lebron15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μόνο μέσα από την κονσόλα μπορώ να κάνω την αγορά;
red7genius Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δυο ερωτήσεις: - Έχω το PS4. Αν κάποια στιγμή πάω στο 5, η συνδρομή μπορεί να μεταφερθεί ή δεν παίζει ρόλο; - Μπορώ να την αγοράσω τώρα και να την ενεργοποιήσω όποτε θέλω ή ξεκινάει αυτόματα με την αγορά;
RocknRolla Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, red7genius είπε Δυο ερωτήσεις: - Έχω το PS4. Αν κάποια στιγμή πάω στο 5, η συνδρομή μπορεί να μεταφερθεί ή δεν παίζει ρόλο; - Μπορώ να την αγοράσω τώρα και να την ενεργοποιήσω όποτε θέλω ή ξεκινάει αυτόματα με την αγορά; Μεταφερεται αυτοματα με τον λογαριασμο σου και στο ps5. Λογικα ενεργοποιειται αυτοματα με την αγορα (εχω καιρο να αγορασω συνδρομη απο το store, αλλα δε νομιζω να αλλαξε κατι) 1
cac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Παιδια έχει λήξει? Προσπαθώ από το απόγευμα και μου βγάζει την ετήσια στα 59? τι γίνεται? Νμιζα ότι ήταν μέχρι 30 Αυγούστου
cac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μήπως δεν ισχύει για νέους λογαριασμούς? Το λέω γιατί είναι πρώτη φορά που έκανα εγγραφη
argosixna Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, cac είπε Μήπως δεν ισχύει για νέους λογαριασμούς? Το λέω γιατί είναι πρώτη φορά που έκανα εγγραφη Δοκιμασες απο υπολογιστη η κινητο? Αν ναι κανε το παρακατω. Αγορασε μια μηνιαια τωρα , κανε ακυρωση(refund) μετα απο μια ωρα αρα θα θεωρεισαι παλιος χρηστης. Εμενα σε 24 ωρες μου ειχανε κανει refund την και εβαλα στα 29 την ετησια Μόλις τώρα, argosixna είπε Δοκιμασες απο υπολογιστη η κινητο? Αν ναι κανε το παρακατω. Αγορασε μια μηνιαια τωρα , κανε ακυρωση(refund) μετα απο μια ωρα αρα θα θεωρεισαι παλιος χρηστης. Εμενα σε 24 ωρες μου ειχανε κανει refund την και εβαλα στα 29 την ετησια Δοκιμασε πρωτα με το TRIAL 14 day free
coyote2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Οποιος έχει ps4 να αγοράζει και τα παιχνίδια του ps5 από το λογαριασμό του στο PC Ετσι την μέρα που θα πάρει ps5 θα βρεθεί με παιχνίδια πολλά αγορασμένα από το ps plus
Hergal123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Στις 25/8/2021 στις 7:44 ΠΜ, gastonegr είπε Εμένα έληγε στις 5 Σεπτέμβρη 2021 την έκανα κανονικά και λήγει στις 24 8/2022 άρα οποίος θέλει και λήγει σύντομα ας προχωρήσει άφοβα. Εμένα λήγει στις 12, και μου το εμφανίζει 60, πως τα κατάφερες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα