Προς το περιεχόμενο

Κάμερες, Συναγερμοί και Συστήματα Ασφαλείας

Inci624

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!!

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω κάποια κάμερα εσωτερικού χώρου μέσα στο διαμέρισμα  μου αλλά και μια έξω από την πόρτα του διαμερίσματός μου (λόγω πολύ πρόσφατης διάρρηξης στο διαμέρισμά μας).  

Θετικά σχόλια έχω διαβάσει και ακούσει για τις κάμερες tp-link. Έχει αγοράσει κανείς σας κάποια κάμερα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου της εταιρείας αυτής; Με ενδιαφέρουν οι κάμερες που λειτουργούν με wi-fi  για να υπάρχει και η δυνατότητα ειδοποιήσεων. 

Γενικότερα , εσείς τι είδους κάμερες ασφαλείας  προτιμάτε και έχετε επιλέξει; Και πέρα από τις κάμερες τι άλλα μέσα χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε τις κατοικίες σας (πόρτες και παράθυρα) ; Από το πιο απλό π.χ. μια σφήνα στην πόρτα ως και κάτι πιο σύνθετο.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας ! 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 20/8/2021 στις 7:48 ΠΜ, Inci624 είπε

Καλησπέρα σας!!

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω κάποια κάμερα εσωτερικού χώρου μέσα στο διαμέρισμα  μου αλλά και μια έξω από την πόρτα του διαμερίσματός μου (λόγω πολύ πρόσφατης διάρρηξης στο διαμέρισμά μας).  

Θετικά σχόλια έχω διαβάσει και ακούσει για τις κάμερες tp-link. Έχει αγοράσει κανείς σας κάποια κάμερα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου της εταιρείας αυτής; Με ενδιαφέρουν οι κάμερες που λειτουργούν με wi-fi  για να υπάρχει και η δυνατότητα ειδοποιήσεων. 

Γενικότερα , εσείς τι είδους κάμερες ασφαλείας  προτιμάτε και έχετε επιλέξει; Και πέρα από τις κάμερες τι άλλα μέσα χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε τις κατοικίες σας (πόρτες και παράθυρα) ; Από το πιο απλό π.χ. μια σφήνα στην πόρτα ως και κάτι πιο σύνθετο.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας ! 🙂

Έχω πάρει τις συγκεκριμένες κάμερες της tp link την c200 και c310 και τις έχω για παρακολούθηση χώρου. Στέλνουν ειδοποιήσεις αλλά κάνουν και εγγραφή σε κάρτα. Η c200 κάνει και περιστροφή 360. Επίσης έχουν και ηχείο για να μπορείς να μιλήσεις από το κινητό και να ακούγεται από την κάμερα. Εμένα μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί έδιωξα κλέφτες χωρίς να έρθω σε επαφή μαζί τους. 
Άλλα μέσα που χρησιμοποιώ εκτός από τον κλασικό συναγερμό, είναι κουδούνια κάμερες της Anker και παγίδες sonoff wifi σε πόρτες και γκαραζόπορτες.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...