pavloa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι σε φάση που ψάχνω να βρω καθρέπτη με κάμερα οπισθοπορείας. Θέλω να το βάλω σε ένα opel corsa d 2009. Έχετε κάτι να προτείνετε? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από pavloa
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 πανω κατω όλα ιδια είναι... προσεξε μονο στο συγκεκριμένο αμαξι θα χρειστεί να βάλεις ρελε για να παιζει η καμερα οπισθοπορειας χωρις διακοπες (ρελε οχι φιλτρο, το φιλτρο δε κάνει δουλειά)...
pavloa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, paylidis είπε πανω κατω όλα ιδια είναι... προσεξε μονο στο συγκεκριμένο αμαξι θα χρειστεί να βάλεις ρελε για να παιζει η καμερα οπισθοπορειας χωρις διακοπες (ρελε οχι φιλτρο, το φιλτρο δε κάνει δουλειά)... Σε ηλεκτρολόγο θα το πάω να το συνδέσει. Απλά εγώ ψάχνω κάποιο δοκιμασμένο ώστε να μην πάρω ότι βρω μπροστά μου και μου βγάλει πρόβλημα ή δεν με βολεψει. 1
pavloa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτά τα δύο (δεν ξέρω αν είναι τα ίδια με διαφορετικό όνομα) αξίζει κάποιο απο τα δύο? https://www.skroutz.gr/s/26442515/VanTop-Dash-Camera-Touch-Screen-H610-10.html και https://www.banggood.com/ThiEYE-CarView3-Full-HD1080P-2_5K-DVR-Camera-10Inch-Touch-Screen-Video-Recorder-with-Dual-Lens-Mirror-Rearview-Left-Side-Dash-Camera-p-1734893.html Εγώ το θέλω πιο πολύ για το παρκάρισμα, οπότε την κάμερα θα την χρησιμοποιώ μόνο οταν παρκάρω. Το θέμα είναι ο καθρέπτης (χωρίς την χρήση της κάμερας) θα είναι καλός ή θα βλέπω μακριά ή κοντά ή σκοτεινά? Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από pavloa
dafnoula13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Αδερφέ πολλά είναι τα χρήματα για καθρέπτη , ίσως και αντιαισθητικος, στην θέση σου , με λίγα χρήματα παραπάνω (γύρω στα 160) θα έβαζα android multimedia να έχω και χάρτες και κάμερες και σύνδεση σε κινητό και τα πάντα. Κάτι σαν αυτά δηλαδή https://www.aliexpress.com/w/wholesale-multimedia-opel-corsa-d.html
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Συμφωνω κ εγω εαν ειναι να πας τοσο ψηλα πας σε multimedia oem android εργοστασιακου τύπου... Προσωπικα θεωρησα οτι θα εδινες 30-40 για καθρεφτη+καμερα οποτε δε το προτεινα...
pavloa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Οπότε λέτε συμφέρει να πάρω multimedia ώστε να βάλω την κάμερα. Θα το ψάξω αυτό. Θα ρωτήσω και σε κατάστημα ήχου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, pavloa είπε Οπότε λέτε συμφέρει να πάρω multimedia ώστε να βάλω την κάμερα. Θα το ψάξω αυτό. Θα ρωτήσω και σε κατάστημα ήχου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ξεκαθαρα ναι... υπαρχουνσε αρκετα μαγαζια τοσο εντος όσο κ εκτος ελλαδας, δες κ aliexpress απο ευρωπη
definitio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εχει δοκιμάσει κανείς τις λύσεις ασύρματης κάμερας οπισθοπορείας (Boscam, Auto Vox), ειδικά εκείνες που δε χρειάζονται καν σύνδεση στο καλώδιο για τα πίσω φώτα; Αν είναι να αλλάξω πηγή (να έχει οθόνη), να βάλω μια ενσύρματη κάμερα, να πληρώσω ηλεκτρολόγο για εγκατάσταση κ -σε παλιό αμάξι- να κινδυνέψω λίγο με την ακεραιότητα των πλαστικών καλυμμάτων, η λύση της ασύρματης σύνδεσης φαίνεται θελκτική, ενώ μπορεί να μεταφερθεί σε κάθε αμάξι. Αυτό που με ανησυχεί είναι πιθανή καθυστέρηση στην εικόνα, αλλά και η κλοπή προφανώς (με ένα κοινό ή αλεν/τορξ κατσαβίδι, αν κ υπάρχουν ειδικές αντικλεπτικές βίδες) Σε Αμαζον κτλ λαμβάνουν εξαιρετικές εν γένει κριτικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα