glyfadas7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Θέλω λιγο τα φώτα σας να δω αν μου λένε αλήθεια από cosmote. Είμαι συνδρομητής νοβα με 24αρα ταχύτητα. Πριν πάω στην νόβα ήμουν στην cosmote με 50αρα vdsl. τώρα που ζήτησα να γυρίσω cosmote μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε 50αρα και πρέπει να πάω σε 24αρα. ισχύει? υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις συνδέσεων ιντερνετ? ή με δουλεύουν? τι προτείνετε? EDIT: το οτι μπορεί να μην εχει ο ΟΤΕ 50αρα vdsl σημαίνει και οτι οι άλλοι πάροχοι δεν θα μπορούν να μου δώσουν 50αρα? ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από glyfadas7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cornix Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Η καμπινα που σου παρεχει vdsl δεν εχει διαθεσιμη πορτα για να σε συνδεσουν.Για αυτο η cosmote σου προτεινει να πας σε adsl εως 24 mbps απο αστικο κεντρο.Οποια εταιρια και να επιλεξεις για vdsl εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμη πορτα θα πρεπει να περιμενεις σε σειρα προτεραιοτητας και οταν υπαρχει διαθεσιμη πορτα να σε ενημερωσουν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glyfadas7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, dionisis241 είπε Η καμπινα που σου παρεχει vdsl δεν εχει διαθεσιμη πορτα για να σε συνδεσουν.Για αυτο η cosmote σου προτεινει να πας σε adsl εως 24 mbps απο αστικο κεντρο.Οποια εταιρια και να επιλεξεις για vdsl εφοσον δεν υπαρχει διαθεσιμη πορτα θα πρεπει να περιμενεις σε σειρα προτεραιοτητας και οταν υπαρχει διαθεσιμη πορτα να σε ενημερωσουν . Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που φοβόμουν!! ελλαδάρα....στις τηλεπικοινωνίες 40 χρόνια πίσω.....ξεφτίλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα