Προς το περιεχόμενο

CES 2022: Απαραίτητο αποδεικτικό εμβολιασμού για συμμετέχοντες και εκθέτες

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Molpadia είπε

σωστά, ο άνθρωπος είανι νομπελίστας αλλά ο κριτής των πάντων του πληκτρολογίου κέρει περισσότερα

Δεν τον κρίνω εγώ οι όμοιοι του τον έκριναν, που κανένας δεν έχει αναπαράγει τα αποτελέσματα των πειραμάτων του. Δεν είναι δύσκολο να βρεις τι γνώμη έχει η επιστημονική κοινότητα για αυτόν τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Καλά οκ, συζήτηση από τα lidl (αν και τα αγαπώ τα lidl)...

Σου εύχομαι απλά να μη χρειαστείς νοσοκομείο είτε εσύ είτε μέλος της οικογένειας αυτή την περίοδο (και αυτή που θα ακολουθήσει)...

127000+ νεκροί το χρόνο απο διάφορες αιτίες είναι συζήτηση απο τα lidl ;

Μόλις τώρα, nvel είπε

Δεν τον κρίνω εγώ οι όμοιοι του τον έκριναν, που κανένας δεν έχει αναπαράγει τα αποτελέσματα των πειραμάτων του. Δεν είναι δύσκολο να βρεις τι γνώμη έχει η επιστημονική κοινότητα για αυτόν τα τελευταία χρόνια.

εδώ ακούτε τον κάθε μαιντανό στον σκαι και το μεγα, τι να λέμε τώρα

• Super Moderators
Just now, Molpadia said:

127000+ νεκροί το χρόνο απο διάφορες αιτίες είναι συζήτηση απο τα lidl ;

Βλέπεις τις μονάδες εντατικής θεραπείας να φτάνουν στα όρια τους σε κάθε ξέσπασμα του ιού και μου μιλάς για τους συνολικούς νεκρούς στη χώρα? Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά?

Τέλος πάντων για να μιλήσω ωμά και επιχειρηματικά, θα σου πω πως είμαι από τους τελευταίους που θα έπρεπε να γκρινιάζω! Όπως έχω ξαναπεί στην οικογένεια υπάρχει επιχείρηση τελετών και οι δουλειές πάνε πολύ καλά τα τελευταία 2 χρόνια! Ειδικά οι κηδείες με θύματα covid είναι πολύ καλές περιπτώσεις μιας και ο νεκρός είναι σε σφραγισμένη σακουλίτσα από το νεκροτομείο και το ίδιο το φέρετρο σφραγίζεται. Οπότε απλά το γραφείο κάνει τη μεταφορά. Καθαρές δουλειές και ...δουλίτσα να υπάρχει! 

:) 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, Molpadia είπε

εδώ ακούτε τον κάθε μαιντανό στον σκαι και το μεγα, τι να λέμε τώρα

Αν σου παραθέσω επιστημονικές δημοσιεύσεις φαντάζομαι θα μου πεις ότι αυτοί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές.

Βλέπεις τις μονάδες εντατικής θεραπείας να φτάνουν στα όρια τους σε κάθε ξέσπασμα του ιού και μου μιλάς για τους συνολικούς νεκρούς στη χώρα? Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά?

Τέλος πάντων για να μιλήσω ωμά και επιχειρηματικά, θα σου πω πως είμαι από τους τελευταίους που θα έπρεπε να γκρινιάζω! Όπως έχω ξαναπεί στην οικογένεια υπάρχει επιχείρηση τελετών και οι δουλειές πάνε πολύ καλά τα τελευταία 2 χρόνια! Ειδικά οι κηδείες με θύματα covid είναι πολύ καλές περιπτώσεις μιας και ο νεκρός είναι σε σφραγισμένη σακουλίτσα από το νεκροτομείο και το ίδιο το φέρετρο σφραγίζεται. Οπότε απλά το γραφείο κάνει τη μεταφορά. Καθαρές δουλειές και ...δουλίτσα να υπάρχει! 

:) 

<<ο νεκρός είναι σε σφραγισμένη σακουλίτσα από το νεκροτομείο και το ίδιο το φέρετρο σφραγίζεται>> χαχαχαχαχαχαχα γιατί; κανείς ιός δεν επιζεί σε νεκρό οργανισμό, η γελοιότητα χτυπάει ταβάνι

• Super Moderators
1 minute ago, Molpadia said:

<<ο νεκρός είναι σε σφραγισμένη σακουλίτσα από το νεκροτομείο και το ίδιο το φέρετρο σφραγίζεται>> χαχαχαχαχαχαχα γιατί; κανείς ιός δεν επιζεί σε νεκρό οργανισμό, η γελοιότητα χτυπάει ταβάνι

α καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, skoros είπε

Αν σου παραθέσω επιστημονικές δημοσιεύσεις φαντάζομαι θα μου πεις ότι αυτοί τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές.

μα ποιός αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού; φυσικά και υφίσταται ο ιός, η συζήτηση ξεκίνησε απο το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφρά και δεν κινδυνεύουν απο θανάσιμες επιπτώσεις , οπότε ανέβασα τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που αναφέρει 182 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ξεκίνησε το τρολάρισμα

α καλά...

τι α καλά; άμα δεν ξέρεις μην απαντάς

Επεξ/σία από Molpadia

• Super Moderators
1 minute ago, Molpadia said:

μα ποιός αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού; φυσικά και υφίσταται ο ιός, η συζήτηση ξεκίνησε απο το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελφρά και δεν κινδυνεύουν απο θανάσιμες επιπτώσεις , οπότε ανέβασα τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που αναφέρει 182 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ξεκίνησε το τρολάρισμα

τι α καλά; άμα δεν ξέρεις μην απαντάς

είναι ξεκάθαρο πως δεν ξέρεις τίποτα από την πρώτη στιγμή και το γυρνάς σε μένα? απαππαπαπαπαπα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Molpadia είπε

μα ποιός αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού; φυσικά και υφίσταται ο ιός, η συζήτηση ξεκίνησε απο το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελφρά και δεν κινδυνεύουν απο θανάσιμες επιπτώσεις , οπότε ανέβασα τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που αναφέρει 182 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ξεκίνησε το τρολάρισμα

Βαρέθηκα.

Κρίμα ο κόσμος να βγάζει το ψευτο-επαναστατικό απωθημένο του σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επεξ/σία από skoros
  • Like 3

είναι ξεκάθαρο πως δεν ξέρεις τίποτα από την πρώτη στιγμή και το γυρνάς σε μένα? απαππαπαπαπαπα

σωστά εγώ δεν ξέρω τίποτα, αλλά ο ΕΟΔΥ γνωρίζει

Μόλις τώρα, skoros είπε

Βαρέθηκα

και καλά κάνεις,

4 ώρες πριν, chris80 είπε

Πρώτη φορά βλέπω Πανδημία να πηγαίνει ο κοσμος διακοπές,να τρώει σε εστιατορια,να γίνονται εκθέσεις κλπ κλπ.

Μιλάμε για ότι να ναι.....

🤣🤣🤣🤣

Ίσως το ότι πρώτη φορά έχουμε πανδημία σε ένα οικονομικό σύστημα που βασίζεται στην κατανάλωση, ανεπτυγμένες σε μεγάλο βαθμό, επιστήμες και μια παγκόσμια μεσαία τάξη που απολαμβάνει ένα πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής από ποτέ να παίζουν κάποιο ρόλο.

• Like 1

• Super Moderators
2 minutes ago, Molpadia said:

σωστά εγώ δεν ξέρω τίποτα, αλλά ο ΕΟΔΥ γνωρίζει

και καλά κάνεις,

Αν τον πρόσεχες τόσο πολύ τον ΕΟΔΥ από την αρχή, δεν θα τα έγραφες όλα αυτά εδώ μέσα! :) 

• Like 3

Μόλις τώρα, skoros είπε

Βαρέθηκα.

Κρίμα ο κόσμος να βγάζει το ψευτο-επαναστατικό απωθημένο του σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

κρίμα ο κόσμος να αποδέχετε ότι @#@#@# λένε στην τηλεόραση αλλά όταν αντικρύζουν τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν διαφορετική εικόνα απο το αφήγημα της τηλεόρασης που τους βόλεψε να παθαίνουν μπλοκάρισμα στην αντίληψη τους και να μη θέλουν να αποδεχτούν το προφανές

Αν τον πρόσεχες τόσο πολύ τον ΕΟΔΥ από την αρχή, δεν θα τα έγραφες όλα αυτά εδώ μέσα! :) 

για τους 182 νεκρούς έχεις να πείς κάτι; σου είπαν ψέματα στα κανάλια που παρακολουθείς ναι ή οχι;

• Super Moderators
16 minutes ago, Molpadia said:

για τους 182 νεκρούς έχεις να πείς κάτι; σου είπαν ψέματα στα κανάλια που παρακολουθείς ναι ή οχι;

Το γράφεις τόση ώρα αυτό και επειδή οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου απαντήσουν νομίζεις πως κάνεις κάποια συνταρακτική αποκάλυψη!

Ναι τι με τους 182 νεκρούς? Έχεις αυτή τη στιγμή στη χώρα 8.000 περίπου θανάτους εξαιτίας του covid και από αυτούς οι 182 είχαν εμβολιαστεί ενώ οι 7.200 ΟΧΙ!

Ταυτόχρονα χρειάστηκε να διασωληνωθούν 5.000 ασθενείς με σοβαρά συμπτώματα από τους οποίους οι 50 είχαν εμβολιαστεί ενώ οι 4.950 όχι! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ακριβώς?

Σου είπε κανείς πως το εμβόλιο θα σε σώσει 100%? Σου είπε κανείς πως με το εμβόλιο ΔΕΝ θα αρρωστήσεις? Σου εξήγησαν απλά την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και τις σχετικές πιθανότητες σε κάθε περίπτωση που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από το ίδιο το @#$@#$#@$@# γράφημα που ο ίδιος πόσταρες! Είναι κάποια στοχευμένη αντίδραση όλο αυτό για να μας αποτρελάνετε εντελώς? Σας είπε κανείς πως είναι της μόδας να είστε σε άρνηση γενικότερα και με οτιδήποτε ακόμη κι αν υποστηρίζετε κάτι εντελώς παράλογο?

Αν είχαμε εμβολιαστεί αύριο όλοι στη χώρα, σας είπε κανείς πως ξαφνικά θα γινόμασταν Χαϊλάντερς και δεν θα πέθαινε πλέον κανείς?

Την παλεύετε?

Ήρεμα ρωτάω! :) 

• Like 9
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...