Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ψαχνω μια τβ για το σπιτι. 

Διαθέσιμο budget: καπου στα 1000€

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,7 μέτρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: αθλητικα (iptv) κυριως, ps5 και νετφλιξ

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   "): 65+

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:  όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): οχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κανένα

Επισης θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν θα μπουν τιποτα εκπτωσεις συντομα. 

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Andy είπε

Διαθέσιμο budget: καπου στα 1000€

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,7 μέτρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: αθλητικα (iptv) κυριως, ps5 και νετφλιξ

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   "): 65+

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:  όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): οχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κανένα

Επισης θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν θα μπουν τιποτα εκπτωσεις συντομα. 

Ευχαριστω

Στα 3 μετρα απόσταση δεν βλέπω τον λογο να πας σε 65+ ουτε καν σε 60. Εγω θα σου πω να παρεις μια 55 lg oled μαζι με επέκταση εγγύησης. Αφου θες ps5 και netflix πρέπει να παρεις κάτι που εχει τέλεια χρώματα και ιδικα μαύρα. Θεωρώ πολύ μεγάλη για τέτοια απόσταση τόσα inch. Θα πρεπει να γυρίζεις το κεφαλή κάθε φορά που θα θες να δεις απο μια γωνία στην άλλη. Ασε που αν βλέπεις με subtitles θα σε κουράζει. Αν πας σε πάνω απο 60 inch θα πάρεις κατι σε IPS και σιγουρα ειναι κατι που δεν αξίζει ιδικά για gaming. Εγω στα 3 μετρα με 55 inc oled ειμαι και αξίζει 1000% και για games και για netflix. Πλέον οτι εχει να κανει με οθόνη μονο σε oled. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Πέσε σε Inch και κέρδισε σε ποιότητα. Μεγάλες Inch χωρίς ποιοτητα ειναι άχρηστα. Αυτή ειναι η γνώμη μου. To size μετράει σε μια tv οταν εχεις και την ανάλογη απόσταση αλλά και τα σωστά specs. Το μονο που θα καταφέρεις ειναι να σου θυμίζει το ποσό μεγάλο λάθος εκανες που πείρες τοσο μεγάλη tv χωρις καλα specs. Ασε που τα ξεβαμμένα χρώματα θα τα βλέπεις σε 60+ inch και θα ξενερώνεις περισσότερο.

Επεξ/σία από abAeterno
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, abAeterno είπε

Στα 3 μετρα απόσταση δεν βλέπω τον λογο να πας σε 65+ ουτε καν σε 60. Εγω θα σου πω να παρεις μια 55 lg oled μαζι με επέκταση εγγύησης. Αφου θες ps5 και netflix πρέπει να παρεις κάτι που εχει τέλεια χρώματα και ιδικα μαύρα. Θεωρώ πολύ μεγάλη για τέτοια απόσταση τόσα inch. Θα πρεπει να γυρίζεις το κεφαλή κάθε φορά που θα θες να δεις απο μια γωνία στην άλλη. Ασε που αν βλέπεις με subtitles θα σε κουράζει. Αν πας σε πάνω απο 60 inch θα πάρεις κατι σε IPS και σιγουρα ειναι κατι που δεν αξίζει ιδικά για gaming. Εγω στα 3 μετρα με 55 inc oled ειμαι και αξίζει 1000% και για games και για netflix. Πλέον οτι εχει να κανει με οθόνη μονο σε oled. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Πέσε σε Inch και κέρδισε σε ποιότητα. Μεγάλες Inch χωρίς ποιοτητα ειναι άχρηστα. Αυτή ειναι η γνώμη μου. To size μετράει σε μια tv οταν εχεις και την ανάλογη απόσταση αλλά και τα σωστά specs. Το μονο που θα καταφέρεις ειναι να σου θυμίζει το ποσό μεγάλο λάθος εκανες που πείρες τοσο μεγάλη tv χωρις καλα specs. Ασε που τα ξεβαμμένα χρώματα θα τα βλέπεις σε 60+ inch και θα ξενερώνεις περισσότερο.

Σορρυ, αλλα διαφωνω καθετα.. 3 μετρα 55? ουτε καν.. εγω στα 2 μετρα εχω 65αρα.. ουτε κουραζει, ουτε ενοχλει ουτε κουνας κεφαλι ουτε τιποτα απ ολα αυτα

22 ώρες πριν, Andy είπε

εδω εισαι: 

https://www.skroutz.gr/s/23568775/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-KD-65XH9096-HDR-65.html?from=recommendations

απιστευτη εικονα, android και γενικα σχεδον 100% ευχαριστημενος.

Edit: διαβασε και αυτο, εχει πολυ χρησιμες πληροφοριες 

https://www.skroutz.gr/guides/13.Osa-prepei-na-gnorizoume-gia-tin-agora-tileorasis.html

Επεξ/σία από emperor4her
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, emperor4her είπε

Σορρυ, αλλα διαφωνω καθετα.. 3 μετρα 55? ουτε καν.. εγω στα 2 μετρα εχω 65αρα.. ουτε κουραζει, ουτε ενοχλει ουτε κουνας κεφαλι ουτε τιποτα απ ολα αυτα

εδω εισαι: 

https://www.skroutz.gr/s/23568775/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-KD-65XH9096-HDR-65.html?from=recommendations

απιστευτη εικονα, android και γενικα σχεδον 100% ευχαριστημενος.

Edit: διαβασε και αυτο, εχει πολυ χρησιμες πληροφοριες 

https://www.skroutz.gr/guides/13.Osa-prepei-na-gnorizoume-gia-tin-agora-tileorasis.html

Εχει Διαθέσιμο budget: καπου στα 1000€ και η sony που λες κανει 1200 και αμα βαλει και επέκταση παει 1300+. Για να βγει στο budget του πρεπει να πεσει πολυ σε specs και να παει εδω https://www.skroutz.gr/s/27847631/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-KE-65XH8096-HDR-65.html και με επεκταση θα ειναι στα 1000 euro. Θα χάσει παρα μα παρα πολύσε specs απλα για λιγα extra inch. Και πάλι θα πω στα 3 μετρα με 55 inch lg oled μια χαρα ειναι. Και βγαίνει και στο budget μαζι με επέκταση. Το βρίσκω υπερβολή να πέσει σε specs για μια sony 65 inch για μονο 3 μετρα θέαση. Αμα ηταν πάνω απο 4 οκ. Καλύτερα να της δει και live πριν αγοράσει. Καλες οι πολλές inch αλλά χωρίς specs απλά ειναι πολλά Inch και τίποτα άλλο. Ειναι σαν να εχεις εξωτερικά μια Ferrari και οταν βάλεις μπροστά να εχει specs zastava. Το εξωτερικό θα βλέπεις η τα specs? Κατα 80% θα βλέπεις τα specs. Πιστεύω εύκολα στα 3 μετρα πας σε 55. Η απόσταση θέασης ειναι τελείως υποκειμενικό για τον καθένα. Αυτα τα sites απλα δίνουν μια βοήθεια στης πόσες inch πρεπει να ειναι η tv αλλα στην ουσια ο καθε χρήστης εχει διαφορετικό ματι. Η sony που λες ειναι πολυ καλή για Ips αλλά ουτε oled ειναι αλλα  ξεφεύγει και κατα 300+ euro. Η θα πρέπει να δώσει 300+ euro για της extra inch η να πέσει σε inch. Τα βρίσκω πολλα +300 euro για ips panel ακομα και sony 65 inch. Και δεν ειναι και η ναυαρχίδα της. Αμα ηταν η ΧΗ9505 οκ. Αμα θες να πας σε 65 inch tv και καλά specs θες πιο δυνατό budget. Ακομα δεν ειναι εποχή για 65 inch και δυνατά specs.

Επεξ/σία από abAeterno
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, abAeterno είπε

Εχει Διαθέσιμο budget: καπου στα 1000€ και η sony που λες κανει 1200 και αμα βαλει και επέκταση παει 1300+. Για να βγει στο budget του πρεπει να πεσει πολυ σε specs και να παει εδω https://www.skroutz.gr/s/27847631/Sony-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-KE-65XH8096-HDR-65.html και με επεκταση θα ειναι στα 1000 euro. Θα χάσει παρα μα παρα πολύσε specs απλα για λιγα extra inch. Και πάλι θα πω στα 3 μετρα με 55 inch lg oled μια χαρα ειναι. Και βγαίνει και στο budget μαζι με επέκταση. Το βρίσκω υπερβολή να πέσει σε specs για μια sony 65 inch για μονο 3 μετρα θέαση. Αμα ηταν πάνω απο 4 οκ. Καλύτερα να της δει και live πριν αγοράσει. Καλες οι πολλές inch αλλά χωρίς specs απλά ειναι πολλά Inch και τίποτα άλλο. Ειναι σαν να εχεις εξωτερικά μια Ferrari και οταν βάλεις μπροστά να εχει specs zastava. Το εξωτερικό θα βλέπεις η τα specs? Κατα 80% θα βλέπεις τα specs. Πιστεύω εύκολα στα 3 μετρα πας σε 55. Η απόσταση θέασης ειναι τελείως υποκειμενικό για τον καθένα. Αυτα τα sites απλα δίνουν μια βοήθεια στης πόσες inch πρεπει να ειναι η tv αλλα στην ουσια ο καθε χρήστης εχει διαφορετικό ματι. Η sony που λες ειναι πολυ καλή για Ips αλλά ουτε oled ειναι αλλα  ξεφεύγει και κατα 300+ euro. Η θα πρέπει να δώσει 300+ euro για της extra inch η να πέσει σε inch. Τα βρίσκω πολλα +300 euro για ips panel ακομα και sony 65 inch. Και δεν ειναι και η ναυαρχίδα της. Αμα ηταν η ΧΗ9505 οκ. Αμα θες να πας σε 65 inch tv και καλά specs θες πιο δυνατό budget. Ακομα δεν ειναι εποχή για 65 inch και δυνατά specs.

εγω εχω την 9505, αγορασμεν πριν περιπου ενα εξαμηνο. ειναι με VA panel, και ειμαι ευχαριστημενος. 

οσο για την τιμη, ειδα που αναφερει για εκπτωσεις κλπ οποτε μπορει να περιμενει καποιες μερες, κατα καιρους βαζουν στις αλυσιδες επιστροφη με καρτες. 

επισης, μεσα στον επομενο χρονο σκεφτομαι να την δωσω, και να παω σε 75!! στα 2.5 μετρα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, emperor4her είπε

εγω εχω την 9505, αγορασμεν πριν περιπου ενα εξαμηνο. ειναι με VA panel, και ειμαι ευχαριστημενος. 

οσο για την τιμη, ειδα που αναφερει για εκπτωσεις κλπ οποτε μπορει να περιμενει καποιες μερες, κατα καιρους βαζουν στις αλυσιδες επιστροφη με καρτες. 

επισης, μεσα στον επομενο χρονο σκεφτομαι να την δωσω, και να παω σε 75!! στα 2.5 μετρα... 

Εκπτώσεις μπορεί να βάλουν μια και καλή στο black friday. Αμα δεν βαριέται να περιμένει και αν θα υπαρχή ως τοτε το μοντέλο αυτο και αν θα εχει και έκπτωση. Νομίζω είσαι στην εξαίρεση που στα 2.5 μετρα θα εχει 75 inch tv. Ας παει να δει και live της tv για να ειναι σίγουρος τι του αρέσει στο μάτι. Και τοτε θα αποφασίσει αν θα θυσιάσει inch η specs. Για εμενα ειναι καλύτερο να πέσει σε Inch μιας που τα specs ειναι που βλέπεις και απολαμβάνεις. Βλέπω σε άτομα δικά μου που εχουν 65+ inch tv αλλα specs τίποτα. Οχι μονο δεν ευχαριστιέμαι θέαμα αλλα με χαλάει και απο πάνω. Τα 3 μέτρα για εμενα ειναι η τομή που μπορείς να έχεις 55 Inch tv με τα καλύτερα specs με 1000 euro. Αμα ανέβει κανα 500 euro τότε ναι ας πάει σε 65 inch και θα εχει και καλα specs. Με 1000 euro καλος η κακός θα πρέπει κατι να θυσιάσει είτε inch είτε specs. Για movies και iptv και gaming και με 3 μετρα απόσταση με lg oled ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Δεν θα την άλλαζα για led tv ακομα και 80 inch. Για εμενα μετράει πρώτα η εικόνα και τα χρώματα και μετα η cpu και μετα τα inch.

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.

Xh9096 65" 1.150  με δώρο 5 χρόνια εγγύηση από sony center.Αυτη έχω πάρει,στην προτείνω ανεπιφύλακτα ,είναι μια χαρά για 2.80 μέτρα απόσταση που είναι κ η ιδανική για 65"(αν ψάξεις τις αποστάσεις από επαγγελματίες αυτό προτείνεται) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνώ και γω για το μέγεθος. 55αρα εχω στα 2μ και άνετα θα έπαιρνα και μεγαλύτερη.

Οι oled είναι πολύ ακριβές δυστυχώς.

αλλά υπάρχει και η επιλογή των qled της Samsung που υστερεί στα μαύρα αλλά κερδιζει σε φωτεινότητα και αντοχή στο χρόνο.

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-type/qled-vs-oled-vs-led

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...