Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα είμαι στον 6 μήνα εγκυμοσύνης δούλευα καθαρίστρια αλλά λόγω της δύσκολης κατάστασης της δουλειάς σταμάτησα την δουλειά και τώρα δουλεύει μόνο ο άντρας μου και τα οικονομικά μας είναι πολύ δύσκολα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος κάποια καταστήματα Με είδη γάμου που να ζητάνε άτομα και φτιάχνουν μπομπονιέρες η αλλά καταστήματα για χειροτεχνίες; Ευχαριστώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει
velociraptoras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 με μωρό δε θα προλαβαίνεις τιποτα αν δεν εχεις βοήθεια. εχεις τελειώσει καποια σχολή? εκτός από καθαριστρια εχεις αλλη εργασιακή εμπειρία ? για καταστηματα ρωτησε στην περιοχή που μένεις, αν εχεις καποιο στη γειτονια σου αν και τωρα με τον κοβιντ βαρανε μυγες κι αυτοί, δεν εχουν δουλεια ουτε για τον εαυτό τους. Αν εχεις ραπτομηχανή και ξέρεις να ράβεις φτιαξε καρτούλες και μοιρασε σε καταστηματα ενδυματων στην περιοχή σου για να κανεις επιδιορθωσεις και μετατροπές. αν εισαι αθηνα δες και σε τηλεφωνικά κέντρα, καποιες εταιρίες παίρνουν υπαλλήλους εξ αποστασεως.
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ο οαεδ δεν δινει επιδομα? Δίνει εφόσον α) είσαι σε καθεστώς μισθωτής εργασίας, β) γεννήσεις. Τώρα, αν ισχύει το β) χωρίς την προϋπόθεση του α), δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής.
Weiss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μπορείς να ανεβάσεις δείγματα της δουλειάς σου εδώ https://www.etsy.com/
george1807 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Στα του θέματος θα μπορούσες να πουλάς κάποια χειροτεχνία είτε στο Etsy, είτε μέσω Facebook marketplace. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Παει χαθηκε μια που εγγραφηκε μια που την εφαγε το μαυρο χαος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα