώ και ο πατέρας μου 19 και 45 χρόνων που τα χρησιμοποιούμε για πολλά πράγματα καθημερινά. Οποίο και να δώσετε της γυναίκας είμαι σίγουρος ότι θα το χαρεί και παίζει να τις βγάλει και πάνω από 2 χρόνια αν δεν χαλάσει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Συζητάτε για vs xiaomi και oneplus και ui και τα σχετικά ενώ το κινητό θα δοθεί σε γυναίκα 55 χρόνων που παίζει και να μην καταλάβει/νοιάζει αν έχει μικρό κολλήματακια. Εδώ ένα απλό note 7 τρέχει μια χαρά το σάπιο ui της xiaomi με ελάχιστα κολλήματακια και είναι ευχαριστημένος και εγώ και ο πατέρας μου 19 και 45 χρόνων που τα χρησιμοποιούμε για πολλά πράγματα καθημερινά. Οποίο και να δώσετε της γυναίκας είμαι σίγουρος ότι θα το χαρεί και παίζει να τις βγάλει και πάνω από 2 χρόνια αν δεν χαλάσει. 

Εσυ θέλεις να μας πείσεις για το αντίθετο;Για κατι που παραδέχεται η ιδια η χιαομι;Χιλιαδες παραπονα για το προβληματικό miui......ψαξτο λιγο και θα δεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Εσυ θέλεις να μας πείσεις για το αντίθετο;Για κατι που παραδέχεται η ιδια η χιαομι;Χιλιαδες παραπονα για το προβληματικό miui......ψαξτο λιγο και θα δεις.

Φίλε πες μου ένα πρόβλημα που θα νοιάζει γυναίκα 55 χρόνων. Ναι οκ δεν είναι το καλύτερο λειτουργικό το miui ούτε εμένα μου αρέσει αλλά τι να κάνουμε μια χαρά λειτουργω το κινητό και δεν με ενοχλεί άμεσα αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Σε μια μεγαλυτερης ηλικιας  ειχαν δωσει δωρο το παρακατω . Εδειξε να χειριζεται ευκολα λογω λειτουργικου

https://www.skroutz.gr/s/27178838/TCL-20SE-64GB-Nuit-Black.html#reviews

Ισχύει άραγε πως μόνο το 128 Gb είναι UFS 2.1;Δεν το βρίσκω στο Σκρούτζ.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10675&idPhone2=10557

Σχετικά με τα Xiaomi, από την στιγμή που πάθει κάποιο bug λόγω update, κάποιος σχετικά ηλικιωμένος δεν θα μπορεί να βρεί λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bug λόγου λειτουργικού; Δεν θα της πάρω android one από την Xiaomi πάντως είμαι τελείως αντίθετος να της αγοράσω με 4gb ram Snapdragon 4++ κοιτάω για κάτι ανώτερο δεν την ενδιαφέρει και ούτε ξέρει από major updates που θα "περιμένει".

18 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Σου είπα δεν θα κάτσω να μπω σε διαδικασία Vs οποίος ξέρει γνωρίζει  τι διαβάζει και πώς τα αξιολογεί

Επεξ/σία από κουξκουκ
Δημοσ.
6 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Αφου ξερεις τοτε γιατι θες συνβουλες;

Συσκευή που μου διαφεύγει σε αυτή την τιμή ψάχνω που δεν είχα στο μυαλό μου, συμβουλή είναι πάρε τάδε από το άλλο και γιατί...το έχω γράψει και σε πάνω μνμ

Δημοσ.

Σου δωσαμε προτάσεις oneplus nord n100,realme c21 και tcl 20se.Αλλα εσυ διαρκως εισαι κολλημενος στα χιαομι.Ακομη και χιαομι προτειναμε αλλα εσυ μιλας συνεχως για παλια μοντελα,που σε λιγο δεν θα αναβαθμιζονται και θ αρχισουν να κολλανε.Σε αυτα τα λεφτα που λες αυτα τα τρια ειναι απ τα καλυτερα,αντε και το note 8 2021.Δεν υπάρχει κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...