ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ξαφνικά To pc κάνει συνεχώς επανεκινησεις. Δεν εχω εικόνα . Εβγαλα την καρτα και κάνει πάλι το ίδιο. Άρα λογικα δεν φταίει η καρτα. Αυτά που έκανα επίσης είναι , έβγαλα τις μνήμες τις ξανά έβαλα μια μια , άλλαξα πάστα στον επεξεργαστή και αποσύνδεσα όλα τα καλώδια από την μητρική. Να είναι το τροφοδοτικό η κατι άλλο; Δεν έχω άλλο Δυστηχως να δοκιμάσω https://youtube.com/shorts/DghCl7GMv2g?feature=share Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από ababapanos
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 50 λεπτά πριν, ababapanos είπε Να είναι το τροφοδοτικό η κατι άλλο; Ποιο μοντέλο και πόσο χρονών είναι;
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Cooler master V700 , το έχω 5-6 χρονάκια σίγουρα
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλό φαίνεται, αλλά παλιό και φορτωμένο με αρκετά Watt, οπότε θα έλεγα αυτό είναι ο ένοχος. Έτυχε το διάστημα που έχετε το σύστημα να σβήσει ή να κάνει επανεκκίνηση; Βέβαια, ένα νέο και ποιοτικό 650W τροφοδοτικό σηκώνει ακόμα και 3080: https://www.youtube.com/watch?v=9_rTtT5UO7Q&t=2329s Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
triplex1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 κοιτα τον διακοπτη του κουτιου μηπως σε κολλησε και αν τυχον εχεις oc τον cpu καντον μαμα και ξαναδοκιμασε
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, triplex1 είπε κοιτα τον διακοπτη του κουτιου μηπως σε κολλησε και αν τυχον εχεις oc τον cpu καντον μαμα και ξαναδοκιμασε Όχι τίποτα από αυτά… 25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Καλό φαίνεται, αλλά παλιό και η 3080 κάνει power spikes (50-100W πάνω από τις προδιαγραφές), οπότε θα έλεγα αυτό είναι ο ένοχος. Έτυχε το διάστημα που έχετε το σύστημα να σβήσει ή να κάνει επανεκκίνηση; Βέβαια νέο και ποιοτικό 650W τροφοδοτικό την παλεύει κανονικά: https://www.youtube.com/watch?v=9_rTtT5UO7Q&t=2329s Την 3070 ΤΙ έχω… δεν μου ξανά έτυχε. Μάλλον δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, η πάω σε τεχνικό η αγοράζω νέο psu και δοκιμάζω…
triplex1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, ababapanos είπε Όχι τίποτα από αυτά… Την 3070 ΤΙ έχω… δεν μου ξανά έτυχε. Μάλλον δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, η πάω σε τεχνικό η αγοράζω νέο psu και δοκιμάζω… αν εχεις πιο παλια καρτα γραφικων βαλτην και δοκιμασε
Kthulhou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, ababapanos είπε 30 λεπτά πριν, triplex1 είπε κοιτα τον διακοπτη του κουτιου μηπως σε κολλησε και αν τυχον εχεις oc τον cpu καντον μαμα και ξαναδοκιμασε Όχι τίποτα από αυτά… βάλε τα καλώδια από το reset στο power on κ δες πως συμπεριφέρεται ΑΝ είναι επώνυμο κ οι φύσσα είναι fix, βγάλε την κ για μισό δευτερόλεπτο βραχυκυκλώνεις το power on κ δες τι κ πως 1
triplex1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 με πιο μικρη καρτα θα ανοιξει το pc μ'αυτη που δοκιμαζεις πας για 850+ τροφοδοτικο
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, triplex1 είπε με πιο μικρη καρτα θα ανοιξει το pc μ'αυτη που δοκιμαζεις πας για 850+ τροφοδοτικο Έτσι όπως είναι το λειτουργούσα πάνω από 6 μηνες, έβγαλα την κάρτα και χωρίς καθόλου κάρτα πάλι κάνει επανεκινησεις. 18 λεπτά πριν, Kthulhou είπε βάλε τα καλώδια από το reset στο power on κ δες πως συμπεριφέρεται ΑΝ είναι επώνυμο κ οι φύσσα είναι fix, βγάλε την κ για μισό δευτερόλεπτο βραχυκυκλώνεις το power on κ δες τι κ πως Αυτά. Δεν τα κατάλαβα μπορείς να μου τα εξηγήσεις η να μου δείξεις ένα βίντεο πως γίνεται? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από ababapanos
Kthulhou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 έχεις δικό σου, custom made / Built to Order Desktop ή επώνυμο ? αν έχεις δικό σου, από την πρόσοψη του κουτιού πηγαίνουν στη μητρική κάποια καλώδια ένα ζευγάρι από το διακόπτη power on κ ένα ζευγάρι από το διακόπτη reset αυτά στη μητρική πάνω, άλλαξέ τα θέση μεταξύ τους (τα 2 ζευγάρια) τώρα με το reset θα ανάψει ο ΗΥ ΑΝ μείνει αναμένος κ λειτουργεί οκ, σημαίνει πως ο διακόπτης power on έχει το πρόβλημα τυχαίνει να μαζεύει σκόνη κλπ κ καμιά φορά να μένει πατημένος => ο ΗΥ σε 4 δευτερόλεπτα σβήνει...μετά ξανα ανάβει.....κ σε 4 δευτερόλεπτα ξανασβήνει....κ.ο.κ. 1
evkar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 κατά πάσα πιθανότητα τροφοδοτικό .Προσωπικά θα έλεγα να σταματήσεις άμεσα την χρήση μέχρι να αλλάξεις τροφοδοτικό ,μιας και είσαι πολύ τυχερός που δεν έπαθες ζημιά ακόμη . Αφήνω μια μικρή πιθανότητα για μητρική . Αν είχε ένα πολύμετρο , θα μπορούσε να βγάλει το τροφοδοτικό , να το βραχυκυκλώσει , να χρησιμοποιήσει το πολύμετρο στην σκάλα των 12v, αν του δείξει λιγότερο από 12 , (τα προβληματικά τροφοδοτικά δείχνουν συνήθως 11.26 και κάτω ) πάει για αλλαγή .Καλύτερα όμως να βρει έναν τεχνικό. Μην τσιγκουνευτείς για psu γιατί θα μπορούσες να κλαις όλο το pc.
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, Kthulhou είπε έχεις δικό σου, custom made / Built to Order Desktop ή επώνυμο ? αν έχεις δικό σου, από την πρόσοψη του κουτιού πηγαίνουν στη μητρική κάποια καλώδια ένα ζευγάρι από το διακόπτη power on κ ένα ζευγάρι από το διακόπτη reset αυτά στη μητρική πάνω, άλλαξέ τα θέση μεταξύ τους (τα 2 ζευγάρια) τώρα με το reset θα ανάψει ο ΗΥ ΑΝ μείνει αναμένος κ λειτουργεί οκ, σημαίνει πως ο διακόπτης power on έχει το πρόβλημα τυχαίνει να μαζεύει σκόνη κλπ κ καμιά φορά να μένει πατημένος => ο ΗΥ σε 4 δευτερόλεπτα σβήνει...μετά ξανα ανάβει.....κ σε 4 δευτερόλεπτα ξανασβήνει....κ.ο.κ. Το έκανα αυτό με την αλλαγή του κουμπιού και κάνει το ίδιο. και εγώ πιστεύω πλέον ότι είναι το τροφοδοτικό γιατί όταν πιάνω σε κάποια σημεία το κουτί η το τροφοδοτικό νιώθω ότι με τσιμπάει το ρεύμα , όποτε υπάρχει κατι σαν διαρροή
duffyduck Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Στατικός ηλεκτρισμος. "διαρροη ρεύματος" όπως την λες απο το τροφοδοτικο = δεν θα ζουσες, ενω το κουτι ολο θα ειχε γινει πυροτεχνημα. Ενα βραχυκύκλωμα σε τετοια περιπτωση θα ηταν καταστροφικό και επικινδυνο. Σταματα να κανεις δοκιμες με αυτο το τροφοδοτικο. Δοκιμασε με αλλο για να δεις τι παιζει.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2021 στις 9:24 ΜΜ, duffyduck είπε "διαρροη ρεύματος" όπως την λες απο το τροφοδοτικο = δεν θα ζουσες, Εμένα έχει 79ν. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα