tomar26 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, notist είπε Καλημέρα. Και εγώ μόνος μου την άλλαξα σε μια άλλη καρέκλα. 10 ευρώ την αγόρασα. Έβγαλα το κάθισμα. Μετά με ελαφρύ χτύπημα από τη βάση με τα ροδάκια έβγαλα την μπουκάλα, έβαλα την καινούργια και τέλος. Έχει αντέξει πάνω από χρόνο σε σχέση με την δικιά της που κράτησε κάνα εξάμηνο. Ευχαριστώ! Αν είναι τόσο απλό θα το κάνω την επόμενη φορά που θα χρειαστεί. Εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μικρές και μεγάλες μπουκάλες και με παραξένεψε που τις πουλάνε έτσι σκέτες. 1
notist Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Έριξα και εγώ μια παραγγελία για τον γιο μου. Αναμένεται σύντομα λέει....
sokos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Στις 20/8/2021 στις 11:15 ΜΜ, moredread είπε αλλάζεις μπουκάλα 12 ευρώ. Έχω αλλάξει 1 φορα. @moredread από που αγοράσεις την μπουκάλα ;
moredread Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sokos1 είπε @moredread από που αγοράσεις την μπουκάλα ; Από εδώ https://www.skroutz.gr/s/22126296/HomeMarkt-Αμορτισέρ-Καρέκλας-HM1143X-35cm.html Στο βγάλσιμο είτε από το κάθισμα είτε από την βάση (με τις ρόδες) ίσως σε ζορίσει, χρησιμοποίησε μια ματσόλα ( η απλό σφυρί με ένα λάστιχο μπροστά), με δυο απότομα χτυπήματα θα ξεκολλήσει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από moredread 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα