Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μάλλον εννοεί στην εφαρμογή find my device, σε αυτήν θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το δικαίωμα τοποθεσίας.

Επίσης, υπάρχει δικαίωμα τοποθεσίας στην εφαρμογή Google.

Και στην εφαρμογή Carrier services, αν και αυτή είναι μάλλον για την κάρτα sim.

Εχω δωσει δικαιωμα τοποθεσιας στην εφαρμογη αλλα και παλι για να μου δειξει στο χαρτη πρεπει να ανοιξω gps αλλιως δεν δουλευει

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spocky είπε

Εχω δωσει δικαιωμα τοποθεσιας στην εφαρμογη αλλα και παλι για να μου δειξει στο χαρτη πρεπει να ανοιξω gps αλλιως δεν δουλευει

Και έτσι έχω διαβάσει, πως έχεις ανοιχτή την τοποθεσία.Απο το PC το δοκίμασες;

Αν το κινητό είναι κλειδωμένο με κωδικό ασφαλείας, δεν μπορεί ο άλλος να απενεργοποιήσει την τοποθεσία.

Με pin που το έχω δοκιμάσει, με κλειδωμένο το κινητό σε αφήνει, με κωδικό ασφαλείας όχι.Λογικά ούτε με δακτυλικό αποτύπωμα δεν θα σε αφήνει μάλλον, με μοτίβο δεν γνωρίζω.

Ισως αυτό να εξαρτάται απο την έκδοση android, εγώ έχω την 9.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikoskon είπε

Όχι αν φλασάρεις ROM.
Αυτό ισχύει στο iOS που λες(Cloud lock/Activation). Εδώ έχουμε Android.

Ο bootloader είναι κλειδωμένος, δεν μπορείς να φλασάρεις κάτι ενώ είναι κλειστό χωρίς να κάνεις κάποια διαδικασία

7 ώρες πριν, AtiX είπε

ή αν κάνει factory reset και wipe τα πάντα μέσω recovery mode…

Η factory reset/wipe επιλογή του stock recovery δεν βγάζει το FRP

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δεν έχω διαβάσει ούτε 1 περίπτωση να βρεί κάποιος χαμένο η κλεμμένο κινητό, μόνο να το κλειδώσει, να διαγράψει τα πάντα και να τον καταχωρήσει στον πάροχο για να μην λειτουργεί στην Ελλάδα, νομίζω και Ευρώπη βάσει του ΙΜΕΙ το οποίο δυστυχώς αλλάζει.Η τοποθεσία είναι κατά προσέγγιση, δεν γίνεται να το βρείς μέσα στο πλήθος, μόνο αν υπάρχουν πολύ λίγα άτομα.Αλλά και πάλι, είναι ρίσκο γιατί είτε θα βρείς κάποιον επικίνδυνο, η αυτόν που το έχει ήδη αγοράσει και θα αρπαχτείς, δεν νομίζω να ανταποκριθεί η αστυνομία αν καλέσεις και τους πείς τι γίνεται, εκεί πας με τουλάχιστον άλλον 1 και το παίρνεις με το καλό η με το κακό.

Αν κάνεις το βημα 2 γίνεται μετά το 3;Το αντίθετο;

• Ενεργοποιήστε ένα ringtone για πέντε λεπτά μέχρι να εντοπίσετε την συσκευή.
  • Κλειδώστε τη συσκευή και αποσυνδεθείτε από τον Google λογαριασμό σας, ώστε να προστατέψετε τα δεδομένα σας μέχρι να το έχετε στα χέρια σας.
  • Διαγραφή δεδομένων συσκευής. Χρήσιμη λειτουργία όταν είστε σίγουρος ότι η συσκευή έχει κλαπεί. Μετά την εκτέλεσή της, δε θα μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή αλλά τα προσωπικά δεδομένα σας θα παραμείνουν προσωπικά.

Έχω βρει το κινητό της κόρης μου. Βέβαια ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Την αστυνομία την κάλεσα και ήρθε κανονικά πάντως. Το κινητό βρέθηκε και μου παραδώθηκε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εδω μερικοί δεν θυμούνται τον κωδικό για το  gmail τους ,πως θα μπουν να δουν που είναι το κινητό;

Γνωστός του κλέβουν το αυτοκίνητο και στο πίσω κάθισμα έχει ξεχάσει ένα android tablet. Είναι πολύ πιθανό να μην το έχει προσέξει εκείνος που το έκλεψε και έτσι του λέω δώσε μου τα στοιχεία του gmail μήπως και εντοπίσουμε που είναι το tablet. Ότι και να κάναμε δεν βρήκαμε κωδικούς δυστυχώς και μερικούς μήνες μετά που αστυνομία ξεσκέπασε την σπείρα το πήρε κομμάτια το αμάξι με τα περισσότερα εξαρτήματα να έχουν πουληθεί.
Μια απλή σημείωση σε ένα χαρτί και αν τους έκρυβε κάπου καλά ίσως να είχαμε βρει πιο νωρίς το αυτοκίνητο.

10 ώρες πριν, spocky είπε

Νομίζω δεν στο δείχνει ότι η συσκευή ανοίγει το GPS. Τουλάχιστον παλαιώτερα θυμάμαι ότι με ακρίβει έστω και μέσα στο σπίτι μου έδειχνε την θέση του. Τώρα μάλλον όντως δεν ανοίξει το GPS.
Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του find my device δεν σου δίνει δικαίωμα να έχει συνεχή χρήση του GPS. Οι επιλογές είναι
- Deny
-Allow only while using the app

και ίσως είναι κάποιος περιορισμός της Xiaomi. Στο παρελθόν ωστόσο χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση άνοιγε GPS αν είχε ανοικτά δεδομένα.  Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μπορούσα να διακρίνω σε πιο δωμάτιο ήταν η συσκευή 

Πλέον και με ανοικτό GPS μου δείχνει πιθανά σημεία της συσκευής τα οποία καλύπτουν ένα ολόκληρο χωρίο. Απογοήτευση .....

Edit:
Αυτό που βλέπω είναι ότι τα όταν ψάχνεις με το find my device το κινητό σου, ενεργοποιούνται τα google play services και αυτά είναι υπεύθυνα να ανοίξουν το GPS όπως σου πετάνε και ειδοποίηση ότι έγινε αναζήτηση θέσης του κινητού.

Ένα θετικό ωστόσο είναι ότι όταν το gps είναι κλειστό σου δείχνει ένα ιστορικό με τα σημεία που έχει εντοπιστεί το κινητό και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να βγάλεις συμπέρασμα για την πραγματική του τοποθεσία.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

Ναι νομιζω οτι ετσι ηταν παλαιοτερα. Πλεον αν πρεπει να εχω ανοιχτο το GPS η εφαρμογη ειναι αχρηστη για μενα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spocky είπε

Ναι νομιζω οτι ετσι ηταν παλαιοτερα. Πλεον αν πρεπει να εχω ανοιχτο το GPS η εφαρμογη ειναι αχρηστη για μενα.

Γιατί δεν θες ανοιχτό το gps?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spocky είπε

Μπαταρια κυριως

Δοκίμασε το να δεις ποσο παραπάνω καίει.Να εχεις ένα μέτρο σύγκρισης.

Τωρα αν η μπαταρία σου είναι ίσα ίσα τότε οκ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spocky είπε

Η λειτουργία εύρεσης της συσκευής είναι δυνατή και χωρίς την εφαρμογή στο κινητό. Όπως προείπα τα google play services είναι εκείνα που ενεργοποιούνται κατά τον εντοπισμό. Η εφαρμογή σου δίνει απλά την δυνατότητα να βρεις τις υπόλοιπες συσκευές σου, ή να κάνεις ένα guest log in σε κάποιο κινητό γνωστού σου και να δεις που είναι το δικό σου.  Δεν έχει καν σχετικές ρυθμίσεις όσον αφορά την λειτουργία εύρεσης της συσκευής. 

Δημοσ.

Χωρις να εχω ανοιχτο το GPS και χωρις την εφαρμογη του τηλεφωνου οταν παω να κανω ευρεση απο chrome βγαζει το παρακατω. Στον χαρτη δεν δειχνει καμια τοποθεσια

image.png.341cbbd28b9835c5a0c0258660dd3cdb.png

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ikorolis είπε

Αυτό νόμιζαν και αυτοί που μου έκλεψαν (μέσα από το γραφείο της εταιρείας που δουλεύω πηδώντας από το παράθυρο) τα δύο κινητά της Motorola Moto G4 Plus και Motorola Moto G5S

Αλλά από την στιγμή που ήταν κλειδωμένα και ενεργοποίησα από το πρόγραμμα ασφαλείας που υπήρχε εγκατεστημένο το Lost Mode/Thief Mode βάραγε σειρήνα συναγερμού οικείας και απαιτούσε κωδικό ξεκλειδώματος 16 ψηφίων και φυσικά δεν άφηνε ούτε να το κλείσεις power off αν δεν έβαζες τον κωδικό ούτε να το κάνεις restart/reboot ούτε να το συνδέσεις με υπολογιστή ούτε φυσικά να το κάνεις απεγκατάσταση (αν μπορούσες)

Η μόνη επιλογή που είχαν ήταν απλά να τα σπάσουν μιας και δεν έβγαινε η μπαταρία για να μην τους προδώσει ο εντοπισμός θέσης (καλό για αυτούς ήταν που η ελληνική αστυνομία δεν ασχολήθηκε)

καλό για μένα είναι ότι οι εταιρείες COSMOTE/WIND μου τα αντικατέστησαν με το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (αντικατέστησε το Motorola Moto G5S) και το Huawei P Smart (αντικατέστησε το Motorola Moto G4 Plus)

Ποιο ήταν το πρόγραμμα ασφαλείας αν επιτρέπεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, panoramix222000 είπε

Ποιο ήταν το πρόγραμμα ασφαλείας αν επιτρέπεται;

είναι γνωστό πρόγραμμα επί πληρωμή.

δεν μπορώ να πω για ευνόητους λόγους

άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά που κάνουν αυτή την δουλειά

όπως και γνωστό μαγαζί στην ομόνοια ήταν εκεί που πήγαν οι "κλέφτες κινητών" για να ξεκλειδώσουν

όλα γνωστά είναι τα μαγαζιά εκεί που καταλήγουν τα "κλεμμένα".

το κακό είναι αυτό που είπε ένας συνομιλητής μας

η αστυνομία γνωρίζει όλα αυτά τα μαγαζιά αλλά δεν κάνει κάτι σου λέει κάνε δήλωση απώλειας όχι κλοπής γιατί θα πρέπει να κάνεις μήνυση κτλ...

άρα αυτό που μένει είναι να πας μαζί με παρέα και να πάρεις το κλεμμένο κινητό σου είτε με το καλό είτε με το κακό.

ή απλά αγοράζεις άλλο και το προσέχεις περισσότερο από την προηγούμενη φορά.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Σε παρακαλώ μην μπαίνεις τσάμπα στην διαδικασία

δεν θα μπω στην διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω κάποιο

είναι συγκεκριμένα τα προγράμματα που υπάρχουν δωρεάν και με πληρωμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...