Billie13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν μιλάνε υπέρ των εμβολίων οι διάσημοι είναι γαματοι,όταν μιλάνε κατά,είναι άσχετοι και δε πρέπει να έχουν λόγο.Σου έχω έτοιμη θέση στον Σκάι εσένα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από Billie13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Billie13 said: Όταν μιλάνε υπέρ των εμβολίων οι διάσημοι είναι γαματοι,όταν μιλάνε κατά,είναι άσχετοι και δε πρέπει να έχουν λόγο.Σου έχω έτοιμη θέση στον Σκάι εσένα. Διάσημος να είναι μόνο πρέπει! Σιγά μην ασχοληθούμε με τους γιατρούς και τους επιστήμονες! Ο ΣΚΑΙ μπροστά στο Μακελειό σου είναι έως και τιμητική θέση! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως οι εμβολιασμένοι ανιχνεύονται ως συσκευές bluetooth με ονομασία κωδικό και πως το χέρι τους μαγνητίζει μεταλλικά αντικείμενα. 😂 Χιλιάδες Ελληνες πιστεύουν πως με προσευχές θα γλιτώσουν. Ανέκδοτο πάνω σε αυτό: Εχει πλημμυρίσει 1 μέρος, υπάρχει 1 που έχει βυθιστεί στο νερό μέχρι την μέση. Περνάει απο σημείο 1 με βάρκα και του λέει μπές να σωθείς. -Δεν χρειάζεται του απαντάει, ο Θεός θα με σώσει. Μετά απο λίγο, έχει βυθιστεί μέχρι τους ώμους. Περνάει άλλος απο απέναντι με 1 σωσίβιο, του το πετάει με σχοινί και του λέει πιάσε το σωσίβιο να σε τραβήξω!!! -Θα με βοηθήσει ο Θεός του απαντάει. Ερχεται ελικόπτερο και του πετάει σκάλα, ενώ ο τύπος έχει βυθιστεί σχεδόν τελείως και έχει κουραστεί να επιπλέει, απαντάει πάλι: -Θα με βοηθήσει ο Θεοοοοός!!! Πεθαίνει, παρουσιάζεται μπροστά στον Θεό και τον ρωτάει: Θεέ μου...Γιατί δεν με έσωσες;Περίμενα με πίστη και υπομονή να με σώσεις. Και του απαντάει ο Θεός: -Το έκανα ήδη 3 φορές, αλλά με αμφισβήτησες... Αντί για την βάρκα, μας δίνουν το εμβόλιο.Τι να κάνουμε, αργότερα μπορεί να βγεί και σε καραμέλα, ακόμα και τότε είστε ικανοί να λέτε πως θέλουν να μας καταστρέψουν τα δόντια, να πάθουμε ζάχαρο και να γλιτώσουν τις πληρωμές των συντάξεων. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Billie13 είπε Όταν μιλάνε υπέρ των εμβολίων οι διάσημοι είναι γαματοι,όταν μιλάνε κατά είναι άσχετοι και δε πρέπει να έχουν λόγο.Σου έχω έτοιμη θέση στον Σκάι εσένα. Σχεδον τον βρισκω χαριτωμενο τον τροπο που απαντας, αν δεν υπηρχαν τοσοι νεκροι μεχρι και διασκεδαστικο θα το εφτανα, kudos Δεν νομιζω κανεις να βασιζεται στον λογο των διασημων για να πειστει ή οχι για ενα ιατρικο θεμα. Αν το κανει, τοτε κακο του κεφαλιου του. Απο κει και περα, δεν ειναι και παραλογο να κρινεις θετικα καποιον που πρεσβευει κατι επιστημονικα αληθες και αρνητικα καποιον ο οποιος... ειναι μαιντανος και προβαλλεται για να κερδισει διαφορους ψε ημιμαθεις υποστηρικτες που θα τον βοηθησουν στην μετεπειτα καριερα του σε αλλον χωρο. Τι, οχι? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 18 minutes ago, Billie13 said: Όταν μιλάνε υπέρ των εμβολίων οι διάσημοι είναι γαματοι,όταν μιλάνε κατά,είναι άσχετοι και δε πρέπει να έχουν λόγο.Σου έχω έτοιμη θέση στον Σκάι εσένα. Να ένας διάσημος που είπε το αυτονόητο https://goal.philenews.com/goal/h-apantisi-tou-klop-se-erotisi-gia-ton-koronoio-einai-mathima-gia-olous/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ο Τσιτσιπάς εκτέθηκε, είπε πολλά και περιττά.Επίσης έπαιξε αρνητικό ρόλο που συμμετείχε στην διαφήμιση, του έλειπαν χρήματα;Δεν νομίζω.Δημοσιότητα ήθελε. Μην παραξενευτείτε αν τον δείτε αργότερα στην πολιτική όταν θα έχει παρατήσει το τένις. 1 αθλήτρια του πόλο, είχε εμβολιαστεί και νόσησε.Είπε πως ήταν δύσκολα και πως αν δεν είχε εμβολιαστεί, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη. Επίσης, είχε βρεθεί με άλλους ανθρώπους και δεν κόλλησε κανείς. Φαντάζεστε πχ να έμπαινε σε Τσιτσιπάς mode και να έλεγε: -Ε εντάξει, αν και ήμουν εμβολιασμένη, νόσησα με άσχημα συμπτώματα, το ίδιο θα ήταν αν δεν θα ήμουν εμβολιασμένη. Οι αθλητές έχουμε καλό ανοσοποιητικό, αφού δεν είναι υποχρεωτικό δεν το κάνω, αργότερα σίγουρα. Αυτούς τους γιατρούς ακούτε; https://www.ethnos.gr/kosmos/161038_kypros-pethane-apo-koronoio-gnostos-antiemboliastis-giatros https://www.ethnos.gr/ellada/133250_koronoios-pethane-giatros-peymonologos-sto-attikon-molis-42-eton https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/koronoios-neos-thanatos-giatrou---pethane-o-o-dieuthuntis-tou-kentrou-ugeias-larissas-baggelis-grantzis/ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler προχθές υπήρχε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Δράμα… το τι κοτσάνες άκουσα στο δίλεπτο που χρειάστηκε για να περάσω δεν σας λέω… εντέλει τους αξίζει ότι και να πάθουν… Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω βάλει και επίκαιρη εικόνα προφίλ, επηρεάστηκα: https://m.huffingtonpost.gr/entry/koronoios-emvolio-tainia-zombie-i-am-a-legend-senariografos_gr_6113ab27e4b09fba0e6bc033?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&utm_campaign=gr_main&ncid=fcbklnkgrhpmg00000001 Τώρα κατάλαβα γιατί οι ανεμβολίαστοι φοβούνται τους εμβολιασμένους, θα γίνουν ζόμπι και θα τους φάνε. Ο γιατρός μου είπε πως θα έπρεπε ήδη να έχω γίνει ζόμπι, αλλιώς το αίμα μου θα είναι η σωτηρία του κόσμου, όπως στο TLOU. Διαδώστε το πρίν το κατεβάσουν!SOS!!! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrigM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ερωτηση: Το πιστοποιητικό το βγάλατε την επόμενη; Δεν θελει 14 μέρες; Εκανα σήμερα τη 2η και το μήνυμα λέει αύριο. Μπορεις να το κατεβάσεις για να το εχεις έτοιμο, αλλά στα σκαν που έχουν μαγαζιά, πλοία κλπ, χτυπάει κόκκινο πριν τη 15η μέρα από τη 2η δόση. (Καταφερα, με κάποια σχόλια που διαβάζω, να φτάσω μέχρι τη 10η σελίδα σχολίων, οποτε δεν ξέρω αν έχει απαντήσει κάποιος προηγουμένως.) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από GrigM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Ας ελπίσουμε να κάνουν υποχρεωτικό το τέστ για εμβολιασμενους στα πλοία γιατί θα πεθάνουν τον κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 12 minutes ago, GrigM said: Μπορεις να το κατεβάσεις για να το εχεις έτοιμο, αλλά στα σκαν που έχουν μαγαζιά, πλοία κλπ, χτυπάει κόκκινο πριν τη 15η μέρα από τη 2η δόση. (Καταφερα, με κάποια σχόλια που διαβάζω, να φτάσω μέχρι τη 10η σελίδα σχολίων, οποτε δεν ξέρω αν έχει απαντήσει κάποιος προηγουμένως.) Ναι το κατέβασα κανονικά απ το gov, τώρα για το scan που λες, δεν το χω τσεκάρει 11 minutes ago, Billie13 said: Ας ελπίσουμε να κάνουν υποχρεωτικό το τέστ για εμβολιασμενους στα πλοία γιατί θα πεθάνουν τον κόσμο. Ο οικονομοπουλος διαβάζω στην εντατική με covid. Τουλάχιστον δεν έκανε το εμβόλιο, φαντάσου να είχε καμία παρενέργεια. Γλύτωσε ο άνθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Πήγε στη Μύκονο ο κακομοίρης, με όλους τους εμβολιασμενους που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας γιατί νομίζουν ότι ξεμπερδεψαν,και κόλλησε.Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικος.Γενικα οι εμβολιασμενοι νομίζουν ότι έχουν ξεμπερδεψει με τον ιό και πράττουν λάθος.Τεστ υποχρεωτικό για να ταξιδέψουν και μάσκα μέχρι το κούτελο. 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Ο Τσιτσιπάς εκτέθηκε, είπε πολλά και περιττά.Επίσης έπαιξε αρνητικό ρόλο που συμμετείχε στην διαφήμιση, του έλειπαν χρήματα;Δεν νομίζω.Δημοσιότητα ήθελε. Μην παραξενευτείτε αν τον δείτε αργότερα στην πολιτική όταν θα έχει παρατήσει το τένις. 1 αθλήτρια του πόλο, είχε εμβολιαστεί και νόσησε.Είπε πως ήταν δύσκολα και πως αν δεν είχε εμβολιαστεί, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη. Επίσης, είχε βρεθεί με άλλους ανθρώπους και δεν κόλλησε κανείς. Φαντάζεστε πχ να έμπαινε σε Τσιτσιπάς mode και να έλεγε: -Ε εντάξει, αν και ήμουν εμβολιασμένη, νόσησα με άσχημα συμπτώματα, το ίδιο θα ήταν αν δεν θα ήμουν εμβολιασμένη. Ε άμα το είπε η αθλήτρια του πόλο έτσι θα είναι.Αλλωστε οι 9 στους 10 που το πέρασαν ανεμβολιαστοι με πολύ λίγα συμπτώματα ή και καθόλου,όλοι πέθαναν.Δε πάτε καλά .Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το συντριπτικό ποσοστό που κόλλησαν covid,το πέρασαν ελαφρά ή από τον πολύ Σκάι έχετε πάθει παρακρουση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 22 minutes ago, Billie13 said: Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το συντριπτικό ποσοστό που κόλλησαν covid,το πέρασαν ελαφρά Εσύ έχεις πάρει χαμπάρι ότι αυτό που γράφεις είναι γενικότητα; Ότι υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που τις πέρασες στο ντούκου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 κύμα 24 λεπτά πριν, Billie13 είπε Πήγε στη Μύκονο ο κακομοίρης, με όλους τους εμβολιασμενους που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας γιατί νομίζουν ότι ξεμπερδεψαν,και κόλλησε.Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικος.Γενικα οι εμβολιασμενοι νομίζουν ότι έχουν ξεμπερδεψει με τον ιό και πράττουν λάθος.Τεστ υποχρεωτικό για να ταξιδέψουν και μάσκα μέχρι το κούτελο. Οι εμβολιασμένοι είναι και οι πιο πειθαρχημένοι από την αρχή της πανδημίας. Οι αρνητές είναι αυτοί που δεν τηρούν κανένα μέτρο, όπως βλέπω. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Για να ταξιδέψει με πλοίο κάποιος ανεμβολίαστος χρειάζεται μόνο rapid test; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα