κουξκουκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά είναι για την μητέρα μου ετών 55 ,μιας που έχασε το προηγούμενο MLS που ήταν καρκίνος θέλω να της κάνω ένα δώρο ψάχνουμε και για μεταχειρισμένο αλλά σε αυτή την τιμή ποτέ μου δεν έχω αγοράσει τέτοια συσκευή και θα ήθελα βοήθεια Να μην κολλάει (τρέλα) να έχει καλό ακουστικό και λίγα πολλά ραμ γιατί ποτέ δεν κλείνει εφαρμογές, τώρα μπήκε στο φβ οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται.
osfp1978 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 To Oneplus N100 θα την βολεψει μια χαρα εχει 4ραμ που ειναι ΟΚ.Παιζει αμεσα διαθέσιμο στα σκρουτζομαγαζα και best price στα 130 ευρω....
GATE123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Καλησπέρα παιδιά είναι για την μητέρα μου ετών 55 ,μιας που έχασε το προηγούμενο MLS που ήταν καρκίνος θέλω να της κάνω ένα δώρο ψάχνουμε και για μεταχειρισμένο αλλά σε αυτή την τιμή ποτέ μου δεν έχω αγοράσει τέτοια συσκευή και θα ήθελα βοήθεια Να μην κολλάει (τρέλα) να έχει καλό ακουστικό και λίγα πολλά ραμ γιατί ποτέ δεν κλείνει εφαρμογές, τώρα μπήκε στο φβ οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Το Oneplus N100 που προτάθηκε. Το Realme C21 . Αν θες και μεταχειρισμένο κάτω από 100€ έχω εγώ ένα Redmi 8.(αν θες περαιτέρω σε pm).
κουξκουκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Πόσο ζωή έχουν αυτά τα κινητά παιδιά να μην την κολλάει πάνω στο εξάμηνο να μπορεί να το δουλεύει για ένα ενάμιση χρόνο
osfp1978 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δυο χρόνια σε βγαζει ανετα.Εγω συνηθως παιρνω τετοια και με βγαζει ανετα δυομισι χρονια.Τα 4 ραμ ειναι αρκετα για να κανει την δουλειά της. Εχω και ταμπλετ με 2ραμ εδω και δυο χρονια και τωρα ακομα εχει αρχισει και φαίνεται η ηλικια,αυτο με τα 4 τωρα πεταει... Το mls που ειχε ηταν ουτως η αλλως για τα μπαζα.
κουξκουκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Snapdragon σειρά 4 νομίζω θα είναι χαμένα χρήματα
osfp1978 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Το ταμπλετ που λεω εχει snap425 με 2ραμ και δουλεύει ακομα....
κουξκουκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Το ταμπλετ που λεω εχει snap425 με 2ραμ και δουλεύει ακομα.... Το θέμα φίλε μου δεν είναι να δουλεύει και ένα κινητό του 2008 δουλεύει.. να κάνει την δουλειά της η γυναίκα με αξιοπρέπεια χωρις να σπάει τα νεύρα της και κατά επέκταση τα δικά μου .. Μάλλον θα στραφω προς Xiaomi μεταχειρισμένο μόνο εκεί βλέπω λύση
AntiCambeR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Το θέμα φίλε μου δεν είναι να δουλεύει και ένα κινητό του 2008 δουλεύει.. να κάνει την δουλειά της η γυναίκα με αξιοπρέπεια χωρις να σπάει τα νεύρα της και κατά επέκταση τα δικά μου .. Μάλλον θα στραφω προς Xiaomi μεταχειρισμένο μόνο εκεί βλέπω λύση Δώσε κάτι παραπάνω να πάρεις κάτι καλύτερο. Πχ Poco M3 Pro, Realme 7.Καλύτερα να αποφύγεις το μεταχειρισμένο. Και εγώ δεν έχω αποφασίσει ποιό να πάρω για την μάνα μου, έχει 1 απλό παλιό Nokia, απλά δεν της είναι απαραίτητο το smartphone γιατί έχει tablet και δεν είχε smartphone ποτέ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 1
osfp1978 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Το θέμα φίλε μου δεν είναι να δουλεύει και ένα κινητό του 2008 δουλεύει.. να κάνει την δουλειά της η γυναίκα με αξιοπρέπεια χωρις να σπάει τα νεύρα της και κατά επέκταση τα δικά μου .. Μάλλον θα στραφω προς Xiaomi μεταχειρισμένο μόνο εκεί βλέπω λύση Δεν υπάρχει λογος να πας σε μεταχειρισμένο και ποσο μάλλον χιαομι τα οποια ειναι γνωστα για τα κολληματα τους.Παρε το nord n100 ή το rralme c21 που επισης προταθηκε.Δε καταλαβαίνω γιατι κολλας.
κουξκουκ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Δεν υπάρχει λογος να πας σε μεταχειρισμένο και ποσο μάλλον χιαομι τα οποια ειναι γνωστα για τα κολληματα τους.Παρε το nord n100 ή το rralme c21 που επισης προταθηκε.Δε καταλαβαίνω γιατι κολλας. ο λόγος είναι ότι έχω εμπειρία από συσκευές χρόνια τώρα και αυτά σίγουρα δεν θα βολέψουν . είμαι ανάμεσα σε redmi note 8 pro, redmi 9pro ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα
osfp1978 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Αυτα κι αν κολλανε....μετα τις αναβαθμισεις
κουξκουκ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτσε ρε σι μου λες να πάρω κινητό με 425 όλα θα κυλάνε καλά και όχι με σειρά mid γιατί θα κολλάνε να σου πω ότι έχω τρία χρόνια το mi8 με μηδέν κολλήματα αλλά με high επεξεργαστή,τι κάνουν άλλο δίνουν σε εμένα άλλο στην mid κατηγορία λειτουργικό; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από κουξκουκ
osfp1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Το oneplus εχει snap 460 στα 11nm με πολυ ευχρηστο ui.Τα χιαομι σαπιο ui με χιλιαδες περιπτωσεις κολληματων.Η επιλογη βεβαια ειναι δικη σου.
κουξκουκ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δεν θα κάνω το νήμα τάδε Vs τάδε για βοήθεια ήρθα να ζητήσω όχι να μπω σε αντιπαράθεση τύπου σάπιο ui δλδ οι εκατομμύρια άνθρωποι που το δουλεύουμε η κάνουμε τα στραβά μάτια η είμαστε χαζοί,έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές απλά δεν έχω πέσει σε αυτή την τιμή ποτέ αλλά θα ξανά χρησιμοποιήσω την συνταγή που ξέρω για τις συσκευές ήλπιζα μήπως και υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα