pngts1996 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Καλησπερα , εχω ενα κρανος που θα ηθελα το τζαμακι του μπροστα να το κανω φιμε; υπαρχει κατι που αγοραζω και το προσθέτω η πρεπει να αλλαχτει ολο το τζαμι;
SakafliaC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Ανάλογα το κράνος. Σε άλλα αλλάζεις ολόκληρη τη ζελατίνα και βάζεις καινούρια φιμέ και σε άλλα αγοράζεις απλά μεμβράνη κ την κολλάς πάνω στη ζελατίνα. Η πρώτη επιλογή είναι πολύ πιο ποιοτική, αλλά και πιο ακριβή. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Η πρώτη επιλογή αγορά νέας ζελατίνα είναι η καλύτερη και πιο ασφαλή λύση βραδυ η φιμε ζελατίνα κόβει υπερβολικά πολύ την ορατότητα σε επικίνδυνο σημείο Επίσης όσες φορές δοκίμασα φιμε αυτοκόλλητο σε διαφανή ζελατίνα ποτέ δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα σε βαθος χρόνου 2 1
LouCi4er Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Στις 19/8/2021 στις 9:52 ΜΜ, pngts1996 είπε Καλησπερα , εχω ενα κρανος που θα ηθελα το τζαμακι του μπροστα να το κανω φιμε; υπαρχει κατι που αγοραζω και το προσθέτω η πρεπει να αλλαχτει ολο το τζαμι; Αν οδηγεις βραδυ ουτε να το σκεφτεσαι.Εβαλα φιμε ζελατινα στο δικο μου και οταν ξερω οτι θα οδηγησω βραδυ,βαζω παλι την διαφανη.Η ορατοτητα με την φιμε ειναι στο 20% και πολυ λεω.Και μιλαω για γνησια ζελατινα σε κρανος Arai των 700€,100€ ισως και παραπανω ειχα πληρωσει την ζελατινα,το λεω για να μην πει κανενας οτι ισως δεν ηταν καλη ποιοτητα και τετοια.Μπορει να φαινεται πολυ πιο ομορφο το κρανος αλλα η ασφαλεια ειναι το σημαντικοτερο απ ολα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα