Tronis20 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δοκιμασες να το ανοιξεις με ενα ραμ στικ χωρις σκληρο και καρτα να δεις αν παει bios ? Κατα 99% ειναι τροδοφοδοτικο αλλα ποτε δεν ξερεις..
ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα και με την κάθε μια ram ξεχωριστά και έκανε το ίδιο , με τον sad πάνω βέβαια αλλά δεν νομίζω. Να παίζει ρόλο Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από ababapanos
predator77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 αλλαξε την μπαταρια στην μητρικη μου εχει τυχει να συμβαινει με επαννεκινησεις και να φταιει η μπαταρια και μονο
ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 41 λεπτά πριν, predator77 είπε αλλαξε την μπαταρια στην μητρικη μου εχει τυχει να συμβαινει με επαννεκινησεις και να φταιει η μπαταρια και μονο αν δεν υπήρχε αυτή η μικρή διαρροή ρεύματος μπορεί και να το δοκίμαζα αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι φταίει το τροφοδοτικό. Παρόλο που ο ανεμιστήρας του λειτουργει συνέχεια όταν δηλαδή κάνει επανεκινησεις το pc το τροφοδοτικό δείχνει να δουλεύει κανονικά
korakios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, ababapanos είπε και εγώ πιστεύω πλέον ότι είναι το τροφοδοτικό γιατί όταν πιάνω σε κάποια σημεία το κουτί η το τροφοδοτικό νιώθω ότι με τσιμπάει το ρεύμα , όποτε υπάρχει κατι σαν διαρροή ίσως φταίει και η γείωση της μπρίζας ή του σπιτιού γενικότερα . Απο εκεί ξεκινάς και μετά για τροφοδοτικό επίσης παίζει ρόλο και το αν έχεις συνδεδεμένη τηλεόραση ή ηχοσύστημα στο pc που να παίρνουν απο άλλη μπρίζα
RTW4ever Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Το λιβάνισμα, του λιβανίσματος, ω λιβάνισμα. Το Corsair rmx850 που είπες στην αρχή ότι έχεις παραγγείλει, είναι άριστο με δέκα χρόνια εγγύηση. Δεν καταλαβαίνω τι το λιβανίζεις τόσο. 1
ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Το λιβάνισμα, του λιβανίσματος, ω λιβάνισμα. Το Corsair rmx850 που είπες στην αρχή ότι έχεις παραγγείλει, είναι άριστο με δέκα χρόνια εγγύηση. Δεν καταλαβαίνω τι το λιβανίζεις τόσο. Γιατί άκουγα συνεχώς άλλες απόψεις . Τελικα ήμουν ανάμεσα από το 750αρι platinum και το 850αρι gold , και τελικά επέλεξα το πρώτο αφού έτσι και αλλιως με υπερκαλύπτει και με μελόντικα 3080 edit: Βρήκα ένα τροφοδοτικό force 500 watt της πλάκας. Γινεται να το βάλω πάνω χωρις την κάρτα , ( έτσι κι αλλιως δεν την σηκώνει ούτε έχει τα βύσματα για τα ρεύματα της) , και το ανάψω δεν θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα? Πχ αν με αυτό δεν κάνει επανεκινησεις σημαίνει ότι σίγουρα έφταιγε το τροφοδοτικό ? Γιατι βλέπω ότι δεν έχει ούτε το δεύτερο βύσμα για το ρεύμα που παίρνουν πολλές νέες motherboard το μόνο κακό είναι που δεν θα έχω εικόνα για να δω αν μπαίνει στο bios Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από ababapanos
RTW4ever Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, ababapanos είπε Γιατί άκουγα συνεχώς άλλες απόψεις . Τελικα ήμουν ανάμεσα από το 750αρι platinum και το 850αρι gold , και τελικά επέλεξα το πρώτο αφού έτσι και αλλιως με υπερκαλύπτει και με μελόντικα 3080 edit: Βρήκα ένα τροφοδοτικό force 500 watt της πλάκας. Γινεται να το βάλω πάνω χωρις την κάρτα , ( έτσι κι αλλιως δεν την σηκώνει ούτε έχει τα βύσματα για τα ρεύματα της) , και το ανάψω δεν θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα? Πχ αν με αυτό δεν κάνει επανεκινησεις σημαίνει ότι σίγουρα έφταιγε το τροφοδοτικό ? Γιατι βλέπω ότι δεν έχει ούτε το δεύτερο βύσμα για το ρεύμα που παίρνουν πολλές νέες motherboard το μόνο κακό είναι που δεν θα έχω εικόνα για να δω αν μπαίνει στο bios Γίνεται. Εγώ έχω ένα force που το είχα αγοράσει αποκλειστικά γι' αυτό το λόγο, να δοκιμάζω σε pc με προβλήματα, αν φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική. Φυσικά ποτέ δεν το έβαλα σε υπολογιστή κανονικά.
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Λοιπον έβαλα το force πάνω με το ένα μόνο καλώδιο που έχει πάνω στην μητρική και κάνει το ίδιο . Άρα πάω για νέα mobo; Ίσως και επεξεργαστή;
Kthulhou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, ababapanos είπε Γιατι βλέπω ότι δεν έχει ούτε το δεύτερο βύσμα για το ρεύμα που παίρνουν πολλές νέες motherboard αν δεν δίνει τα επιπλέον 12V στον επεξεργαστή, δε βγάζεις συμπέρασμα από αυτό το τεστ. πήγαινέ το σε έναν τεχνικό στη γειτονιά σου, να βάλει πάνω ένα τροφοδοτικό κ να δεις αν ανάψει ή όχι, μεινε εκεί να δεις το αποτέλεσμα αν ανάψει, πες ευχαριστώ, δώσε του κ 10 ευρώ κ παρήγγειλε το PSU που θες
ababapanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Oχι δεν έχει τα επιπλέον 12v. Όποτε δεν περιμενω το νέο
sils Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Και εμένα το ίδιο κάνει ο υπολογιστής.Έχω ένα σύστημα με AMD 2.600 και για κάρτα γραφικών έχω μία RX 470 στην αρχή έκανε κάποια restart μόνο στα παιχνίδια. Τώρα κάνε restart σχεδόν παντού Δηλαδή εχθές με το που μπήκε στα Windows restart Περίπου δύο τρεις φορές μετά από αυτό ήταν ανοιχτός ένα πεντάωρο χωρίς να κάνει ούτε ένα αυτή τη στιγμή ο γιος μου παιζει παιχνίδια Apex ktl δεν έχει κάνει τίποτα προς το παρον . Εχω δοκιμάσει Τα πάντα έχω βγάλει μνήμες έχω κάνει format θα δοκιμάσω και αυτό που διάβασα εδώ μέσα για το κουμπί power -reset, πραγματικά με έχει κουράσει. Σε έναν τεχνικό που πήρα εδώ μόνο τη για αυτόν κατά 99% είναι η κάρτα γραφικών την έχω κάνει στρες τεστ εγώ στο σπίτι μου κανένα πρόβλημα την κάναμε εκεί ένα πιο απαιτητικό κανένα πρόβλημα. Τροφοδοτικό έχω ένα 80 Plus νομίζω τηςthermatake και δυστυχώς δεν έχω δεύτερο για να το δοκιμάσω. Έχω απενεργοποιήσει το αυτόματο restart μέσα από τα Windows μήπως μου βγάλει μπλε οθόνη με κάποιο κωδικό αλλά τίποτα και το περίεργο είναι ότι όταν κάνει restart δεν χάνει τίποτα δηλαδή αν δουλεύουνε έγγραφο στο Word του κάνει ανακτση οι καρτέλες του chrome και του Edge το ίδιο. Έχω την εντύπωση ότι τα restart είναι πιο συχνά όταν έχω συνδεδεμένα πάνω σκληρούς δίσκους πολλά USB στικάκια και τα λοιπά
Kthulhou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, sils είπε Εχω δοκιμάσει Τα πάντα έχω βγάλει μνήμες έχω κάνει format θα δοκιμάσω και αυτό που διάβασα εδώ μέσα για το κουμπί power -reset, πραγματικά με έχει κουράσει. αφού παίζει ώρα χωρίς restart δε φταίει το κουμπί αν ήταν ο διακόπτης, θα στο έκανε κάθε 4 δευτερόλεπτα 1
sils Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε αφού παίζει ώρα χωρίς restart δε φταίει το κουμπί αν ήταν ο διακόπτης, θα στο έκανε κάθε 4 δευτερόλεπτα Ευχαριστώ πολύ.... Σημερα ανοιγω των υπολογιστη σε 10 λεπτα 3 restart τωρα παιζει ο γιος μου παιχνιδια minecraft fortnight στην αρχη του κανει 2 restart μετα παιζει συνεχομενα 3 ωρες.
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Θέλει ζέσταμα φαίνεται!... Πάντως, restart χωρίς μπλε οθόνη σε τροφοδοτικό παραπέμπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα