peg21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Σε μια βδομάδα περίπου πετάω απο Ελ. Βενιζέλος για Ντόρτμουντ με την Wizz είναι το πρώτο ταξίδι εξωτερικό και με αεροπλάνο, έχω κλείσει εισιτήριο χωρίς βαλίτσα, μόνο με backpack, οι απορίες είναι 2.. 1. Πόσο αυστηροί είναι οι έλεγχοι οσο αφορά τις διαστάσεις? Υπάρχει θέμα αν έχει απόκλιση 1-3 εκατοστά? 2. Το τσαντάκι ώμου ή μέσης μετράει σαν έξτρα τσάντα με έξτρα χρέωση ή περνάει σαν αξεσουάρ? Θα εκτιμηθεί οποιοδήποτε τιπ ή τρικ ώστε να μπορέσω να έχω όσο το δυνατόν πιο άνετα τα πράγματα μου +τα προσωπικά αντικείμενα π.χ. πορτοφόλι, κινητό κλπ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από peg21
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 3 hours ago, peg21 said: Hide contents Σε μια βδομάδα περίπου πετάω απο Ελ. Βενιζέλος για Ντόρτμουντ με την Wizz είναι το πρώτο ταξίδι εξωτερικό και με αεροπλάνο, έχω κλείσει εισιτήριο χωρίς βαλίτσα, μόνο με backpack, οι απορίες είναι 2.. 1. Πόσο αυστηροί είναι οι έλεγχοι οσο αφορά τις διαστάσεις? Υπάρχει θέμα αν έχει απόκλιση 1-3 εκατοστά? 2. Το τσαντάκι ώμου ή μέσης μετράει σαν έξτρα τσάντα με έξτρα χρέωση ή περνάει σαν αξεσουάρ? Θα εκτιμηθεί οποιοδήποτε τιπ ή τρικ ώστε να μπορέσω να έχω όσο το δυνατόν πιο άνετα τα πράγματα μου +τα προσωπικά αντικείμενα π.χ. πορτοφόλι, κινητό κλπ 1 εως 3 εκατοστα οχι. 2.οχι .μιλαμε για τσαντακι οχι για γυναικεια τσαντα. 3.καλο πακεταρισμα.δυστυχως ειναι καλοκαιρι για να σου πω να φορεσεις οσα περισσοτερα ρουχα μπορεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, peg21 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σε μια βδομάδα περίπου πετάω απο Ελ. Βενιζέλος για Ντόρτμουντ με την Wizz είναι το πρώτο ταξίδι εξωτερικό και με αεροπλάνο, έχω κλείσει εισιτήριο χωρίς βαλίτσα, μόνο με backpack, οι απορίες είναι 2.. 1. Πόσο αυστηροί είναι οι έλεγχοι οσο αφορά τις διαστάσεις? Υπάρχει θέμα αν έχει απόκλιση 1-3 εκατοστά? 2. Το τσαντάκι ώμου ή μέσης μετράει σαν έξτρα τσάντα με έξτρα χρέωση ή περνάει σαν αξεσουάρ? Θα εκτιμηθεί οποιοδήποτε τιπ ή τρικ ώστε να μπορέσω να έχω όσο το δυνατόν πιο άνετα τα πράγματα μου +τα προσωπικά αντικείμενα π.χ. πορτοφόλι, κινητό κλπ ανάλογα πως θα ξυπνησουν οι υπάλληλοι.Μπορεί να περάσεις αέρα με ολόκληρη ντουλάπα αλλά μπορεί να μην σε αφησουν να κρατάς το τσαντάκι,προσπάθησε να το εχεις λίγο κρυμμένο οταν θα έχεις το backpack στην πλάτη.Αν μπορείς να αφήσεις και λίγο χωρο να χωράει στο backpack ακομα καλύτερα αν στραβωσουν ολα.Και σημαντικό μην πας να περάσεις απο τους πρώτους γιατι ελέγχουν πιο αυστηρά.Οσο πιο χαμηλό προφίλ τοσο πιο καλά. Εγω τα ρούχα μου τα κάνω ρολο και χωράνε πιο άνετα στο backpack.Aλλά πάντα ταξιδευω πολυ ελαφρά.
djcat Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 όντως ειναι που θα τύχεις. Και πλέον ακόμα και στην aegean μου εχει τύχει να μου την πουν και όχι μια φορά...
aGka8l Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Περισσότερες φορές μου την έχουν πει στην Aegean παρά σε low cost. Κανονικά εκτός από το σακίδιο σου δεν πρέπει να έχεις τπτ άλλο . Κρεμασετο κατά την διάρκεια ελέγχου στην τσάντα για λίγο και όλα οκ
marioshrist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Και σε μένα για τσαντάκι μικρό ώμου περίπου 15χ15 μου έχουν πει ότι πρέπει να μπορώ να το χωρέσω στην τσάντα της πλάτης αλλιώς μετράει σαν αντικείμενο. Οπότε καλό είναι να μπορείς να το στριμώξεις αν σου χρειαστεί. Μου έχει τύχει και στην Aegean και στην Ryan αυτό. Αλλά όχι πάντα οπότε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Επίσης μπορείς να έχεις ένα σακάκι η ζακέτα στο χέρι σου και να κρύβει το τσαντάκι, πολύ βολικό.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 On 30/08/2021 at 13:20, marioshrist said: Και σε μένα για τσαντάκι μικρό ώμου περίπου 15χ15 μου έχουν πει ότι πρέπει να μπορώ να το χωρέσω στην τσάντα της πλάτης αλλιώς μετράει σαν αντικείμενο. Οπότε καλό είναι να μπορείς να το στριμώξεις αν σου χρειαστεί. Μου έχει τύχει και στην Aegean και στην Ryan αυτό. Αλλά όχι πάντα οπότε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Επίσης μπορείς να έχεις ένα σακάκι η ζακέτα στο χέρι σου και να κρύβει το τσαντάκι, πολύ βολικό. ως τωρα δεν μπορω να θυμηθω να μου την εχουν πει για το τσαντακι.βεβαια παντα παιζει να κρατας το μπουφανακι στο χερι ή να το φορεσεις και να βαλεις το τσαντακι πισω. αν δεν το εχεις παρακανει υπαρχει τροπος να μην εχεις θεμα.
snik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Είμαι και εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση, ταξίδευω τον Δεκέμβρη με wizz air και γυρίζω με easyjet για 5 περίπου μέρες στην πράγα και σκέφτομαι να το κάνω μόνο με backpack, έχω δει κάτι τσάντες με διαστάσεις 45x36x20 cm αλλά βλέπω και άλλες με 55x35x20cm που χωράνε περισσότερα... είναι γενικά τυπικοί στον έλεγχο ή είναι αρκετά πιθανό να μην έχω θέμα αν πάρω αυτή που είναι για 10 εκατοστά μεγαλύτερη απο το όριο;
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 35 minutes ago, snik said: Είμαι και εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση, ταξίδευω τον Δεκέμβρη με wizz air και γυρίζω με easyjet για 5 περίπου μέρες στην πράγα και σκέφτομαι να το κάνω μόνο με backpack, έχω δει κάτι τσάντες με διαστάσεις 45x36x20 cm αλλά βλέπω και άλλες με 55x35x20cm που χωράνε περισσότερα... είναι γενικά τυπικοί στον έλεγχο ή είναι αρκετά πιθανό να μην έχω θέμα αν πάρω αυτή που είναι για 10 εκατοστά μεγαλύτερη απο το όριο; ειναι στο υψος εσενα και οι δεκα παραπανω ποντοι μπορουν να μαζευτουν. στα backpacks συνηθως δεν δινουν τοση σημασια εκτος αν πας σε κανα 30 λιτρα που φαινεται. η ατομα που σταματανε ειναι ατομα με sac voyage πως λεγονται που φσινεται οτι ειναι πολυ μεγαλυτερα. μερικοι δηλσδη ειναι εκτος οριων οσο δεν παει και μετα γκρινιαζουν οταν τους λενε πληρωστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα