Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
εχω το pc της υπογραφής μου και σκεφτομαι να κανω μια αναβάθμιση καπου στα 1000€.

Εχω ηδη ενα bottleneck σε παιχνίδια VR(το htc vive τρωει ενα 30% μονο του), και γενικά κανω χρηση 3D προγραμματων και επεξεργασία video-εικονας.

Σκέφτομαι για 5900x,και 32GB ram,(αν και μου αρκουν 16, για αρχη και μελλοντικη προσθήκη αν δεν βγαινει το budget, δεν μπορω να κρατησω τις παλιές ), ψυχτρα, h100i που εχει στα 109€ το eshop αυτην την στιγμή. Αλλα δεν εχω ιδεα για mobo, δεν χρειαζομαι wifi, θελω οπτικο για ηχο, τουλαχιστον 2 M.2 και θα ηθελα 2 header για rbg ταινία.

Αυτη ειναι μια ιδέα που εχω τώρα,
προτασεις πάνω σε αυτα ή εναλλακτικες δέκτες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε

Καλησπέρα,
εχω το pc της υπογραφής μου και σκεφτομαι να κανω μια αναβάθμιση καπου στα 1000€.

Εχω ηδη ενα bottleneck σε παιχνίδια VR(το htc vive τρωει ενα 30% μονο του), και γενικά κανω χρηση 3D προγραμματων και επεξεργασία video-εικονας.

Σκέφτομαι για 5900x,και 32GB ram,(αν και μου αρκουν 16, για αρχη και μελλοντικη προσθήκη αν δεν βγαινει το budget, δεν μπορω να κρατησω τις παλιές ), ψυχτρα, h100i που εχει στα 109€ το eshop αυτην την στιγμή. Αλλα δεν εχω ιδεα για mobo, δεν χρειαζομαι wifi, θελω οπτικο για ηχο, τουλαχιστον 2 M.2 και θα ηθελα 2 header για rbg ταινία.

Αυτη ειναι μια ιδέα που εχω τώρα,
προτασεις πάνω σε αυτα ή εναλλακτικες δέκτες.

Ψύξη: https://www.skroutz.gr/s/20848927/Arctic-Liquid-Freezer-II-240.html ανώτερη απο την h100i ~80€

Μητρική: https://www.skroutz.gr/s/24027048/MSI-MAG-B550-Tomahawk-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html ~140€

Σου μένουν ~240€ για μνήμες..... 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Υπερβολή ο 5900Χ για 1080 ti.

Με 5600Χ / 10600Κ / 11600Κ θα είσαι μια χαρά. Κρατάς τα ρέστα για νέα κάρτα.

καλημερα. εγω που εχω 4770κ και θα κανω αναβαθμισει σε cpu motherboard και ram θεωρεις 10600κ και 11600κ super λυση?? θελω να κανω μια αναβαθμιση για καμια 5ετια. κυριως games παιζω. gpu θα παρω προς τα χριστουγεννα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hln3 είπε

Υπερβολή ο 5900Χ για 1080 ti.

Με 5600Χ / 10600Κ / 11600Κ θα είσαι μια χαρά. Κρατάς τα ρέστα για νέα κάρτα.

Δεν παιζω μονο παιχνίδια αρχικα, αλλα και δεν σκοπευω να μεινω με αυτην την καρτα για πάντα.

Επισης σε gaming νομίζω οτι ούτως ή άλλως  5900 κ 5600 δεν εχουν μεγαλες διαφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...