Pwpwpw Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα. Για να φτασει σε σημειο η θηκη να μαυριζει λες και καηκε με αναπτηρα και μαλιστα απο την εξωτερικη πλευρα(!), η συσκευη θα επρπε να ζεσταινεται σε σημειο που να μην μπορεις να την πιασεις στα χερια σου. Επισης λες οτι στην πλατη της συσκευης δεν υπαρχουν καν σημαδια υπερθερμανσης, πως ειναι δυνατον αυτο το πραγμα, για να φτασει σε τετοιο σημειο η θηκη στην εξωτερικη της πλευρα, η συσκευη θα ερπει να ειναι στο οριο του να λιωσει, δεν γινετε να μην εχει καν σημαδι υποερθερμσης, η θηκη ειναι λες και κοντεψε να παρει φωτια. Μηπως καπου ακουμπουσες το κινητο και η ζημια/υπερθερμανση της θηκης γινοτανε απο εξωτερικο παραγοντα και οχι απο την ιδια την συσκευη? Πραγματικα δεν εχω ξανα δει κατι παρομοιο, τωρα διαβασα το νημα και εμεινα καγκελο μολις ειδα τις φωτο, εγω αυτη την συσκευη παντως μεσα στο σπιτι μου για φορτιση δεν υπηρχε περιπτωση να την βαλω, προφανως ουτε στην τσεπη μου. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1 1
Giorgoss94 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 2:44 ΜΜ, Pwpwpw είπε Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα. Για να φτασει σε σημειο η θηκη να μαυριζει λες και καηκε με αναπτηρα και μαλιστα απο την εξωτερικη πλευρα(!), η συσκευη θα επρπε να ζεσταινεται σε σημειο που να μην μπορεις να την πιασεις στα χερια σου λες. Επισης λες οτι στην πλατη της συσκευης δεν υπαρχουν καν σημαδια υπερθερμανσης, πως ειναι δυνατον αυτο το πραγμα, για να φτασει σε τετοιο σημειο η θηκη στην εξωτερικη της πλευρα, η συσκευη θα ερπει να ειναι στο οριο του να λιωσει, δεν γινετε να μην εχει καν σημαδι υποερθερμσης, η θηκη ειναι λες και κοντεψε να παρει φωτια. Μηπως καπου ακουμπουσες το κινητο και η ζημια/υπερθερμανση της θηκης γινοτανε απο εξωτερικο παραγοντα και οχι απο την ιδια την συσκευη? Πραγματικα δεν εχω ξανα δει κατι παρομοιο, τωρα διαβασα το νημα και εμεινα καγκελο μολις ειδα τις φωτο, εγω αυτη την συσκευη παντως μεσα στο σπιτι μου για φορτιση δεν υπηρχε περιπτωση να την βαλω, προφανως ουτε στην τσεπη μου. Και εγώ το ίδιο τρομοκρατήθηκα , και επίσης φοβόμουν και εγώ κάθε βράδυ που κοιμόμουν μην σκάσει δίπλα μου 🤣🤣
Giorgoss94 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ενημέρωση : Η συσκευή όλα τέλεια , μίλησα με Apple support στο τηλέφωνο , δεν βλέπουν καμία υπερθέρμανση της συσκευής στα συστήματα τους ούτε τίποτα περίεργο , μου ειπαν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες στην διάρκεια της φόρτισης ήταν λογικό να το νιώθω πιο ζεστό , τους έδειξα τις θήκες εννοείται μέσω email , παραξενεύτηκαν και αυτοί ! Αλλά τι παρατήρησα και πόσο βλάκας είμαι….όταν κάπνιζα άθελα μου και έγραφα μήνυμα με το κινητό ο καπνός του τσιγάρου ανέβαινε στην θήκη ακριβώς σε μια ευθεία ΡΟΗ και δημιούργησε αυτό το θέμα !!! Ναι ναι σας αφήνω να με κράξετε ελεύθερα για το πόσο χαζός είμαι που δεν το σκέφτηκα !! Το είδα μια μερα ότι γινόταν αυτό , και εν τέλη ήταν από αυτο… τουλάχιστον ηρέμησα , άλλαξα θηκουλα , και ευτυχώς η συσκευή μου δεν έχει τίποτα απολύτως !!! Περιμένω τα σχόλια σας 😂😂 σορρυ και πάλι σορρυ νιώθω βλάκας ου δεν παρατήρησα έναν καπνό τσιγάρου να κάνει αυτό το πράγμα στην θήκη και έτρεξα να ανοίξω ποστ 🥲
Tasos19s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε Ενημέρωση : Η συσκευή όλα τέλεια , μίλησα με Apple support στο τηλέφωνο , δεν βλέπουν καμία υπερθέρμανση της συσκευής στα συστήματα τους ούτε τίποτα περίεργο , μου ειπαν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες στην διάρκεια της φόρτισης ήταν λογικό να το νιώθω πιο ζεστό , τους έδειξα τις θήκες εννοείται μέσω email , παραξενεύτηκαν και αυτοί ! Αλλά τι παρατήρησα και πόσο βλάκας είμαι….όταν κάπνιζα άθελα μου και έγραφα μήνυμα με το κινητό ο καπνός του τσιγάρου ανέβαινε στην θήκη ακριβώς σε μια ευθεία ΡΟΗ και δημιούργησε αυτό το θέμα !!! Ναι ναι σας αφήνω να με κράξετε ελεύθερα για το πόσο χαζός είμαι που δεν το σκέφτηκα !! Το είδα μια μερα ότι γινόταν αυτό , και εν τέλη ήταν από αυτο… τουλάχιστον ηρέμησα , άλλαξα θηκουλα , και ευτυχώς η συσκευή μου δεν έχει τίποτα απολύτως !!! Περιμένω τα σχόλια σας 😂😂 σορρυ και πάλι σορρυ νιώθω βλάκας ου δεν παρατήρησα έναν καπνό τσιγάρου να κάνει αυτό το πράγμα στην θήκη και έτρεξα να ανοίξω ποστ 🥲 Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι Ολα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα