Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nepomuk είπε

Αν το παμε σταο αλλο ακρο και στα προσωπικα :Δεν ειναι για παρεξηγηση ο τεχνικος . Παιδικοι μου φιλοι χωρισαν απο μακροχρονιους γαμους με παιδια , ενεκα του κινητου ...

Πυρ ,γυνη και κινητο  ... βλεπε Ρωσιδες - Ουκρανες  ..σαφως νεωτερες  κτλπ  ...  Τα μαρτυρησε ολα  το ρημαδι το κινητο .

Ο μεγαλυτερος ρουφιανος , Χαρτι και καλαμαρι με φωτο , με , με με ...  

Τεσπα ποτέ δεν κανουμε σοβαρες δουλιες με το κινητο και ποτέ δεν δινουμε το νουμερο στην γκομενα , τλχ οταν ειμαστε

παντρεμμενοι.

OFF TOPIC:

Ας μην έκανε τις @@ του. Δεν του φταίει σε κάτι το κινητό. Ίσως μάλιστα καλύτερα που τον πρόδωσε. Ακούγεται ίσως σκληρό αλλά οι @@ πρέπει κάποιες φορές να πληρώνονται (όλες βασικά αλλά κι αυτό αδύνατο είναι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bitmk2 είπε

ισχύουν όσα περιγράφεις. Όμως δεν αναφέρομαι στο σήμερα, αλλά σε δέκα χρόνια από σήμερα. Μέχρι τότε αναμένω απλοποίηση των συναλλαγών. Αν όχι, τότε  το εγχείρημα δε θα πετύχει. Το εγχείρημα όμως δεν αλλάζει και δεν είναι άλλο από το να ελέγχουμε εμείς τα χρήματα μας.

Θα δούμε φίλε δεν διαφωνώ απλώς το βλέπω τραβηγμένο και λυπάμαι κυρίως για τις μεγάλες ηλικίες. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nepomuk είπε

Αν το παμε σταο αλλο ακρο και στα προσωπικα :Δεν ειναι για παρεξηγηση ο τεχνικος . Παιδικοι μου φιλοι χωρισαν απο μακροχρονιους γαμους με παιδια , ενεκα του κινητου ...

Πυρ ,γυνη και κινητο  ... βλεπε Ρωσιδες - Ουκρανες  ..σαφως νεωτερες  κτλπ  ...  Τα μαρτυρησε ολα  το ρημαδι το κινητο .

Ο μεγαλυτερος ρουφιανος , Χαρτι και καλαμαρι με φωτο , με , με με ...  

Τεσπα ποτέ δεν κανουμε σοβαρες δουλιες με το κινητο και ποτέ δεν δινουμε το νουμερο στην γκομενα , τλχ οταν ειμαστε

παντρεμμενοι.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο, έως πάρα πολύ. 

Στην μία περίπτωση σου φταίει το κινητό (σαν συσκευή) και νομίζεις αν χρησιμοποιείς pc θα σωθείς από κακόβουλο λογισμικό ή fishpage. Στην άλλη περίπτωση πιστεύεις ότι το κινητό σε ρουφιανεύει και όχι η απροσεξία σου, για τις σοβαρές δουλειές (γκόμενες).

Λοιπόν σου έχω νέα, δεν φταίει η συσκευή αν πέσεις θύμα η ανοησία, απροσεξία και σπάνια η ατυχία φταίει.

Τώρα βέβαια αυτή η καχυποψία σου, ίσως σε κάνει καλύτερο σύζυγο. ΙΣΩΣ. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, skritikos είπε

OFF TOPIC:

Ας μην έκανε τις @@ του. Δεν του φταίει σε κάτι το κινητό. Ίσως μάλιστα καλύτερα που τον πρόδωσε. Ακούγεται ίσως σκληρό αλλά οι @@ πρέπει κάποιες φορές να πληρώνονται (όλες βασικά αλλά κι αυτό αδύνατο είναι).

Ανθρωποι ειμαστε , σφαλματα κανουμε , ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω . Τεσπα οταν υπαρχουν και τρια παιδια ...αν δεν τα μαρτυρουσε το κινητο  ...   θα σωνοταν  ο γαμος και η ρωσιδα θα ευρισκε αλλον για να τεκνοποιησει . Υπ'οψιν για ζωηρους και ανησυχους : 3+1 = τεσσερα παιδια  απο 2 συζυγους δεν  λογιζεται ως πολυτεκνος ο πατερας , ενω πληρωνει και για τα 4

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Ανθρωποι ειμαστε , σφαλματα κανουμε , ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω . Τεσπα οταν υπαρχουν και τρια παιδια ...αν δεν τα μαρτυρουσε το κινητο  ...   θα σωνοταν  ο γαμος και η ρωσιδα θα ευρισκε αλλον για να τεκνοποιησει . Υπ'οψιν για ζωηρους και ανησυχους : 3+1 = τεσσερα παιδια  απο 2 συζυγους δεν  λογιζεται ως πολυτεκνος ο πατερας , ενω πληρωνει και για τα 4

Κολοκύθια με  ρίγανη.Ας πρόσεχε που το βάζει.

Και σε πιο σοβαρά οπως δεν εχουν πλέον οι κάρτες ανάγλυφο το νούμερο για τα μηχανάκια χράπα χρούπα ,για όποιον τα θυμάται ,ετσι θα καταργηθεί και η ταινία.Το τσιπάκι υπάρχει οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα  pos .

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Ανθρωποι ειμαστε , σφαλματα κανουμε , ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω . Τεσπα οταν υπαρχουν και τρια παιδια ...αν δεν τα μαρτυρουσε το κινητο ... θα σωνοταν ο γαμος και η ρωσιδα θα ευρισκε αλλον για να τεκνοποιησει . Υπ'οψιν για ζωηρους και ανησυχους : 3+1 = τεσσερα παιδια απο 2 συζυγους δεν λογιζεται ως πολυτεκνος ο πατερας , ενω πληρωνει και για τα 4

εχεις περδεψει την βουρτσα με το τοπικ

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Η ποινικοποίηση προϋποθέτει το παρόν τραπεζικό status quo. Η Αμερική καταρρέει με ταχύτατους ρυθμούς (δες τα πρόσφατα γεγονότα με αφγανιστάν, νοθεία εκλογών, επεισόδια με τις κοινότητες των μαύρων, σημαίες νότιων, κ.α.). Μαζί της θα πάρει και το χρηματο-οικονομικό σύστημα στον οποίο βασίζει την οικονομική ισχύ της. Οι αναδυόμενες δυνάμεις του πλέον πολυπολικού κόσμου θα ενισχύσουν τα ψηφιακά νομίσματα, ακριβώς για να απομειώσουν την δύναμη των ΗΠΑ. Κάνω μια αντίστοιχη πρόβλεψη..μη τελικά συμβεί το αντίστροφο..

Οι ΗΠΑ πράγματι παρακμάζουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να έχουν τράπεζες ή ότι οι υπόλοιπες χώρες θα το γυρίσουν στο bitcoin. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

εχεις περδεψει την βουρτσα με το τοπικ

Ηθικον διδαγμα : Ποτέ στο κινητό την κάρτα και την γκομενα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nepomuk είπε

Εχω internet banκing απ οταν ξεκινησε στην Ελλαδα , Internet γενικοτερα απο τους πρωτους 50Κ οικιακους χρηστες με

dial-up mdem 14K ουτε καν 28Κ και που ως γνωστον τερματισαν την ζωη της στα 56Κ (θεωρητικα δηλ 56) .

Ισως παιζει ρολο η ηλικια των 58 ,αλλα στο κινητο δεν καταχωρησα ποτέ οποιαδηποτε καρτα μου .

Μια φορα  ξεχασα το κινητο σε ενα λεωφορειο αεροδρομιου (εξωτερικο) και πηγε η ψυχη μου στη κουλουρη .

Για καλη μου τυχη ο οδηγος επεστρεψε στο ιδιο δρομολογιο μαζι μετο  κινητο ενα ευτελους αξιας εκεινη τη στιγμη

motorola moto g .

Ως γνωστον μεσω sms στελνεται το "pin" για ταυτοπροσωπεια στις τραπεζικες συναλλαγες , οποτε ετσι και χασεις

το κινητο και δη στο εξωτερικο , την εκανες πολυ ασχημα .

Για ασφαλεια προτεινω και δευτερο κινητο- συνδεση σε διαφορετικο δικτυο , και δευτερος , τριτος κτλπ τραπεζικος λογ/μος σε αλλη τραπεζα,

οποτε να υπαρχουν εναλλακτικες .

Ναι μεν η ζωη εγινε ευκολοτερη με το κινητο, τις ανεπαφες συναλλαγες και τοσα αλλα  , απο την αλλη ομως

πολλα κρεμονται σε μια κλωστη , σε  ενα κινητο , δηλ  στη καρτουλα συνδεσης sim.

Αν την απωλεσεις , χανεις στιγμιαια εστω την "ταυτοτητα" σου , την υπαρξη σου , μενεις προσωρινα εκτος συναλλαγων ,

εκτος του αυτοκινητου σου , της κατοικιας , εργασιας  σου  κοκ .

Ισως γι αυτο το λογο δεν εισαγω τις καρτες στο κινητο , ουτε θα εισαγω ποτέ  τα κλειδια της κατοικιας , του σκουτερ ...

ΣΩΣΤΟΣ αλλά λίγο υπερβολικός, και εγω δεν κάνω συναλλαγές με το κινητό απευθείας αλλά δεν παραβλέπω την ανάγκη της ύπαρξης του και το οτι θα το κάνω κάποια στιγμή και αυτό. πιο πολλα sms και viber εχω απο της τραπεζες με τα 6ψηφια παρα με ολους τους αλλους. πληρωνομαι με καρτες απο πελατες με το κινητο σαν pos ε καποια στιγμη θα βαρεθω να βγαζω την καρτα απο το τσαντακι μου στο ταμειο και θα δωσω το κινητο που θα κραταω για σημειωμα για τα ψωνια στο χερι. και τα κινητα εχουν δειξει αντοχη σε ολα θεωρω πχ για την sim που λες και δουλευουν πολυ καλα 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nepomuk είπε

Εχω internet banκing απ οταν ξεκινησε στην Ελλαδα , Internet γενικοτερα απο τους πρωτους 50Κ οικιακους χρηστες με

dial-up mdem 14K ουτε καν 28Κ και που ως γνωστον τερματισαν την ζωη της στα 56Κ (θεωρητικα δηλ 56) .

Ισως παιζει ρολο η ηλικια των 58 ,αλλα στο κινητο δεν καταχωρησα ποτέ οποιαδηποτε καρτα μου .

Μια φορα  ξεχασα το κινητο σε ενα λεωφορειο αεροδρομιου (εξωτερικο) και πηγε η ψυχη μου στη κουλουρη .

Για καλη μου τυχη ο οδηγος επεστρεψε στο ιδιο δρομολογιο μαζι μετο  κινητο ενα ευτελους αξιας εκεινη τη στιγμη

motorola moto g .

Ως γνωστον μεσω sms στελνεται το "pin" για ταυτοπροσωπεια στις τραπεζικες συναλλαγες , οποτε ετσι και χασεις

το κινητο και δη στο εξωτερικο , την εκανες πολυ ασχημα .

Για ασφαλεια προτεινω και δευτερο κινητο- συνδεση σε διαφορετικο δικτυο , και δευτερος , τριτος κτλπ τραπεζικος λογ/μος σε αλλη τραπεζα,

οποτε να υπαρχουν εναλλακτικες .

Ναι μεν η ζωη εγινε ευκολοτερη με το κινητο, τις ανεπαφες συναλλαγες και τοσα αλλα  , απο την αλλη ομως

πολλα κρεμονται σε μια κλωστη , σε  ενα κινητο , δηλ  στη καρτουλα συνδεσης sim.

Αν την απωλεσεις , χανεις στιγμιαια εστω την "ταυτοτητα" σου , την υπαρξη σου , μενεις προσωρινα εκτος συναλλαγων ,

εκτος του αυτοκινητου σου , της κατοικιας , εργασιας  σου  κοκ .

Ισως γι αυτο το λογο δεν εισαγω τις καρτες στο κινητο , ουτε θα εισαγω ποτέ  τα κλειδια της κατοικιας , του σκουτερ ...

Νομίζω , είστε έτοιμος για την εισαγωγή μικρο-τσιπ μεταξύ δείκτη και αντίχειρα …

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...