Προς το περιεχόμενο

CES 2022: Απαραίτητο αποδεικτικό εμβολιασμού για συμμετέχοντες και εκθέτες

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Molpadia said:

δεν έχει σημασία για μένα. κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα είμαι μέρος αυτής της θλιβερής στατιστικής, προσέχω όσο μπορώ , τηρώ τα μέτρα αυτοπροστασίας μου αποφεύγω όσο γίνεται τους εμβολιασμένους , τους συνωστισμούς φυσικά και κάνω κάθε χρόνο το συμβατικό εμβόλιο της εποχικής .γρίπης

Πολύ ωραία.
Κάνοντας τις πράξεις νομίζω θα δεις ότι το ποσοστό του να μην πάθεις τίποτα είναι συντρηπτικό υπερ των εμβολίων.
Για πολλά από τα πράγματα που κάνουμε καθημερινά έχουμε λιγότερα ποσοστά...
Κάθε μέρα πάω στη δουλειά με το ποδήλατο και νομίζω οτι στο κέντρο της Αθήνας που κινουμαι πρέπει να παίζω περισσότερο το κεφάλι μου corona γράμματα. (pun intended)
Απλά για να το λήξω εδώ, προφανώς και θα κάνεις ότι θέλεις.
Ήθελα απλά να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Kostasspil είπε

this didn't age well

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.2d660bc47ba1455c2f27c11bf53d242d.png

Μεταφέρθηκε το Las Vegas στην Ευρώπη; 😛

Επεξ/σία από kifinas

5 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή.
Υπάρχει κάτι που είναι το default state.
πχ. Έρχομαι εγώ και σου λεω ότι υπάρχουν νεραίδες.
Μου λες εσύ ότι λέω χαζομάρες και ότι δεν υπάρχουν.
Ποιος πρέπει να αποδείξει και τι σε ποιον?

Το ότι είσαι εσύ 49+ χρονών δεν έχει να λέει κάτι.
Αν νομίζεις ότι η ηλικία σε καθιστά αυτομάτως πιο φερέγγυο κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

άποψη σου σεβαστή

αλλά θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με αυτή αγαπητέ μου φίλε

γιατί το γεγονός ότι είμαι 49+ χρονών (1972) θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις

καθώς η ηλικία παίζει ρόλο σε θέμα γνώσεων/εμπειρίας σε μερικά πράγματα στην ζωή μας

έτσι εντελώς τυχαία όταν έμπαινα εγώ στο διαδίκτυο (της όποιας μορφής υπήρχε τότε) με τα dialup modem της εποχής τότε οι περισσότεροι αν είχατε γεννηθεί παίζατε μπάλα στις αλάνες που υπήρχανε τότε δεν ήτανε ασχολία σας οι υπολογιστές (όποιας μορφής) ούτε η πρόσβαση κάπου.

τόσο απλά.

συνεχίστε την εποικοδομητική σας συζήτηση

μην σας διακόπτω με τις βλακείες μου και τις χαζομάρες μου.

είμαι γέρος άνθρωπος δεν ξέρω από αυτά...

18 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εσενα δεν σου φερω αντισταση γιατι εισαι φιλος μου😋

ούτε εγώ γιατί είσαι φίλος μου.😋

Just now, ikorolis said:

άποψη σου σεβαστή

αλλά θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω με αυτή αγαπητέ μου φίλε

καθώς η ηλικία παίζει ρόλο σε θέμα γνώσεων/εμπειρίας σε μερικά πράγματα στην ζωή μας

έτσι εντελώς τυχαία όταν έμπαινα εγώ στο διαδίκτυο (της όποιας μορφής υπήρχε τότε) με τα dialup modem της εποχής τότε οι περισσότεροι αν είχατε γεννηθεί παίζατε μπάλα στις αλάνες που υπήρχανε τότε δεν ήτανε ασχολία σας οι υπολογιστές (όποιας μορφής) ούτε η πρόσβαση κάπου.

τόσο απλά.

είμαι γέρος άνθρωπος δεν ξέρω από αυτά...

Καταλαβαίνεις ότι μιλάς σε κάποιον που δεν γνωρίζεις:
1) Ποιος είναι
2) Τι γνώσεις έχει
3) Και να για το καταλάβεις και εσύ... πόσο χρονών είναι

Θα εκπλαγείς αλλά δεν είσαι ο γηραιότερος μέσα στο forum!

18 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Πολύ ωραία.
Κάνοντας τις πράξεις νομίζω θα δεις ότι το ποσοστό του να μην πάθεις τίποτα είναι συντρηπτικό υπερ των εμβολίων.
Για πολλά από τα πράγματα που κάνουμε καθημερινά έχουμε λιγότερα ποσοστά...
Κάθε μέρα πάω στη δουλειά με το ποδήλατο και νομίζω οτι στο κέντρο της Αθήνας που κινουμαι πρέπει να παίζω περισσότερο το κεφάλι μου corona γράμματα. (pun intended)
Απλά για να το λήξω εδώ, προφανώς και θα κάνεις ότι θέλεις.
Ήθελα απλά να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου.

καληνύχτα

1 λεπτό πριν, XPHSTOS_ είπε

Καταλαβαίνεις ότι μιλάς σε κάποιον που δεν γνωρίζεις:
1) Ποιος είναι
2) Τι γνώσεις έχει
3) Και να για το καταλάβεις και εσύ... πόσο χρονών είναι

Θα εκπλαγείς αλλά δεν είσαι ο γηραιότερος μέσα στο forum!

είδες που βιάζεσαι να απαντήσεις και δεν προσέχεις...

1. δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποιος είναι (αυτοί μου γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι και εγώ ποιοι είναι αυτό μου αρκεί) δεν θέλω να μάθω άλλους

2. δεν με ενδιαφέρει μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει όπως κάνω και εγώ (με πάρα πολύ μέτρο πλέον και με πάρα πολύ επιφύλαξη)

3. ούτε αυτό με ενδιαφέρει.

δεν είπα πουθενά ότι είμαι ο γηραιότερος μέσα σε αυτό το φόρουμ που λέγεται insomnia.gr ή όπως αλλιώς θες να το λες

είμαι όμως αυτός που έμπαινα στο διαδίκτυο την εποχή εκείνη

που έχω πράγματα στην κατοχή μου που δουλεύουν που οι περισσότεροι από σας τα ξέρετε/γνωρίζετε/από τους καθηγητές σας και από τα περιοδικά πληροφορικής (όταν αυτά κυκλοφορούσαν γιατί έκλεισαν λόγω της τεχνολογίας) τα βλέπατε και τα ονειρευόσασταν να τα αγοράσετε.

ελπίζω να σου κάλυψα τις απορίες σου αν όχι ίσως στο μέλλον.

14 minutes ago, ikorolis said:

τόσο απλά.

Για όποιον δεν το κατάλαβε παιδιά ο ikorolis είναι 49+. Σκεφτείτε το αυτό. 

Επίσης μπαίνει στο Internet εδώ και πολλά χρόνια άρα ότι λέει δεν χρειάζεται κάποια απόδειξη. Απλά ισχύει. 

Αντίστοιχα οι ταξιτζήδες είναι οι καλύτεροι οδηγοί αφού κάνουν τα περισσότερα χιλιόμετρα. 

Εν τω μεταξύ έμπαινα και εγώ με dial up modem. Σίγουρα από αυτό λίγη σοφία ζωής θα μου έχει αποτυπωθεί. 

1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Για όποιον δεν το κατάλαβε παιδιά ο ikorolis είναι 49+. Σκεφτείτε το αυτό. 

Επίσης μπαίνει στο Internet εδώ και πολλά χρόνια άρα ότι λέει δεν χρειάζεται κάποια απόδειξη. Απλά ισχύει. 

Αντίστοιχα οι ταξιτζήδες είναι οι καλύτεροι οδηγοί αφού κάνουν τα περισσότερα χιλιόμετρα. 

Εν τω μεταξύ έμπαινα και εγώ με dial up modem. Σίγουρα από αυτό λίγη σοφία ζωής θα μου έχει αποτυπωθεί. 

είδες που βιάζεσαι να πεις την άποψη σου χωρίς να διαβάζεις την άποψη του άλλου με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα

ο ikorolis είναι 49+ χρονών (1972) θεωρητικά ανήκει στο είδος των δεινοσαύρων ή όπως το λέω εγώ τυραννόσαυρος ρεξ μιας και μου αρέσει πολύ το κρέας (είδος προς εξαφάνιση βέβαια)

οι αποδείξεις είναι μπροστά μας αρκεί να ξέρουμε που θα τις βρούμε

επίσης είμαι άνθρωπος (ευτυχώς για εσάς) όχι θεός (δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για εσάς) γιατί δεν θα σας άρεσε αυτό που θα έκανα με όσα έχω δει και έχω ζήσει μέχρι τώρα (κάτι ξέρει ο εκεί πάνω και δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα)

δεν θα αναλύσω ποιοι είναι οι καλύτεροι οδηγοί/χειρότεροι οδηγοί άστο...

αν έμπαινες κάπου με το dial-up modem της εποχής εκείνης ίσως να έχεις συγκρατήσει κάποια σοφία κάποιων συζητήσεων τις εποχές εκείνες πριν κλείσουν κάποια πράγματα που είχαν τα αρχικά BBS (Bulletin Board System)

αν διάβαζες περιοδικά πληροφορικής της εποχής εκείνης επίσης ίσως είχες συγκρατήσει κάποια γνώση

όπως φυσικά και αν έχεις στην κατοχή σου κάποια πράγματα που πλέον τα βρίσκεις σε μουσεία πληροφορικής στον κόσμο και σε ελάχιστα εργαστήρια πληροφορικής στα ελληνικά σχολεία με τους ελάχιστους καθηγητές πληροφορικής που έχουν απομείνει και τα γνωρίζουν.

Καλή συνέχεια.

8 minutes ago, ikorolis said:

επίσης είμαι άνθρωπος (ευτυχώς για εσάς) όχι θεός (δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για εσάς) γιατί δεν θα σας άρεσε αυτό που θα έκανα με όσα έχω δει και έχω ζήσει μέχρι τώρα (κάτι ξέρει ο εκεί πάνω και δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα)

Αυτά θα πρέπει να τα συζητήσεις με κάποιον άλλον και όχι εδώ στο insomnia. 

Στα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να απαντήσω προφανώς. Είναι λίγο αστεία. 

7 ώρες πριν, Molpadia είπε

αυτά να τα πείς σε μία από τις 182 οικογένειες που έχασαν τον άνθρωπο τους, εκεί να πάς και να μιλήσεις για ποσοστά

7 ώρες πριν, Molpadia είπε

οι γιατροί λοιπόν μου συνέστησαν να μην κάνω κάποιο απο τα συγκεκριμένα εμβόλια γιατί βρίσκονται σε πειραματική φάση ακόμα και δεν έχουν πάρει άδεια αλλά προσωρινή άδεια under conditions λέγετε

Πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση το ποσα post εχετε κανει , αλλα να αναφερετε οτι σας ειπε καποιος γιατρος να μην κανετε τα εμβολια ...γιατι ειναι σε πειραματικη φαση, με λυπη το διαβαζω γιατι συκοφαντειτε τον κλαδο μου και διαδιδετε ψεματα τα οποια σε καμοια περιπτωση δεν ισχυουν. 

Να λετε οτι θελετε κανενα προβλημα δημοκρατια εχουμε αλλα οχι αναφορα σε κλαδους υγειας και οτι μου ειπαν οι γιατροι αυτο και εκεινο ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ..ελεος τα εμβολια εχουν περασει ολα τα test πριν φτασουν στον κοσμο.

Αυτο το πραγμα ο καθε ενας σε αυτη τη χωρα να διαβαζει δυο πραγματα και να νομιζει οτι εχει μαθει τα παντα , οτι εγινε επιστημονας οτι αυτος κατεχει την απολυτη αληθεια και οι υπολλοιποι ειναι βλακες που παρασυρονται απο τα μεσα κτλ κτλ. 

Οι μοναδες ειναι γεματες αρνητες ειναι σαν και εσας ετσι πιστευαν και αυτοι οτι γνωριζαν την αληθεια. 

Οσο αναφορα για το 182 που αναφερετε συνεχεια , καλο θα ηταν να δειτε και ποσοι σωθηκαν ομως αυτο δεν βλεπω να το αναφερετε , πολυ μονοπλευρα κοιτατε τα στατιστικα.

Μηπως γνωριζετε το ακριβες ιστορικο αυτων των 182 ανθρωπων? τι αλλα νοσηματα ειχαν? τι ακριβως εγινε?  οχι απλα ετσι γραφουμε για να γραφουμε.

Δεν πειθετε κανεναν πλεον ουτε εσας τους ιδιους γι'αυτο και εχετε αναρτησει 100 post για να καλυψετε την ανασφαλεια - ημιμαθεια σας.

Αυτα δεν τα γραφω για να πεισω εσας το ξερω οτι δεν υπαρχει καμοια τετοια πιθανοτητα. Τα γραφω για τον υπολλοιπο κοσμο που θα διαβασει τα post. 

Γραψτε οτι θελετε μου ειναι αδιαφορο , αλλα οχι να αναφερεστε σε συναδερφους μου και να λετε τετοια ψεματα .

Σας εχω αναφερει στους υπευθυνους του site ελπιζω να παρουν τα καταλληλα μετρα. 

• Like 5
  • Thanks 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, drteo είπε

Πραγματικα μου εχει κανει εντυπωση το ποσα post εχετε κανει , αλλα να αναφερετε οτι σας ειπε καποιος γιατρος να μην κανετε τα εμβολια ...γιατι ειναι σε πειραματικη φαση, με λυπη το διαβαζω γιατι συκοφαντειτε τον κλαδο μου και διαδιδετε ψεματα τα οποια σε καμοια περιπτωση δεν ισχυουν. 

Να λετε οτι θελετε κανενα προβλημα δημοκρατια εχουμε αλλα οχι αναφορα σε κλαδους υγειας και οτι μου ειπαν οι γιατροι αυτο και εκεινο ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ..ελεος τα εμβολια εχουν περασει ολα τα test πριν φτασουν στον κοσμο.

Αυτο το πραγμα ο καθε ενας σε αυτη τη χωρα να διαβαζει δυο πραγματα και να νομιζει οτι εχει μαθει τα παντα , οτι εγινε επιστημονας οτι αυτος κατεχει την απολυτη αληθεια και οι υπολλοιποι ειναι βλακες που παρασυρονται απο τα μεσα κτλ κτλ. 

Οι μοναδες ειναι γεματες αρνητες ειναι σαν και εσας ετσι πιστευαν και αυτοι οτι γνωριζαν την αληθεια. 

Οσο αναφορα για το 182 που αναφερετε συνεχεια , καλο θα ηταν να δειτε και ποσοι σωθηκαν ομως αυτο δεν βλεπω να το αναφερετε , πολυ μονοπλευρα κοιτατε τα στατιστικα.

Μηπως γνωριζετε το ακριβες ιστορικο αυτων των 182 ανθρωπων? τι αλλα νοσηματα ειχαν? τι ακριβως εγινε?  οχι απλα ετσι γραφουμε για να γραφουμε.

Δεν πειθετε κανεναν πλεον ουτε εσας τους ιδιους γι'αυτο και εχετε αναρτησει 100 post για να καλυψετε την ανασφαλεια - ημιμαθεια σας.

Αυτα δεν τα γραφω για να πεισω εσας το ξερω οτι δεν υπαρχει καμοια τετοια πιθανοτητα. Τα γραφω για τον υπολλοιπο κοσμο που θα διαβασει τα post. 

Γραψτε οτι θελετε μου ειναι αδιαφορο , αλλα οχι να αναφερεστε σε συναδερφους μου και να λετε τετοια ψεματα .

ότι αφορά το θέμα με κάλυψε η άποψη του γιατρού που είναι ο ειδικός σε θέματα υγείας

για μένα το συγκεκριμένο θέμα "κλείδωσε".

16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αυτά θα πρέπει να τα συζητήσεις με κάποιον άλλον και όχι εδώ στο insomnia. 

Στα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να απαντήσω προφανώς. Είναι λίγο αστεία. 

δεν χρειάζεται να συζητήσω με κανέναν τίποτα

ούτε για τα πρώτα

ούτε για τα δεύτερα

Σέβομαι την άποψη σου ότι τα θεωρείς αστεία θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί της και να μην τα θεωρώ καθόλου αστεία αλλά αντιθέτως πολύ σοβαρά θα έλεγα γιατί δείχνει το επίπεδο που έχουμε φτάσει ως λαός αλλά και ως είδος.

Καλή συνέχεια

Δεν υπάρχει λόγος στο συγκεκριμένο θέμα να ξανά απαντήσω μιας και η απάντηση δόθηκε από τον γιατρό - τον άνθρωπο που δουλεύει στον κλάδο υγείας για εμένα το συγκεκριμένο θέμα απαντήθηκε/καλύφθηκε άρα "κλειδώθηκε".

γιατρέ θα μου επιτρέψεις να σε αποκαλέσω φίλε μου.

Από τον προσεχή Σεπτέμβριο αξίζει η "εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση να κάνουν το έργο τους" ώστε κάποιοι να νοσήσουν/να πάνε στις ΜΕΘ/να δουν τα ραδίκια ανάποδα γιατί μόνο τότε θα καταλάβουν πόσο λάθος είχαν στις απόλυτες απόψεις τους και θεωρίες.

Αν πραγματοποιηθεί η έκθεση δια φυσικής παρουσίας καλή τύχη στους διοργανωτές/εκθέτες/επισκέπτες ελπίζω να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα (ακόμα και ειδικές στολές) θα τους χρειαστούν.

Επεξ/σία από ikorolis

6 ώρες πριν, drteo είπε

Υπάρχουν πάμπολλοι συνάδερφοί σας που το υποστηρίζουν αυτό και καλά κάνουν, παγκοσμίως.Το εμβόλιο είναι πειραματικό και ακόμα και γιατροί που  υποστηρίζουν τους εμβολιασμούς,το αναφέρουν.Δε καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση.Ενας σωστός γιατρός,δε θα πρότεινε ποτέ ένα φάρμακο που έχει βγει μέσα σε λίγους μηνους.Και άντε να το προτείνει...Είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι είναι και ακίνδυνο μην έχοντας γίνει καμία κλινική μελέτη;Έλα τώρα,έχασα θείο μου υγιέστατο,73 χρονών, δυο μέρες μετά τη δεύτερη δόση Astra.Ενας γιατρός του έλεγε κάντο,αλλος του έλεγε όχι.

• Super Moderators
8 hours ago, Molpadia said:

και πρώτη είδηση σε αυτό το @#@#@#@ site μιλάνε για πρώτο νεκρό όταν ο ΕΟΔΥ επίσημα έχει ανακοινώσει 182

Έχεις καταλαβει πως εξηγούν το ανάποδο από αυτό που πιστεύεις ε; Αλλά θα μου πεις «που χρόνος να διαβάσω»…:p 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...