argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω πήρα ένα laptop Lenovo legion 5 χωρίς driver ούτε windows τεσπα,όταν κάνω τερματισμός των windows ο υπολογιστής δεν κλείνει μαυρίζει η οθόνη αλλά το φωτάκι της τροφοδοσίας είναι ανάμενα,και κλείνει μόνο αν πατήσω το κουμπί on/off έτσι γίνετε;
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρασα ότι είχε στην σελίδα της Lenovo με τον serial number του laptop Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από argyris30
forgotten Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 πες μοντελο επακριβως του λαπτοπ εαν το λαπτοπ ηρθε χωρις os βαση του serial η lenovo δεν θα σου βγαζει drivers (ανοησια τους μεγαλη αλλα αμα εισαι γνωστης το διορθωνεις μονος σου)
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.unimax.gr/lenovo-legion-5-4600h-8gb-1512gb-geforce-gtx-1650-ti-fhd-black-eos-12-atokes-doseis.html και κατέβασα από εδώ ότι έχει,ρώτησα στην ομάδα εδώ μια μου έστειλαν αυτήν την σελίδα https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-5-15arh05/downloads/driver-list Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από argyris30
Dr.Tesla Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Πέρασε το Lenovo Vantage και κάνε τα update από μέσα. Δεν τα κάνει κανένας από τη σελίδα τα τελευταία 3-4 χρόνια. Κάνε και όλα τα windows update. Ψάξε τις ρυθμίσεις του vantage να μάθεις πως δουλεύει. Και μετά δες τις ρυθισεις για τα led - sleep mode - hibernation κλπ. Λογικά θα πρέπει να κλείσεις Always on USB και fastboot.
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα τπτ γιατί δεν ξέρω πως να τα κάνω αυτά που λες!!!😭😭 Θα το ψάξω όμως θα δω και κάνα βίντεο! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από argyris30
Fusion7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 επειδή τους χαζεύω και εγώ για να πάρω περίπου το ίδιο, αγόρασες +50 windows 10 home ? επίσης πως είναι από επιδόσεις ?
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Όχι δεν τα αγόρασα κλειδί αγόρασα στα 10€ επίδοσης δεν ξέρω ακόμα από παιχνίδια και τέτοια,ακόμα περνάω πράγματα αλλά μέχρι στιγμής πολύ ωραίος, λίγο η μπαταρία με χαλάει που δεν κρατάει βαριά 4 ώρες!!
kostashagi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Το ειχα πάθει και εγω παλιότερα σε αλλο λαπτοπ acer. Μονο με φορματ διορθώθηκε.
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Πλάκα κανείς τώρα,έκατσε 3 μέρες να περάσω διάφορα καλούδια,και τώρα θέλει φορματ!με τπτ! Εάν κάνω φορματ θα πρέπει να αγοράσω πάλι άλλο κλειδί;
argyris30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Πέρασε το Lenovo Vantage και κάνε τα update από μέσα. Δεν τα κάνει κανένας από τη σελίδα τα τελευταία 3-4 χρόνια. Κάνε και όλα τα windows update. Ψάξε τις ρυθμίσεις του vantage να μάθεις πως δουλεύει. Και μετά δες τις ρυθισεις για τα led - sleep mode - hibernation κλπ. Λογικά θα πρέπει να κλείσεις Always on USB και fastboot. Φίλε μου είχες δίκιο τελικά με το που πέρασα το πρόγραμμα έφτιαξε! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Σε ενδιαφέρουν άμεσα τα Conservation mode, Balanced power profile Discrete GPU mode / Hybrid mode. Για να μπορείς να παίξεις με optimus ON/OFF καοι να βγάλεις 10-20% fps παραπάνω. Μετά μπαίνεις να διαβάσεις τα σχετικά με Ryzen Controller που δούλεψαν πολύ τα παιδιά στο Thread Μπορείς με Hybrid mode και σωστό σετάρισμα από Ryzen controller να κυνηγήσεις περίπου 6+ ώρες μπαταρίας. Ιδανικά θα κάνεις ένα Battery profile για ελαφρυά χρήση με Long term boost = 15Watt Short term boost = 25Watt Ή μπορείς πολύ απλά να το κλειδώσεις στα 25Watt όσο είσαι στη μπαταρία. Πάρε το χρόνο ( βδομάδες με μήνες ) για να μάθεις πως δουλεύει όλο το λάπτοπ. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που έχουν τις ίδιες απαιτήσεις και πειράγματα με ένα desktop. Οι δυνατότητες του είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν τις φτάνεις με το Plug n Play.
argyris30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Στις 21/8/2021 στις 12:17 ΠΜ, Dr.Tesla είπε Σε ενδιαφέρουν άμεσα τα Conservation mode, Balanced power profile Discrete GPU mode / Hybrid mode. Για να μπορείς να παίξεις με optimus ON/OFF καοι να βγάλεις 10-20% fps παραπάνω. Μετά μπαίνεις να διαβάσεις τα σχετικά με Ryzen Controller που δούλεψαν πολύ τα παιδιά στο Thread Μπορείς με Hybrid mode και σωστό σετάρισμα από Ryzen controller να κυνηγήσεις περίπου 6+ ώρες μπαταρίας. Ιδανικά θα κάνεις ένα Battery profile για ελαφρυά χρήση με Long term boost = 15Watt Short term boost = 25Watt Ή μπορείς πολύ απλά να το κλειδώσεις στα 25Watt όσο είσαι στη μπαταρία. Πάρε το χρόνο ( βδομάδες με μήνες ) για να μάθεις πως δουλεύει όλο το λάπτοπ. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που έχουν τις ίδιες απαιτήσεις και πειράγματα με ένα desktop. Οι δυνατότητες του είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν τις φτάνεις με το Plug n Play. καλησεπρα και παλι,ολα αυτα που μου λες να κανω μεσα απο το lenovo vantage γιατι δεν μπορω να βρω τπτ και πιο πολυ με ενδιαφερει να κρατει λιγο παραπανω η μπαταρια γιατι τωρα παιζω ενα παιχνιδι και στο 40λεπτο πεφτει αρκετα, φαντασου ημουν στο 76 και μεσα σε 40 λεπτα πηγε στο 36!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα