XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, Molpadia said: και πρώτη είδηση σε αυτό το @#@#@#@ site μιλάνε για πρώτο νεκρό όταν ο ΕΟΔΥ επίσημα έχει ανακοινώσει 182 Πάλι τα ίδια. Οκ το λήξαμε αυτό. Έχεις δίκαιο τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν, nothing new here... Πάνω στο θέμα των εμβολίων και το risk/benefit analysis έχεις κάτι να μας πεις? Εκεί θέλω να εστιάσουμε, γιατί θα το ξαναπω, έχεις δίκαιο και τα ΜΜΕ μας παραμυθιάζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Molpadia είπε και πρώτη είδηση σε αυτό το @#@#@#@ site μιλάνε για πρώτο νεκρό όταν ο ΕΟΔΥ επίσημα έχει ανακοινώσει 182 είδες όμως που δεν διαβάζεις σωστά αυτά που διαβάζεις...γιατί ακόμα και σε αυτή την ιστοσελίδα που δεν τις δίνω την απαραίτητη σημασία το διευκρινίζει όμως Για να δούμε τι ισχύει, απευθυνθήκαμε στον ίδιο τον Δρ. Καπραβέλο, ο οποίος μας διευκρίνισε τα εξής: Η δήλωσή μου αφορούσε στον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς από COVID-19 στις Α’ και Β’ μονάδες εντατικής θεραπείας του ΓΝΘ Παπανικολάου χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Είχαμε κι άλλους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ασθενών όπως π.χ ανασοκατασταλμένοι. Επομένως, ο θάνατος που σημειώθηκε στη Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, δεν ήταν ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς COVID-19 στη χώρα μας, αλλά επρόκειτο για τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς COVID-19 χωρίς υποκείμενα νοσήματα στις μονάδες Α’ και Β’ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, “Παπανικολάου”. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πρόσφατο γράφημα του ΕΟΔΥ, γίνεται γνωστό ότι έως την 26η Ιουλίου του 2021 είχαν σημειωθεί στην Ελλάδα 182 θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων ασθενών με COVID-19. https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/08/19/first-death-of-fully-vaccinated-patient-for-covid-19-in-greece-missing-context/ σχετικά με το περιβόητο γράφημα του ΕΟΔΥ που το έχεις κάνει αφίσα ότι μας λένε ψέμματα τα ΜΜΕ. https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/08/03/eody-infographic-vaccine-effectiveness-mix/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Molpadia είπε που τα βρήκες αυτά που γράφεις ;;;; για την υγεία την δική μου έγραψα , εσύ κάνε ότι θες. <<Δηλαδή ότι ο κόσμος κινδυνεύει περισσότερο από το εμβόλια παρά από τον κορονοϊό!>> τι γράφεις ρε φίλε; Τότε, πες μας ποιος είναι ο φόβος σου, τι θα πάθεις εσύ αν εμβολιαστείς. Είναι κάτι συγκεκριμένο ή μια γενική και αόριστη φοβία που την απέκτησες από τα ΜΜΕ; Τελικά είσαι υπέρ του covid ή υπέρ των εμβολίων; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 14 minutes ago, ikorolis said: όπα κάτσε ούτε εγώ θεωρώ τα ellinikahoaxes αξιόπιστα και αντικειμενικά και ο λόγος είναι απλός 40% αλήθεια 60% συμφέρον ότι ισχύει και στο insomnia.gr και γενικά παντού στο διαδίκτυο. 50% - 50% δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο. Πολύ ωραία αυτά τα τυχαία στατιστικά που βγάζουμε από το μυαλό μας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, NickTG είπε Πολύ ωραία αυτά τα τυχαία στατιστικά που βγάζουμε από το μυαλό μας! αν θεωρείς ότι τα βγάζω από το μυαλό μου απόδειξε μου το αντίθετο εγώ ξέρω πολύ καλά και έχω τις αποδείξεις για αυτά που λέω ότι ο κανόνας 40% αλήθεια 60% συμφέρον ισχύει και στο διαδίκτυο και στις αγορές που κάνεις από μεγάλα καταστήματα ή από καταστήματα του skroutz.gr/bestprice.gr και γενικά στην καθημερινή ζωή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Τότε, πες μας ποιος είναι ο φόβος σου, τι θα πάθεις εσύ αν εμβολιαστείς. Είναι κάτι συγκεκριμένο ή μια γενική και αόριστη φοβία που την απέκτησες από τα ΜΜΕ; Τελικά είσαι υπέρ του covid ή υπέρ των εμβολίων; το ECDC πρόσφατα ανακοίνωσε 20000+ θανάτους λόγω των εμβολίων και 2000000+ με σοβαρότατες παρενέργειες όπως περικαρδίτιδα μυοκαρδίτιδες νεφροπάθεια κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 minute ago, ikorolis said: αν θεωρείς ότι τα βγάζω από το μυαλό μου απόδειξε μου το αντίθετο εγώ ξέρω πολύ καλά και έχω τις αποδείξεις για αυτά που λέω ότι ο κανόνας 40% αλήθεια 60% συμφέρον ισχύει και στο διαδίκτυο και στις αγορές που κάνεις από μεγάλα καταστήματα ή από καταστήματα του skroutz.gr/bestprice.gr και γενικά στην καθημερινή ζωή σου. Εσύ έκανες το claim για 40-60... άρα εσύ πρεπει να μας δώσεις αποδείξεις. Είναι κάποιου είδους marketing trick δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Molpadia είπε το ECDC πρόσφατα ανακοίνωσε 20000+ θανάτους λόγω των εμβολίων και 2000000+ με σοβαρότατες παρενέργειες όπως περικαρδίτιδα μυοκαρδίτιδες νεφροπάθεια κ.τ.λ. Δηλαδή θεωρείς το εμβόλιο πιο θανατηφόρο από τον covid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Molpadia said: το ECDC πρόσφατα ανακοίνωσε 20000+ θανάτους λόγω των εμβολίων και 2000000+ με σοβαρότατες παρενέργειες όπως περικαρδίτιδα μυοκαρδίτιδες νεφροπάθεια κ.τ.λ. Τέλεια! Συμφωνώ και εδώ μαζί σου... είναι τόσοι πολλοί οι θάνατοι και αυτοί με τις επιπλοκές. Ξεχνάς όμως να υπολογίσεις και κάτι άλλο... στους πόσους εμβολιασμούς είχαμε αυτές τις παρενέργειες? Κάνε την πράξη και βγάλε το ποσοστό και αν ακόμη αυτό δεν σε πείθει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, ikorolis said: αν θεωρείς ότι τα βγάζω από το μυαλό μου απόδειξε μου το αντίθετο εγώ ξέρω πολύ καλά και έχω τις αποδείξεις για αυτά που λέω ότι ο κανόνας 40% αλήθεια 60% συμφέρον ισχύει και στο διαδίκτυο και στις αγορές που κάνεις από μεγάλα καταστήματα ή από καταστήματα του skroutz.gr/bestprice.gr και γενικά στην καθημερινή ζωή σου. Έχεις πλάκα. Προφανώς εσύ που κάνεις τον ισχυρισμό πρέπει και να το αποδείξεις. Αφού έχεις λοιπόν τις αποδείξεις μπορείς εύκολα να μας τις παρουσιάσεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, XPHSTOS_ είπε Εσύ έκανες το claim για 40-60... άρα εσύ πρεπει να μας δώσεις αποδείξεις. Είναι κάποιου είδους marketing trick δηλαδή? Μόλις τώρα, NickTG είπε Έχεις πλάκα. Προφανώς εσύ που κάνεις τον ισχυρισμό πρέπει και να το αποδείξεις. Αφού έχεις λοιπόν τις αποδείξεις μπορείς εύκολα να μας τις παρουσιάσεις εδώ. δεν τα ξέρετε καλά... εσείς λέτε ότι αυτό που λέω για το 40-60 δεν ισχύει μπορείτε να το αποδείξετε ότι δεν ισχύει? εγώ για να λέω το 40-60 κάπου βασίζομαι και δεν είναι πράγματα που έγιναν σήμερα ή χτες... είναι δεκαετίες...γιατί μην ξεχνάς είμαι 49+ χρονών (1972) καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 minute ago, ikorolis said: δεν τα ξέρετε καλά... εσείς λέτε ότι αυτό που λέω για το 40-60 δεν ισχύει μπορείτε να το αποδείξετε ότι δεν ισχύει? εγώ για να λέω το 40-60 κάπου βασίζομαι και δεν είναι πράγματα που έγιναν σήμερα ή χτες... είναι δεκαετίες...γιατί μην ξεχνάς είμαι 49+ χρονών (1972) καλή συνέχεια Ό,τι να ναι! Καμία απόδειξη λοιπόν όπως περιμέναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, ikorolis said: είπα έχεις καμία απόδειξη ότι δεν ισχύει το 40-60 από την απάντηση σου κρίνω ότι δεν έχεις και ούτε θα βρεις φυσικά (γιατί και στην καθημερινότητα σου ισχύει το 40-60) απλά δεν το βλέπεις από εκεί κει πέρα είσαι μεγάλος άνθρωπος μπορείς να πιστεύεις ότι θες δεν πρόκειται και ούτε θέλω να σου αλλάξω την γνώμη και τα πιστεύω σου. καλή συνέχεια. όπως λέει ένας μεγάλος δημαγωγός των ΜΜΕ "Αντε γεια..." Ναι, έτσι είναι. Ξεκάθαρα έχεις απόλυτο δίκιο. Προφανώς έχω αποδείξεις μαζεμένες από εμπειρία 238.9 ετών αλλά δεν θα τις βάλω εδώ γιατί κινδυνεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, ikorolis said: δεν τα ξέρετε καλά... εσείς λέτε ότι αυτό που λέω για το 40-60 δεν ισχύει μπορείτε να το αποδείξετε ότι δεν ισχύει? εγώ για να λέω το 40-60 κάπου βασίζομαι και δεν είναι πράγματα που έγιναν σήμερα ή χτες... είναι δεκαετίες...γιατί μην ξεχνάς είμαι 49+ χρονών (1972) καλή συνέχεια Να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή. Υπάρχει κάτι που είναι το default state. πχ. Έρχομαι εγώ και σου λεω ότι υπάρχουν νεραίδες. Μου λες εσύ ότι λέω χαζομάρες και ότι δεν υπάρχουν. Ποιος πρέπει να αποδείξει και τι σε ποιον? Το ότι είσαι εσύ 49+ χρονών δεν έχει να λέει κάτι. Αν νομίζεις ότι η ηλικία σε καθιστά αυτομάτως πιο φερέγγυο κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από XPHSTOS_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Τέλεια! Συμφωνώ και εδώ μαζί σου... είναι τόσοι πολλοί οι θάνατοι και αυτοί με τις επιπλοκές. Ξεχνάς όμως να υπολογίσεις και κάτι άλλο... στους πόσους εμβολιασμούς είχαμε αυτές τις παρενέργειες? Κάνε την πράξη και βγάλε το ποσοστό και αν ακόμη αυτό δεν σε πείθει...! δεν έχει σημασία για μένα. κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα είμαι μέρος αυτής της θλιβερής στατιστικής, προσέχω όσο μπορώ , τηρώ τα μέτρα αυτοπροστασίας μου αποφεύγω όσο γίνεται τους εμβολιασμένους , τους συνωστισμούς φυσικά και κάνω κάθε χρόνο το συμβατικό εμβόλιο της εποχικής .γρίπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα