nikoskon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, berny είπε Ακομα και να γίνει αυτό το κινητό οταν ανοίγει θυμάται τον τελευταίο χρήστη και σου ζηταει τον κωδικό αλλιώς παλι δεν ανοίγει Όχι αν φλασάρεις ROM. Αυτό ισχύει στο iOS που λες(Cloud lock/Activation). Εδώ έχουμε Android.
DeathStalkerGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 15 minutes ago, nikoskon said: Όχι αν φλασάρεις ROM. Αυτό ισχύει στο iOS που λες(Cloud lock/Activation). Εδώ έχουμε Android. Πλέον δεν παει να φλασάρεις τη ROM 400 φορές, το FRP κλείδωμα δεν το κανεις bypass. Πριν μερικά χρόνια μπορούσες αλλα το patchάρανε. Το λέω γιατί το δοκίμασα. 1
AtiX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, nikoskon είπε Όχι αν φλασάρεις ROM. ή αν κάνει factory reset και wipe τα πάντα μέσω recovery mode… Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από AtiX
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, berny είπε Ακομα και να γίνει αυτό το κινητό οταν ανοίγει θυμάται τον τελευταίο χρήστη και σου ζηταει τον κωδικό αλλιώς παλι δεν ανοίγει Μου έχουν φέρει πάρα πολλά τηλέφωνα χρήστες όπου το FRP τους έχει κλειδώσει την συσκευή, κλασικά δεν θυμούνται κωδικό email και έτσι δεν μπορούν να το ανοίξουν. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα έχω ανοίξει όλα. Βέβαια από άποψη και μόνο δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία αν δεν ήξερα πέραν του επαγγελματικού τα άτομα στα οποία τους άνοιξα το τηλέφωνο. Αν έμενα σε πόλη θα ζητούσα τουλάχιστον αποδεικτικό αγοράς. 25 λεπτά πριν, DeathStalkerGR είπε Πλέον δεν παει να φλασάρεις τη ROM 400 φορές, το FRP κλείδωμα δεν το κανεις bypass. Πριν μερικά χρόνια μπορούσες αλλα το patchάρανε. Το λέω γιατί το δοκίμασα. Αν κάνεις flash της αρχική ROM ίσως ναι. Αν κάνεις wipe και βάλεις κάποια άλλη πάει περίπατο. Ωστόσο στα περισσότερα χρησιμοποιηθείς το accessibility το οποίο κάπου έχει μία τρύπα σε κάθε κινητό Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από manolis940 1
DeathStalkerGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 3 minutes ago, manolis940 said: Αν κάνεις flash της αρχική ROM ίσως ναι. Αν κάνεις wipe και βάλεις κάποια άλλη πάει περίπατο. Ωστόσο στα περισσότερα χρησιμοποιηθείς το accessibility το οποίο κάπου έχει μία τρύπα σε κάθε κινητό Εκτός σημαντικού απροόπτου εχουν patchαριστεί ολα αυτά. Εκτός αν υπαρχει καινούργιο exploit. Εγώ σε ενα μυθολογικό samsung της γιαγιάς μου (τυπου mid tier του 2016) οσες φορές και να το έκανα flashing τη ROM και wipe τη cache με τα απαραίτητα tools πάντα έτρωγα πανηγυρικα ακυρα.
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 32 λεπτά πριν, DeathStalkerGR είπε Εκτός σημαντικού απροόπτου εχουν patchαριστεί ολα αυτά. Εκτός αν υπαρχει καινούργιο exploit. Εγώ σε ενα μυθολογικό samsung της γιαγιάς μου (τυπου mid tier του 2016) οσες φορές και να το έκανα flashing τη ROM και wipe τη cache με τα απαραίτητα tools πάντα έτρωγα πανηγυρικα ακυρα. Μα σου είπα ότι τις περισσότερες φορές το να βάλεις την stock rom δεν θα αλλάξει κάτι και λογικό είναι. Αλλιώς ξεπερνάς το FRP. Σε samsung βλέπω ότι τώρα τελευταία είναι απαραίτητη η χρήση Η/Υ ή ίσως κάνει και ευκολότερη την διαδικασία. Μια χαρά όμως το ξεπερνάς χωρίς καν επανεγκατάσταση νέας ROM 1
DeathStalkerGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 24 minutes ago, manolis940 said: Μα σου είπα ότι τις περισσότερες φορές το να βάλεις την stock rom δεν θα αλλάξει κάτι και λογικό είναι. Αλλιώς ξεπερνάς το FRP. Σε samsung βλέπω ότι τώρα τελευταία είναι απαραίτητη η χρήση Η/Υ ή ίσως κάνει και ευκολότερη την διαδικασία. Μια χαρά όμως το ξεπερνάς χωρίς καν επανεγκατάσταση νέας ROM Παρδόν τότε, my bad, δεν ήμουν ενημερωμένος 2
spocky Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Αν δεν εχεις ανοιχτο το gps δεν δουλευει να υποθεσω;
keysmith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, spocky είπε Αν δεν εχεις ανοιχτο το gps δεν δουλευει να υποθεσω; οχι δεν θέλει gps ανοικτό από πριν. θέλει απλά δεδομένα ανοικτά και location services ανοικτά (δλδ η εφαρμογή να μπορεί να βρει ποια η θέση). Η xiaomi (που έχει δικιά της αντίστοιχη υπηρεσία) σε παλιό redmi 2 που είχα με είχε κουφάνει καθώς σου έβρισκε θέση (όχι πολύ ακριβής) με κλειστά δεδομένα! Τι έκανε; Αν το τηλέφωνό σου ήταν απλά ανοικτό έστελνε sms (σατανικό) και το τηλέφωνο απαντούσε με άλλο sms προς Κίνα με δεδομένα κυψέλης και σου έλεγε στο περίπου που είναι το κινητό σου! η google δεν το κάνει αυτό καθώς δουλεύει μονο με internet (και όχι με SMS). Νομίζω ποια ούτε η χιαομι το κάνει καθώς έχει αλλάξει και sms εφαρμογή σε αυτή της google δεν ειναι πια του miui στην ευρώπη δλδ (εδώ που τα λέμε είναι ανήκουστο με ένα sms Να σου κάνει ζομπι το κινητό και να απαντάει σε πια θέση είναι).
Vasilisxd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, ikorolis είπε αν ήξερες πόσα Apple Iphones έχουν χάσει αυτές οι γυναίκες συναδέλφοι δεν θα το έλεγες αυτό (πλούσιους έχουν κάνει τους κλέφτες) Κάνουν μόνο για ανταλλακτικά οθόνης. Με το iOS 15 τα εντοπίζεις και κλειστά να είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Κάνουν μόνο για ανταλλακτικά οθόνης. Με το iOS 15 τα εντοπίζεις και κλειστά να είναι. πες ότι εντοπίζεις το κλεμμένο σου apple θα ασχοληθεί η ελληνική αστυνομία...δεν το πολυπιστεύω ναι αν έχουν ενεργοποιήσει πράγματα στο apple.com αν δεν έχουν ενεργοποιήσει τίποτα μια χαρά δώρο του τα έχουν κάνει ένα παράδειγμα θα σου φέρω μόνο γυναίκα συνάδελφος (δεν θα πω μοντέλο κινητού) γιατί θα κλαίτε... δεν έχει λογαριασμό στο apple.com δεν έχει ενεργοποιήσει τίποτα το κινητό το έχει σε τσάντα (μεγάλης αλυσίδας) μέσα στο κουτί του σφραγισμένο πάει με τα ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη και το ξεχνάει μέσα εννοείται ότι το βρήκε κάποιος εννοείται ότι δεν της το έδωσε όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε μπήκε στο apple.com έφτιαξε λογαριασμό κτλ και το χαίρεται δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως η γυναίκα συνάδελφος Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από ikorolis
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω διαβάσει ούτε 1 περίπτωση να βρεί κάποιος χαμένο η κλεμμένο κινητό, μόνο να το κλειδώσει, να διαγράψει τα πάντα και να τον καταχωρήσει στον πάροχο για να μην λειτουργεί στην Ελλάδα, νομίζω και Ευρώπη βάσει του ΙΜΕΙ το οποίο δυστυχώς αλλάζει.Η τοποθεσία είναι κατά προσέγγιση, δεν γίνεται να το βρείς μέσα στο πλήθος, μόνο αν υπάρχουν πολύ λίγα άτομα.Αλλά και πάλι, είναι ρίσκο γιατί είτε θα βρείς κάποιον επικίνδυνο, η αυτόν που το έχει ήδη αγοράσει και θα αρπαχτείς, δεν νομίζω να ανταποκριθεί η αστυνομία αν καλέσεις και τους πείς τι γίνεται, εκεί πας με τουλάχιστον άλλον 1 και το παίρνεις με το καλό η με το κακό. Αν κάνεις το βημα 2 γίνεται μετά το 3;Το αντίθετο; Ενεργοποιήστε ένα ringtone για πέντε λεπτά μέχρι να εντοπίσετε την συσκευή. Κλειδώστε τη συσκευή και αποσυνδεθείτε από τον Google λογαριασμό σας, ώστε να προστατέψετε τα δεδομένα σας μέχρι να το έχετε στα χέρια σας. Διαγραφή δεδομένων συσκευής. Χρήσιμη λειτουργία όταν είστε σίγουρος ότι η συσκευή έχει κλαπεί. Μετά την εκτέλεσή της, δε θα μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή αλλά τα προσωπικά δεδομένα σας θα παραμείνουν προσωπικά. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
spocky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, keysmith είπε οχι δεν θέλει gps ανοικτό από πριν. θέλει απλά δεδομένα ανοικτά και location services ανοικτά (δλδ η εφαρμογή να μπορεί να βρει ποια η θέση). Πως ενεργοποιουνται τα location services; Το εψαξα αλλα δεν καταφερα να το βρω
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, spocky είπε Πως ενεργοποιουνται τα location services; Το εψαξα αλλα δεν καταφερα να το βρω Μάλλον εννοεί στην εφαρμογή find my device, σε αυτήν θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το δικαίωμα τοποθεσίας. Επίσης, υπάρχει δικαίωμα τοποθεσίας στην εφαρμογή Google. Και στην εφαρμογή Carrier services, αν και αυτή είναι μάλλον για την κάρτα sim.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Εδω μερικοί δεν θυμούνται τον κωδικό για το gmail τους ,πως θα μπουν να δουν που είναι το κινητό; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα