Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Molpadia είπε σου είπα να μην κάνεις το εμβόλιο;;;; ανάφερα πουθενά κάτι τέτοιο ;;; για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν με θανάσιμες επιπτώσεις γίνεται η κουβέντα εγώ ένα πράγμα θα πω στον φίλο μας που φαίνεται να διαβάζει την ιστοσελίδα το ΕΟΔΥ και να αντλεί τα σωστά συμπεράσματα ενώ εμείς λανθασμένα θα ήθελα ειλικρινά το σχόλιο του (αλλά και του οποιουδήποτε) Δύο φίλοι μου (40+ χρονών) οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κάνουν το εμβόλιο εγκαίρως έκαναν το λάθος να επισκεφτούν με φυσική παρουσία (αντί ηλεκτρονικής/εξ αποστάσεως που επέμενα εγώ προσωπικά) μια δημόσια υπηρεσία τον 05/2021 φορώντας φυσικά μάσκα (διπλή) και τηρούσαν τις αποστάσεις για μια προσωπική τους υπόθεση εκεί τους εξυπηρέτησε ένας δημόσιος υπάλληλος (60+) ανεμβολίαστος και δυστυχώς για αυτούς ασυπτωματικός στον ιό αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φίλοι μου (40+ χρονών) να μπουν εκτάκτως στο νοσοκομείο στην ΜΕΘ με σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα ο ένας να καταφέρει να βγει τον 06/2021 όπου συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό του σύστημα ενώ ο άλλος να είναι ακόμα στην ΜΕΘ αφήνοντας γυναίκα και παιδιά αλλά και εμάς τους φίλους του στην αγωνία αν θα τα καταφέρει ότι αφορά τον δημόσιο υπάλληλο 60+ ανεμβολίαστο αυτός εξακολουθεί να είναι ασυπτωματικός και φυσικά να βγαίνει θετικός στα τεστ και να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Έχει μπερδευτει ο κόσμος με τα εμβόλια. Και φαντάσου τώρα τόσα άτομα μέσα σε κλειστό χώρο να αγγίζουν διάφορα. Θα πρέπει να είναι με το πανί και το αντισυπτικό στο χέρι. Ούτε εμβόλιο σώζει ούτε τίποτε. Στην περιοχή μύτη στόμα που βρίσκεται το περισσότερο υιικό φορτίο το εμβόλιο δεν κάνει κάτι. Είτε εμβολιασμένος είσαι είτε ανεμβολίαστος μεταδίδεις. Οσο πιο μεγάλο το υιικό φορτίο τόσο πιο εύκολα μεταδίδεις είσαι δεν εισαι εμβολιασμένος. Μασκούλα, θερμομέτρηση κι αν δεν αισθάνεσαι καλα κάθεσαι σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 41 minutes ago, bazzil said: Οσο πιο μεγάλο το υιικό φορτίο τόσο πιο εύκολα μεταδίδεις είσαι δεν εισαι εμβολιασμένος. Αν είσαι εμβολιασμένος, είναι χαμηλότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αν είσαι εμβολιασμένος, είναι χαμηλότερο χμμ.. ναι. Αλλά Αρρωσταίνεις. Οπότε το υιικό φορτίο είναι μεγάλο. για αυτό και αρρωσταίνεις. Το έχεις λιγότερο καιρο θα έλεγα καλύτερα, παρά χαμηλότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 5 minutes ago, bazzil said: Το έχεις λιγότερο καιρο θα έλεγα καλύτερα Quote Επίσης, οι εμβολιασμένοι που μολύνονται μπορούν να μεταδώσουν τον ιό, ωστόσο -όπως είπε- είναι μικρότερη η διάρκεια που φιλοξενούν τον ιό, καθώς λόγω του εμβολίου «καθαρίζουν τον ιό πολύ πιο γρήγορα από κάποιον ανεμβολίαστο». www.tanea.gr/2021/07/29/greece/koronaios-giati-vlepoume-krousmata-se-emvoliasmenous-oi-pithanotites-na-nosisei-kapoios-pou-exei-tsimpithei/amp/ καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε εγώ ένα πράγμα θα πω στον φίλο μας που φαίνεται να διαβάζει την ιστοσελίδα το ΕΟΔΥ και να αντλεί τα σωστά συμπεράσματα ενώ εμείς λανθασμένα θα ήθελα ειλικρινά το σχόλιο του (αλλά και του οποιουδήποτε) Δύο φίλοι μου (40+ χρονών) οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κάνουν το εμβόλιο εγκαίρως έκαναν το λάθος να επισκεφτούν με φυσική παρουσία (αντί ηλεκτρονικής/εξ αποστάσεως που επέμενα εγώ προσωπικά) μια δημόσια υπηρεσία τον 05/2021 φορώντας φυσικά μάσκα (διπλή) και τηρούσαν τις αποστάσεις για μια προσωπική τους υπόθεση εκεί τους εξυπηρέτησε ένας δημόσιος υπάλληλος (60+) ανεμβολίαστος και δυστυχώς για αυτούς ασυπτωματικός στον ιό αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φίλοι μου (40+ χρονών) να μπουν εκτάκτως στο νοσοκομείο στην ΜΕΘ με σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα ο ένας να καταφέρει να βγει τον 06/2021 όπου συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα στο αναπνευστικό του σύστημα ενώ ο άλλος να είναι ακόμα στην ΜΕΘ αφήνοντας γυναίκα και παιδιά αλλά και εμάς τους φίλους του στην αγωνία αν θα τα καταφέρει ότι αφορά τον δημόσιο υπάλληλο 60+ ανεμβολίαστο αυτός εξακολουθεί να είναι ασυπτωματικός και φυσικά να βγαίνει θετικός στα τεστ και να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. ωραία, τι σχέση έχουν όλα αυτά που έγραψες με το ΑΦΗΓΗΜΑ ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν ελαφριά και δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν; ο ΕΟΔΥ το διαψεύδει με τα επίσημα στοιχεία του.μόλις πρίν απο 5 λεπτά ο ΣΚΑΙ προπαγάνδιζε την ίδια ακριβώς ανοησία 2 ώρες πριν, AtiX είπε Γιατί απάντησες βρε??? Ας τον να γελοιοποιείτε νομίζοντας ότι κάνει κάτι… εγώ γελοιοποιούμε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ; ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΑΣ. 15 λεπτά πριν, Kostasspil είπε www.tanea.gr/2021/07/29/greece/koronaios-giati-vlepoume-krousmata-se-emvoliasmenous-oi-pithanotites-na-nosisei-kapoios-pou-exei-tsimpithei/amp/ καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς σωστά , σημασία έχουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ , 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε www.tanea.gr/2021/07/29/greece/koronaios-giati-vlepoume-krousmata-se-emvoliasmenous-oi-pithanotites-na-nosisei-kapoios-pou-exei-tsimpithei/amp/ καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς Νομίζω η παρακάτω πρόταση είναι όλη η ουσία στο τί πραγματικά κάνει το εμβόλιο. Είναι η τελευταία του άρθρου "Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, αυτό που κάνει ο εμβολιασμός είναι να «σπάει» την πιθανότητα ο ιός να περάσει από το ανώτερο επιθήλιο στον πνεύμονα. Και αυτό είναι αναντικατάστατο» κατέληξε." Με το τσίρκο που επικρατεί φέτος προσωπικά έχω αηδιάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, Kostasspil είπε www.tanea.gr/2021/07/29/greece/koronaios-giati-vlepoume-krousmata-se-emvoliasmenous-oi-pithanotites-na-nosisei-kapoios-pou-exei-tsimpithei/amp/ καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς αφού λοιπόν οι εμβολιασμένοι καθαρίζουν τον ιό πολύ πιο γρήγορα από κάποιον ανεμβολίαστο τότε γιατί 182 πλήρως εμβολιασμένοι πέθαναν απο τον ιό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Molpadia είπε ωραία, τι σχέση έχουν όλα αυτά που έγραψες με το ΑΦΗΓΗΜΑ ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν ελαφριά και δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν; ο ΕΟΔΥ το διαψεύδει με τα επίσημα στοιχεία του.μόλις πρίν απο 5 λεπτά ο ΣΚΑΙ προπαγάνδιζε την ίδια ακριβώς ανοησία εγώ γελοιοποιούμε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ; ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΑΣ. σωστά , σημασία έχουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ , 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι Προσωπικά με κάλυψες με την απάντηση σου δεν υπάρχει καμία σωτηρία μας αξίζει ο πλήρης αφανισμός του ανθρώπινου είδους από τον πλανήτη γη. δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο να ότι ελπίζω η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση να κάνει το έργο της όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν είναι αργά... κρίμα που αυτός ο ιός έχει θνησιμότητα μόνο 3% έπρεπε να είχε 30% και παραπάνω (ας το ακούν εκεί στα βιολογικά εργαστήρια να αφήσουν να ξεφύγει κάτι πιο δυνατό να κάνει την δουλειά καλύτερα και πιο γρήγορα (δεν πειράζει να είναι επώδυνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Molpadia είπε αφού λοιπόν οι εμβολιασμένοι καθαρίζουν τον ιό πολύ πιο γρήγορα από κάποιον ανεμβολίαστο τότε γιατί 182 πλήρως εμβολιασμένοι πέθαναν απο τον ιό; Ίσως και απο άγνωστες ακόμη παρενέργιες του εμβολίου. Δεν πιστεύω ότι πέθαναν μόνο απο κορωνοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Πριν κλειδωθει: Τα δικαιωματα πάνε πακετο με τις υποχρεωσεις αλλιως δεν ειναι δικαιωματα αλλα προνομια. Επιλογη μου το ενα, επιλογη μου το αλλο, ολα επιλογες μας ειναι. Και οι επιλογες αντιστοιχα, πανε πακετο με τις συνεπειες αυτων (περιορισμοι για τους μη εμβολιασμενους) Περι αδειων και πειραματικων σταδιων: Μετα απο 1.5 χρονο σχεδον (Απριλιος του '20 η πρωτες δοκιμες) και 4δις εμβολιασμενους ΟΧΙ δεν ειναι πειραματικο. Ειναι δοκιμασμενο. Τον Σεπτεμβριο θα παρει και την πολυσυζητημενη εγκριση, οποτε λογικα θα σπευσετε εσεις που αυτο σας κραταει να το κανετε ε; Ειναι πολυ κουραστικο να κανουμε την ιδια συζητηση ξανα και ξανα και να μας ξαναγραφετε πραγματα που εχουν απαντηθει σε αλλα παρομοια thread. Διαβαζουμε για το μη εγκεκριμενο εμβολιο, για το Συνταγμα που απαγορευει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο (not), για το Συνταγμα που απαγορευει την καραντινα (not), για το δικαιωμα του καθενος να ειναι yolo και οποιον παρει ο Χαρος. Ημαρτον, μην το κανετε το εμβολιο, αλλα μην τρεχετε να βρειτε και ΜΕΘ αμα κατσει η στραβη Υ.Γ. Αν σε φοβιζει το εμβολιο, περισσοτερο απ την ασθενεια, επαναπροσδιορισε τα κριτηρια σου ελληνικά μάλλον δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι; ποτέ δεν αναφέρθηκα αν πρέπει ή όχι να κάνει κάποιος το εμβόλιο, επιλογή του δεν με ενδιαφέρει, αλλά να λένε παραμύθια ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν παρά μόνο με ελαφρά συμπτώματα και σε καμμία περίπτωση με θάνατο, αυτό λοιπόν το ΨΕΜΑ καυτηριάζω, και αποδεικνύεται ότι είναι ΨΕΜΑ με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που αναφέρετε σε 182 νεκρούς πλήρως εμβολιασμένους, αυτό και μόνο αυτό, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, ikorolis είπε Προσωπικά με κάλυψες με την απάντηση σου δεν υπάρχει καμία σωτηρία μας αξίζει ο πλήρης αφανισμός του ανθρώπινου είδους από τον πλανήτη γη. δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο να ότι ελπίζω η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση να κάνει το έργο της όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν είναι αργά... κρίμα που αυτός ο ιός έχει θνησιμότητα μόνο 3% έπρεπε να είχε 30% και παραπάνω (ας το ακούν εκεί στα βιολογικά εργαστήρια να αφήσουν να ξεφύγει κάτι πιο δυνατό να κάνει την δουλειά καλύτερα και πιο γρήγορα (δεν πειράζει να είναι επώδυνο) Αυτό που λέω πολλές φορες. Ρίξε θεε μου μια φωτια να μας κάψεις όλους αλλα πρώτα αυτούς να τους δω να καίγονται και μετα εμένα. χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, bazzil είπε Ίσως και απο άγνωστες ακόμη παρενέργιες του εμβολίου. Δεν πιστεύω ότι πέθαναν μόνο απο κορωνοιο. χαχαχαχα , σωστά, χαχαχαχαχα 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Προσωπικά με κάλυψες με την απάντηση σου δεν υπάρχει καμία σωτηρία μας αξίζει ο πλήρης αφανισμός του ανθρώπινου είδους από τον πλανήτη γη. δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο να ότι ελπίζω η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση να κάνει το έργο της όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν είναι αργά... κρίμα που αυτός ο ιός έχει θνησιμότητα μόνο 3% έπρεπε να είχε 30% και παραπάνω (ας το ακούν εκεί στα βιολογικά εργαστήρια να αφήσουν να ξεφύγει κάτι πιο δυνατό να κάνει την δουλειά καλύτερα και πιο γρήγορα (δεν πειράζει να είναι επώδυνο) κάποια σοβαρή απάντηση γιατί σας λένε ψέματα έχεις;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Molpadia είπε εγώ γελοιοποιούμε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ; ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΑΣ. Στα μαθηματικά τι βαθμό είχες??? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από AtiX 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα