Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα κρανος που θα ηθελα το τζαμακι του μπροστα να το κανω φιμε; υπαρχει κατι που αγοραζω και το προσθέτω η πρεπει να αλλαχτει ολο το τζαμι;

Δημοσ.

Ανάλογα το κράνος. Σε άλλα αλλάζεις ολόκληρη τη ζελατίνα και βάζεις καινούρια φιμέ και σε άλλα αγοράζεις απλά μεμβράνη κ την κολλάς πάνω στη ζελατίνα.

Η πρώτη επιλογή είναι πολύ πιο ποιοτική, αλλά και πιο ακριβή.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η πρώτη επιλογή αγορά νέας ζελατίνα είναι η καλύτερη και πιο ασφαλή λύση βραδυ η φιμε ζελατίνα κόβει υπερβολικά πολύ την ορατότητα σε επικίνδυνο σημείο

Επίσης όσες φορές δοκίμασα φιμε αυτοκόλλητο σε διαφανή ζελατίνα ποτέ δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα σε βαθος χρόνου

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2021 στις 9:52 ΜΜ, pngts1996 είπε

Καλησπερα , εχω ενα κρανος που θα ηθελα το τζαμακι του μπροστα να το κανω φιμε; υπαρχει κατι που αγοραζω και το προσθέτω η πρεπει να αλλαχτει ολο το τζαμι;

Αν οδηγεις βραδυ ουτε να το σκεφτεσαι.Εβαλα φιμε ζελατινα στο δικο μου και οταν ξερω οτι θα οδηγησω βραδυ,βαζω παλι την διαφανη.Η ορατοτητα με την φιμε ειναι στο 20% και πολυ λεω.Και μιλαω για γνησια ζελατινα σε κρανος Arai των 700€,100€ ισως και παραπανω ειχα πληρωσει την ζελατινα,το λεω για να μην πει κανενας οτι ισως δεν ηταν καλη ποιοτητα και τετοια.Μπορει να φαινεται πολυ πιο ομορφο το κρανος αλλα η ασφαλεια ειναι το σημαντικοτερο απ ολα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...