Giorgoss94 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στις 29/8/2021 στις 8:35 ΠΜ, Xviper13 είπε Για να φτάσει στο σημείο να καεί τόσο πολύ η θήκη το κινητό θα έχει ανεβάσει 100 βαθμούς Κελσίου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Επίσης αν η θήκη έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο οι κόλλες που συγκρατούν την οθόνη και την πλάτη θα έπρεπε να είχαν λιώσει και η οθόνη να είχε ξεκολλήσει. Προσωπικά έχω δει πολλά κινητά να ανεβάζουν θερμοκρασία αλλά όχι με τέτοιο αποτέλεσμα. Ισχύει !!! Πολύ περίεργο όμως , δεν είναι ;; Το κινητό δεν έχει καμία εμφανή ένδειξη υπερθέρμανσης όμως αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση ; Λέτε να ήταν οι θήκες τόσο μάπα ; Αλλά στο ίδιο σημείο και σε σύντομο χρονικό διάστημα ;;;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη να δοκιμάσω ; Ας πληρώσω άλλη μια..
tsoukalasKaminia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, GiorgosYotsi είπε Ισχύει !!! Πολύ περίεργο όμως , δεν είναι ;; Το κινητό δεν έχει καμία εμφανή ένδειξη υπερθέρμανσης όμως αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση ; Λέτε να ήταν οι θήκες τόσο μάπα ; Αλλά στο ίδιο σημείο και σε σύντομο χρονικό διάστημα ;;;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη να δοκιμάσω ; Ας πληρώσω άλλη μια.. Δεν το έχεις πάει ακόμα πίσω;
Giorgoss94 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν το έχεις πάει ακόμα πίσω; Περιμένω να μου έρθει συσκευή γιατί δεν έχω 2η , το λάθος που κάνω πάντα πουλάω όλα τα παλιά μου !!! Έχω κανονίσει με τους αντιπροσώπους να το στείλω απλά από βδομάδα περιμένω την δεύτερη συσκευή για να κάνω την δουλειά μου !
taslikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 έχει πρόβλημα το τηλέφωνο σίγουρα. εκεί που ζεσταίνεται είναι ο επεξεργαστής. ίσως έπεσες σε ελλατωματικό cpu. δοκίμασε να κλείσεις το background app refresh στις ρυθμίσεις μήπως κάνει τιποτα στο παρασκήνιο.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, taslikos είπε έχει πρόβλημα το τηλέφωνο σίγουρα. εκεί που ζεσταίνεται είναι ο επεξεργαστής. ίσως έπεσες σε ελλατωματικό cpu. δοκίμασε να κλείσεις το background app refresh στις ρυθμίσεις μήπως κάνει τιποτα στο παρασκήνιο. Και στο παρασκηνιο να κανει κατι δεν στεκει να του "καψει" την θηκη. Εχει θεμα το iphone.
sv1jst Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 τελικά τι εγινε; βρεθηκε απο που ηταν το προβλημα; Απορία. Απο την μέσα μερια η θήκη πως είναι; Η ίδια η συσκευη σε αυτο το σημειο πως ειναι αν ειναι ετσι η θήκη; Περιεργο.
Giorgoss94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση μου απλά λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα , δεν το έχω στείλει ακόμη γιατί δεν είχα χρόνο , όταν το στείλω θα σας πω !! Ευχαριστώ πολύ ! 1
Giorgoss94 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 2/9/2021 στις 4:01 ΜΜ, sv1jst είπε τελικά τι εγινε; βρεθηκε απο που ηταν το προβλημα; Απορία. Απο την μέσα μερια η θήκη πως είναι; Η ίδια η συσκευη σε αυτο το σημειο πως ειναι αν ειναι ετσι η θήκη; Περιεργο. Και όμως η συσκευή δεν έχει τίποτα και εμένα αυτό με παραξενεύει !!!
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Το εσωτερικό μέρος της θήκης εμφανίζει την ίδια φθορά;
sv1jst Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ αλλά υποψίαζομαι εξωτερικό παράγοντα και όχι το ίδιο το τηλέφωνο 1
Giorgoss94 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε ολους , εννοείται θα μάθετε απλώς τρέχω με την δουλειά !!! Λοιπόν οι παράγοντες ήταν δυο !!! 1) κακής ποιότητας θηκη 2) πρόβλημα στον γνήσιο φορτιστή αλλαχτηκαν αυτά τα δυο πρόσφατα και δεν ξανά είχα τέτοιο θέμα !
Tasos19s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, GiorgosYotsi είπε Καλησπέρα σε ολους , εννοείται θα μάθετε απλώς τρέχω με την δουλειά !!! Λοιπόν οι παράγοντες ήταν δυο !!! 1) κακής ποιότητας θηκη 2) πρόβλημα στον γνήσιο φορτιστή αλλαχτηκαν αυτά τα δυο πρόσφατα και δεν ξανά είχα τέτοιο θέμα ! Όταν έπαθες αυτό το πράγμα το κινητό χωρίς την θήκη εάν το έπιασες έκαιγε;
Giorgoss94 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Tasos19s είπε Όταν έπαθες αυτό το πράγμα το κινητό χωρίς την θήκη εάν το έπιασες έκαιγε; Ναι όμως μετά δεν το ξανά έκανε (περίεργο)
Tasos19s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, GiorgosYotsi είπε Ναι όμως μετά δεν το ξανά έκανε (περίεργο) Μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά Εγω θα το πήγαινα άμεσα Προσεχε μην σου σκάσει καμία μπαταρία την νύχτα που το έχεις στην φόρτιση και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις Πηγαινε άμεσα το κινητό για έλεγχο μαζί με τις θήκες για να δουν τι συνέβη Δεν είναι αστείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα